ninsane [80]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • raziel

Witajcie!

Dziękujemy Wam serdecznie za przybycie w liczbie 100 na ninsane special! Szczerze mowiąc, mieliśmy obawy czy taka formuła muzycznego katalogu imprez cyklicznych będzie skazana na sukces, ale swoją otwartością udowodniliście, że organizacja takiego wydarzenia ma sens. Bardzo ważne jest dla nas, że przyszło bardzo dużo ludzi dla których była to pierwsza wizyta w klubie i mamy nadzieję, że zapoznanie ich z różnorodnością imprez cyklicznych w MC zadecyduje o ich czynnym uczestnictwie w eventach klubu.

Chciałbym ponadto - również w imieniu Sullivana - podziękować wszystkim DJs i Djane grającym wczoraj za zaangażowanie i wspieranie takiego pomysłu wewnętrznej integracji. Bardzo dziękujemy też Michałowi za pomoc w organizacji. Mam nadzieję, że już za kilka miesięcy będziemy mogli zorganizować kolejną taką edycję, tym razem również z nowymi imprezami - Industrial Head, Creepy Green Night oraz Spleen Night - które po 2-3 odbytych edycjach wpiszą się w nasze rozumienie imprezy cyklicznej.

Tymczasem czekamy na komentarze i uwagi dotyczące edycji specjalnej.

A na ninsane zwariujecie już 15 grudnia; )

Pozdrawiam,
    Raziel w imieniu nin team
  • akinorew

Jak dla mnie super....czas na tańczenie i czas na rozmowę....Kadawer świetny set no i Raz oczywiście też....thx....
  • Ruda

Impreza kapitalna, z kapitalna muzyką- szczególne ukłony w stronę Raziela i Mroofki- sety mistrzowskie :D kiedy następna taka impreza? :P
  • vagina dentata

Ja chcę jeszcze raz! :)
  • Girl Interrupted

Mój 'pierwszy raz' :P
    Świetnie było :)
  • raziel

Dzięki za dołączenie do grona :) Nasza rodzinka się rozrasta :>
  • Just

krótko byłam, ale i tak fajnie ^^
  • Anonim

było zajebiście!
    bardzo dziękuję za opiekę;* i Inixiemu za taniec!;)
  • xMCx (Bauaganiara)

zajebiscie bylo ale za malo j-rocka^^ pozdro.
  • Just

bądź przeklęta, za mało? xD
  • Vivin

było swietnie; )
    boli mnie wszystko, co bolec moze, czyli tak jak byc powinno xD
    szkoda, ze musialam wczesniej wyjsc, ale mialam strasznie ciezki dzien.
  • xMCx (Bauaganiara)

>Just napisała:
    >bądź przeklęta, za mało? xD

dla mnie to bylo za malo... nawet miyavi'ego nie puscili... slyszalam ze w natepna sobote bedzie lecial sam j-rock^^
  • Anonim

z j-rockiem masz DNP.
    to było, jakby nie patrzeć, ninsane.
    btw. Raziel, baaardzo dziękuję za Puscifera!;*
  • raziel

>MARCHEWA napisała:
    >dla mnie to bylo za malo... nawet miyavi'ego nie puscili...
    >slyszalam ze w natepna sobote bedzie lecial sam j-rock^^

Tak jest - DNP jest zapowiedziane na 17.11 i odsyłam Ciebie na ich stronę internetową po więcej szczegółów: http://disorder.darknation.eu/
  • raziel

>purity napisała:
    >btw. Raziel, baaardzo dziękuję za Puscifera!;*

Po to jestem, żeby grać to, co lubisz, Słoneczko. Poza tym następne ninsane będzie edycją z wishlistą, więc tym bardziej skupimy się na tym, co chcielibyście usłyszeć, Króliczki :)
  • Anonim

Króliczek jest tylko jeden -______-
  • PioTTr

Aaaaaale była impreza :-) Jeżeli jakość imprezy można pomierzyć długością kaca, to była bardzo dobra. Pomysł przeglądu niesamowity, dzięki temu poznałem co to jest J-rock.
    Choć jedna klientka wyszla z wyraźnym niesmakiem, że jest to Metal Cave, a nie grają metalu.
  • raziel

>PioTTr napisał
    >Pomysł
    >przeglądu niesamowity

To już chodziło mi po główce wiele miesięcy temu, ale nic bym nie zdziałał bez pomocy Sullivana, Michała i wszystkich grających - you know what you are!

>Choć jedna klientka wyszla z wyraźnym niesmakiem, że jest
    >to Metal Cave, a nie grają metalu.

Oh, mieliśmy na edycji poprzedzającej koncert NIN w Pradze dziewczynkę, która stwierdziła, że "to jest tonsane, a nie ninsane" i wyszła obrażona za zbyt dużą ilość Type O Negative...
    Ale to są pojedyncze przypadki, a zdecydowana większość gości po prostu poznała 6 imprez w jedną noc i miejmy nadzieję, że ostrzy sobie ząbki na całonocne imprezy swoich faworytów - tak jak ja czekam na DNP w sobotę i grudniową Insomnię.
  • Vivin

biedactwo xD
  • Anonim

ze względu na muzykę raczej bym się nie wybierała na DNP, ale jeśli byłoby miłe towarzystwo do picia, to przyjdę chętnie;)