-
Część naszych Gości zdążyła już podsumować imprezę tutaj: http://grono.net/forum/topic/217635... ale myślę, że podsumowaniu należy się tradycyjnie oddzielny wątek.
Zapraszam do komentowania trzeciej edycji :> -
Inixi
Z całej historii ninsane śmiało mogę stwierdzić, że to była najlepsza edycja, może krótka, ale najlepsza :) Było bardzo dużo wszystkiego i aż wystarczająco. Niektórych utworów nawet nie spodziewałem się, że będą, głównie tych elektronicznych :) Wpierw Kai z Sullivanem dali ostry set, potem Raziel dał niezłą kompilację NINu, potem z powrotem Kai z Sullivanem, że przez 3 godziny non stop ostro na prakiecie zasuwałem, tak że siły później nie miałem :D
Freeze! Shoot to kill or DIE! -
(s)AIИT
pierwszy raz mogę powiedzieć, że na ninsane nie zabrakło NIN - brawo! :)...tylko szkoda, że tak szybko nas z MC wyrzuciliście :(; P -
akinorew
Co ja tu będę pisać, nic nowego do dyskusji nie wniosę, jak zawsze pozytywnie, zarówno na parkiecie jaki i przed klubem :) Śtłaśnie mi się podobało. -
-
KaVa
dopiero co wstalam wiec sie dolaczam, a wiec musze bardzo podziekowac za NegatyVne ToNy ktore mozna bylo uslyszec,
impreza ogolnie co tu duzo mowic swietna, juz sie nei moge doczekac nastepnej. Ale fakt za wczesnie nas wyrzuciliscie; )
dzieki chlopaki ze nam organizujecie cos takiego :*:*:* -
Anonim
Zacznijmy od tego, że jak wysiadałyśmy z autobusu z Królikiem i Violet jakaś bezzębna stara babcia się zachwycała naszym wyglądem xD to już stanowiło przedsmak dobrej zabawy :) jednym słowem super się bawiłam, i gdybym nie zdawała tego walonego polskiego jutro zostałabym do końca :) -
violet
ta babcia wymiata..ten dres w autobusie tez byl niezly, mamroczac na nasz widok "o k.rwa, o k.rwa....."i uciekajac na drugi koniec autobusu:>a my przeciez ani nie k.rwy ani nie gryziemy.A ninsane czuje dzis w kosciach;) -
অপসারা
było fajnie, aczkolwiek jak dla mnie było trochę za mało tych elektronicznych i takich noisowo-industrialowych, ale dziękuję za hellriserka ^o^. nie zmienia to faktu że w czasie, jak byłam, to prawie nie schodziłam z parkietu... i dzisiaj odbiło się to na moich mięśniach ^^'''' a że jeszcze dzisiaj akurat trzy kursy tańca...jestem ledwo żywa. urocze były te świecące cosie porozwieszane w MC ^^ i Sully, fajne wizualizacje ^^ i w ogóle fajnie ^^ ale brakowało mi 'dodatkowych atrakcji' . cóż, tak naprawdę, każdy chce czegoś innego, więc róbcie swoje; ) -
Anonim
Aj wytańcowałam sie a wytańcowałam bo ciężko było zejść z parkietu :) Jeden po drugim, jak z procy, świetne kawałki. Atmosfera boska, nie było dużo osób i nie musiałam się dusić dymem z papierosów tak jak ostatnio.
Dużo The birthday Massacre ! Bardzo dziękuję :* No i The 69 Eyes - Devils które było moim osobistym zamówieniem; )
I podziękowania boczne za miły przejazd do MC :D; D -
Topervampir
-
-
PioTTr
>۞ Aquila Ardens ۞ napisała:
>było fajnie, aczkolwiek jak dla mnie było trochę za mało
>tych elektronicznych i takich noisowo-industrialowych, ale
>dziękuję za hellriserka ^o^.
No fajnie, fajnie muzycznie było, właśnie ten set elektroniczny był strzałem w dziesiątkę.
> urocze były te świecące cosie porozwieszane w MC
Tak, to był bardzo fajny pomysł i należy go powtarzać, to zimne światło bardzo urozmaiciło wygląd MC. -
Inixi
A później miałem swój 15 minutowy secik, na którym chciałem dać grendela albo innego combichrista ale nie wyszło; / Publika uciekła... -
Topervampir
-
+hiv
-
Ash
Set Kaia był absolutnym dziełem sztuki.
A teraz przyznać się: Kto nabił mi tego gigantycznego siniaka na plecach?;> -
Kai
Dzięki, dzięki :D Super, że się podobało. Puszczam to, czego sam słucham ale ostatecznie nie robie tego dla siebie :P
Miki, ogarnij się! Nie bij dziewczyny! -
Inixi
>Thivuel napisał
>bo Inixi mial swoj 15minutowy secik :p
Bo strzele focha i nie przyjdę na następną edycję nooo...; -/ -
Lamia
>Tissaia napisała:
>Set Kaia był absolutnym dziełem sztuki.
>A teraz przyznać się: Kto nabił mi tego gigantycznego
>siniaka na plecach?;>
to ja przyznaje się!:P co z tego ze nie udało mi się przyjść na imprezę:P -
Miki
>Kai napisał
>Miki, ogarnij się! Nie bij dziewczyny!
Bo zupa była za słona X)
Generalnie bardzo fajnie było. Muza chyba lepsza niż na poprzednich ninsane'ach, z tym że ja poproszę więcej gothic rocka następnym razem; )
- Przeglądaj grona w kategorii Rozrywka
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne