ninsane [80]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • raziel

Dzięki wszystkim za przybycie!
    Przepraszamy za opóźnienie wynikające ze zmiany sprzętu Sullivana, który ostatnio jest tak bardzo zajętym człowiekiem, że i jego dziewczyna się na no zaczyna uskarżać; D
    Tak czy siak - zaliczyliśmy kolejną rutynową edycję, tym razem przy sporej pomocy panów z Arki Satana, Dimmu Borgir śpiewającego "Chrześcijanin tańczy" oraz Gazebo - I Like Chopin.
    Biorąc pod uwagę ilość wydarzeń na mieście tego dnia, frekwencja 60 osób nie powinna nikogo dziwić, ale rekord absencji z września nie został pobity.
    Przy okazji podsumowania chciałem się Was zapytać czy przeholowaliśmy muzycznie na tej edycji, bo że klipów było jak na lekarstwo, to wiemy sami - naprawimy te problemy na nastepną edycję (i mikrofon zamienimy na lepszy model, jak to spiewała niegdyś pewna polska piosenkarka).
    Zapraszamy do komentowania :)
  • Mroofka

mi się tam podobało, urozmaicenie muzyczne ach mogłam poszelec przy wielku kawałkach jak przy tych nowych jak i przy mojej starej klasyce wielki kiss za to; -*
    By poszalała sobie dlużej ale niestety dopadł mnie straszny ból głowy później i kompletnie poległam nie dalam rady.

• KaVa

Ja sie oczywiscie spoznilam wiec przegapilam najwazniejszy moj kawalek ale no coz :/
    Arka Satana dawala rade ale nastepnym razem do mojej wishlisty dorzuce jeszcze hicior "bo ona robi loda mu" XD bylam rozczarowana ze tego nie mieliscie :P hahaha
    Ja sie swietnie bawilam, no w koncu do domu dotarlam kolo 3-4 hehehe
    czekam na nastepna impreze
    do zobaczenia chlopcy buzki :***
  • raziel

Ja słyszę, że lepiej jeśli takich rzeczy i MC Squadu nie będzie...
  • Anonim

MC Squad jeszcze czemu nie, ale te wszystkie arki satana, których tyle nad ranem leciało, to ja dziękuję. w ich miejsce wolałabym usłyszeć coś, czego przyszłam posłuchać na tej imprezie.
    ale Gazebo to był fajny pomysł:) niespodziankowo-sentymentalnie .
    dzięki za dużą ilość Korna^^
    i parę (dwie?) piosenek Moonspella.
  • raziel

W ogóle Gazebo był na którymś wishlist, Mad zamawiał i powiedział, że nigdy tego nie puszczę... Cóż, "nigdy nie mów nigdy". :)
  • Montar

było fajnie,tylko na początku za cicho...
  • raziel

Słonko, to trzeba podejść i poprosić głośniej :)
  • kredka

A ja się dobrze bawiłam za dobrze :) co było widać na samym końcu imprezy… Nigdy więcej
  • PioTTr

Ja się też w sumie dobrze bawiłem, tylko co to za zabawa jak się piwa nie mozna napić w myś zasady piłes - nie jedź, jedziesz - nie pij :-)

.. nie przejmuj się, niemal każdemu się zdarza czasem wypić o jedno za dużo.
  • Sile

bawiłam się świetnie, tylko krótko; ( gdyby nie to, że w ostatniej chwili przed imprezą dowiedziałam się, że następnego dnia o 9 mam być w pracy, to bym pewnie posiedziała do jakiejś 2-3; )
  • ブフ 姫

kiedy będą fotki dostępne...? :>
  • raziel

Jak SVN się obudzi z zimowego snu. Ja go prosiłem 11 razy o fotki z urodzin i do dzisiejszego dnia ich nie dostałem...
  • ブフ 姫

do 13 razy sztuka...? czy może 666...? :|
    uh. cierpliwość jest cnotą.
  • raziel

Lepiej powiedz gdzie się możemy spotkac po długim weekendzie, cobyś koszulkę odebrała :>