-
Dzięki wszystkim za przybycie!
Przepraszamy za opóźnienie wynikające ze zmiany sprzętu Sullivana, który ostatnio jest tak bardzo zajętym człowiekiem, że i jego dziewczyna się na no zaczyna uskarżać; D
Tak czy siak - zaliczyliśmy kolejną rutynową edycję, tym razem przy sporej pomocy panów z Arki Satana, Dimmu Borgir śpiewającego "Chrześcijanin tańczy" oraz Gazebo - I Like Chopin.
Biorąc pod uwagę ilość wydarzeń na mieście tego dnia, frekwencja 60 osób nie powinna nikogo dziwić, ale rekord absencji z września nie został pobity.
Przy okazji podsumowania chciałem się Was zapytać czy przeholowaliśmy muzycznie na tej edycji, bo że klipów było jak na lekarstwo, to wiemy sami - naprawimy te problemy na nastepną edycję (i mikrofon zamienimy na lepszy model, jak to spiewała niegdyś pewna polska piosenkarka).
Zapraszamy do komentowania :) -
Mroofka
mi się tam podobało, urozmaicenie muzyczne ach mogłam poszelec przy wielku kawałkach jak przy tych nowych jak i przy mojej starej klasyce wielki kiss za to; -*
By poszalała sobie dlużej ale niestety dopadł mnie straszny ból głowy później i kompletnie poległam nie dalam rady.
-
KaVa
Ja sie oczywiscie spoznilam wiec przegapilam najwazniejszy moj kawalek ale no coz :/
Arka Satana dawala rade ale nastepnym razem do mojej wishlisty dorzuce jeszcze hicior "bo ona robi loda mu" XD bylam rozczarowana ze tego nie mieliscie :P hahaha
Ja sie swietnie bawilam, no w koncu do domu dotarlam kolo 3-4 hehehe
czekam na nastepna impreze
do zobaczenia chlopcy buzki :*** -
-
-
Anonim
MC Squad jeszcze czemu nie, ale te wszystkie arki satana, których tyle nad ranem leciało, to ja dziękuję. w ich miejsce wolałabym usłyszeć coś, czego przyszłam posłuchać na tej imprezie.
ale Gazebo to był fajny pomysł:) niespodziankowo-sentymentalnie .
dzięki za dużą ilość Korna^^
i parę (dwie?) piosenek Moonspella.
-
W ogóle Gazebo był na którymś wishlist, Mad zamawiał i powiedział, że nigdy tego nie puszczę... Cóż, "nigdy nie mów nigdy". :)
-
Montar
-
-
kredka
A ja się dobrze bawiłam za dobrze :) co było widać na samym końcu imprezy… Nigdy więcej -
PioTTr
Ja się też w sumie dobrze bawiłem, tylko co to za zabawa jak się piwa nie mozna napić w myś zasady piłes - nie jedź, jedziesz - nie pij :-)
.. nie przejmuj się, niemal każdemu się zdarza czasem wypić o jedno za dużo. -
Sile
bawiłam się świetnie, tylko krótko; ( gdyby nie to, że w ostatniej chwili przed imprezą dowiedziałam się, że następnego dnia o 9 mam być w pracy, to bym pewnie posiedziała do jakiejś 2-3; ) -
ブフ 姫
-
Jak SVN się obudzi z zimowego snu. Ja go prosiłem 11 razy o fotki z urodzin i do dzisiejszego dnia ich nie dostałem...
-
ブフ 姫
do 13 razy sztuka...? czy może 666...? :|
uh. cierpliwość jest cnotą. -
Lepiej powiedz gdzie się możemy spotkac po długim weekendzie, cobyś koszulkę odebrała :>
- Przeglądaj grona w kategorii Rozrywka
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne