-
Kurczak
Ktoś może zbiera bootlegii? video i audio?
ja mam większość z trasy in utero, to mój ulubiony okres ich działalności..
co polecacie? ja np koncert reading z 92, jest śmieszny i dobry -
Kurczak
i jeszcze uwilebiam "MTV live and loud".. zawsze przed próba oglądam sobie ze słuchawkami na maxa.. ta wersja "Radio friendly..." aż ciarki przechodzą... wiem że to koncert z mtv czyli na pokaz, ale dzięki temu jakość jest świetna -
olaszka
-
MegaEgo
z Live'n'Loud najbardziej podobało mi się Drain You, ale ogólnie wszystkie były fajne :) Za to ci dwaj fececi przebrani za kobiety kompletnie mnie rozbrajali; P
hej, czy ktoś wie kiedy i gdzie był koncert na którym Kurt miał krótkie brązowe włosy, damski koloronkowy podkoszulek na ramiączka (czy jaka to była część garderoby...) a Dave stanik?? Bardzo mi się podoba wersja Aneurysm'u stamtąd, zrobiono z tego kiedyś teledysk (a raczej pół teledysku). Tylko GDZIE TO BYŁO?! -
-
Kurczak
kawałek tegon koncertu jest na "Live! Tonight! Sold out! Nirvana".. czyli takiego niby dokumetu.. powinno tam być napisane co to za koncert, jak będe miał czas to sprawdze -
olaszka
ja wiem tylko tyle, że to nie podkoszulek tylko sukienka Courtney; D
[już jest jakiś trop, to musialo być po 1992; D] -
Kurczak
możliwe coś takiego było w jakiejś książce o nirvanie, niepamiętam jakiej bo mi sie mylą. jak bede miał chwile to wieczorem sprawdze w tym "live sold out" co to za koncert -
m[L][S][D]
tych dwóch facetów przebranych za kobiety to goście z Red Hot Chilli Peppers :] -
Grono.Net
16.01.1993 w Sao Paolo w Brazyli , to był najwiękrzy koncert Nirvany (110 tys ludzi) -
.
Ej a macie jakas stronke z koncertami wlasnie? chodzi mi o jakis torent albo cos. Na moich stronkach koncerty to jakos wcielo...lipa -
Aniołek
ja na torrentach tylko jade choc na emulu jest wiecej/ ale tam transferu nie mam/
i mam juz dosyc dosyc duzo...
...mam fajny koncert tylko nie wiem gdzie :( bo bym musial przeleciec ponad 1000 płyt :( ...a tak mi sie chce go obejrzec :((
fajne rzeczy ostatnio widzialem na allegro..bedzie trza w necie poszukac :P
mialem od jednego kupic...ale tak jakos wyszlo...
http://www.allegro.pl/show_item.php...
..musze jakos do niego zagadac bo tam jest wszystko :P -
Aniołek
zapomnialem dopisac
a tenkoncert co chce go obejrzec ... to jak Kurt mial 19 lat; ]
faaajnie wtedy śpiewał; ]
a ten głosik too Jeeezu; ] taki troszke dziecinny :P -
Anonim
mam 5płyt żadkich utworów/w. dziwne/w. koncertowe
spis na meila kontakt gg: 2604342 nxmen@o2.pl -
Anonim
Kidys bylo pare swietnych stron z bootlegami niravany w mp3 ale nie sciagalem wszystkiego bo np na trasie in utero prawie te same utwory ciagle grali. Z ciekawych rzeczy mam video z koncertu ze sklepu muzycznego w Seattle promujacego Nevermind (16.09.1991). Przejrzalem wlasnie to co mam z bootlegow i w calosci to tylko Reading 1992 (jeden z najlepszych koncertow - polecam), 'Europe 1991' - koncert z Rzymu jesli sie nie myle i Utrecht 89. Mam tez sporo pojedynczych, ciekawszych utworow z Outcesticide'ow i innych koncertow. A co do Rio to tez swietny koncert. Mialem kiedys w marnej jakosci ale sie zapodzial. Jesli chodzi live'n'loud to chaba w koncu udalo sie zagrac Rape Me w mtv :P
A kojarzycie moze takie wykonanie Come as you are z inna melodia (jakby ostro falszowal) i wydzierajacym sie Kurtem? -
Kermit Spox
ten z fałszującą gitarą i wydzierającym się Cobainem w Come As You Are to był koncert 25 listopada 1991 w klubie Paradiso w Amsterdamie.
koncert w Reading z 1992 roku jest rzeczywiście zajebisty. mam to na DVD, ale ten początek w którym Cobaina wywożą na scenę na wózku jest niewidoczny (tylko słyszalny) bo ktoś kijowo to zmontował... :/ Rio podoba mi się trochę mniej bo Cobain chyba trochę nie w humorze był... a no i zajebisty jest koncert z Dallas z 19.10.1991 - to ten z którego "love buzz" jest na "sold out", tam gdzie Cobain dostaje wpierdziel od klawisza :D śmieszna scenka :P
a jako źródło informacji o trasach, koncertach, sesjach itp polecam stronkę http://www.livenirvana.com -
Kermit Spox
ten z fałszującą gitarą i wydzierającym się Cobainem w Come As You Are to był koncert 25 listopada 1991 w klubie Paradiso w Amsterdamie.
koncert w Reading z 1992 roku jest rzeczywiście zajebisty. mam to na DVD, ale ten początek w którym Cobaina wywożą na scenę na wózku jest niewidoczny (tylko słyszalny) bo ktoś kijowo to zmontował... :/ Rio podoba mi się trochę mniej bo Cobain chyba trochę nie w humorze był... a no i zajebisty jest koncert z Dallas z 19.10.1991 - to ten z którego "love buzz" jest na "sold out", tam gdzie Cobain dostaje wpierdziel od klawisza :D śmieszna scenka :P
a jako źródło informacji o trasach, koncertach, sesjach itp polecam stronkę http://www.livenirvana.com