ninja tune [1989]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Dobra jestem perfidny ale nie stać mnie aktualnie na kupowanie oryginalnych płytek z NT tymbardziej że do tanich nienależą i są trudno dostępne więc pytanie pomocnicze:

Gdzie w necie znajde pełne utwory/albumy z Ninja?
    Głównie intere mnie strony ale też HUBy DC++ i inne p2p

plz.
  • Grono.Net

slsk.
  • whizzer

też polecam slsk
  • tjfk

soulseek i już
  • Di.

DC, fora internetowe.
  • Turquoise Hexagon Sun

Eeee, Bionic'em też znajdziesz wszystko. :P
  • Anonim

Ja też będę za slsk-iem obstawał. Praktycznie wszystko czego szukam tam znajduję.
  • Anonim

a ja na DC++ :)
  • Anonim

kiedyś widziałem gdzieś w necie serwis trip hopowy, na którym były linki do setów z utworami z ninja tune. No i jeszcze streaming z radia internetowego. Dużo tego jest.
    ale niestety w większości nie zna się wykonawców, o tytułach utworów nie wspomnę.
  • Anonim

jak wymieniacie DC to podawajcie HUBy plz
  • Anonim

dc++

djcenter2004.no-ip.org

ja tu troche udostepniam
  • smakosz

http://www.3dengineer.com/heatwave/...
    linczek do strony z setami magików z ninjatune ( jak co ciekawego znajdziecie , to koniecznie podawac ! :p)
    A programik ktorym ja zasysam empeczy to emule , wszycho jest , niezle sciaga
  • Radek Raddinson

najlepsze zrodlo ninjy to SOULSEEK,jest wszytko w miare szybko,i nie ma opcji ze sciagaz,i okazuje sie po dwoch latach ze masz dopiero 5 %

elo pozdrawiam
  • Grono.Net

co prawda to prawda...ale na emulu też jest (prawie) wszystko z NT... szczególnie polecam jeśli chodzi o całe dyskografie lub płytki
  • Grono.Net

bo pojedyńczych kawałków to szczerze nie polecam tym ściągać
  • Mr. Adee

ja proponuje odłożyć kase i kupić mniej ale z rozmysłem, bo kiedy ściągasz z netu teraz okradasz nie tylko ninje ale też naszego skalpelka!!!!!
  • Anonim

a ja proponuje dowiedziec sie wiecej o torrencie i odwiedzic stronke filemp3.org (jak ma sie dobre lacze to bez problemu sie sciaga do 10 albumow w nocke) czasami sie cos ciekawego znajdzie...zadko ale jednak na tdt.org naszym polskim serwisie tez sie czegos mozna doszukac (wczoraj zassalem secik Vadima Killa Kela Mr.thing & skinnyman)
    pozdrawiam

• kola

na emule jest archiwum gdzie jest TYLE(tu gest <----------------------------- ->) ninja tunes, no 3 gb
    czesc 1:
    ed2k://|file|All.The.Ninja.Tun e-Solid.Steel.Label.-.Part.1.- .(9Lazy9-Amon.Tobin-Bonobo-Col dcut-Dj.Food-Dj.Vadim-Fink-Fog -Funky.Porcini).By.Emer.Shar.L eDreactor.rar|2777630390|3333A 914EF0A8567E5A089DDABD43A41|/" ]All.The.Ninja.Tune-Solid.Stee l.Label.-.Part.1.-.(9Lazy9-Amo n.Tobin-Bonobo-Coldcut-Dj.Food -Dj.Vadim-Fink-Fog-Funky.Porci ni).By.Emer.Shar.LeDreactor.ra r

czesc2:
    ed2k://|file|All.The.Ninja.Tun e-Solid.Steel.Label.-.Part.2.- .(Hexstatic-Hint-Homelife-Jagg a.Jazzist-Kid.Koala-Mr.Scruff- Ninja.Cuts-Roots.Manuva-Saul.W ill.LeDreactor.zip|2650070083| C0F1D9B7407BD98E6840A5101D0414 5A|/

czyli od ch i troche bo łącznie ponad 5 gb. "miodzio"
  • kola

po 135 i 95 źródel więc ściąga się szybko
  • Grono.Net

coś te linki nie działają....
  • 1
  • 2
| |

amon tobin, bonobo, cinematic orchestra, coldcut, dj food, dj vadim, hexstatic, jaga jazzist, kid ko...

Fotki

Miejsca grona (0)