NO LOGO [56]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • 200% Normy

Zastanawialiscie sie kiedys jak bardzo upierdliwe jest obcowanie z korporacyjna rzeczywistoscia?

• :.Winston.:

upierdliwe?
  • Anonim

a można jaśniej bo szzeże mówiąc nie mam zielonego pojecia o co może ci chodzić; ]

..?

...i co masz na myśli przez "korporacyjną rzeczywistość" - bo IMO to dość abstrakcyjne pojęcie - ?
  • 200% Normy

heh no dobra przepraszam za ten glupi podstep z nieprecyzyjnym pytaniem
    skoro nie wiadomo o co chodzi to znaczy ze problem nie istnieje i nie zyjemy w korporacyjnej rzeczywistosci :>
  • Jacek Sańko

Stary nie strzelaj focha tylko mów konkretnie o co Ci chodzi. Bedzie można sie wtedy do tego ustosunkować.
    Pozdrawiam
  • inka

ja w niej siedze od 4 lat 5 dni w tygodniu

mozna sie nei sprzedac w koropracji, mysle, ze mnie sie udaje byc soba
  • Anonim

upierdliwe. ale mozna byc soba, nawet jesli sie dla korporacji pracuje. ja mam nadzieje (jak juz bede duza i dojrzala) prowadzic wlasny interes, ale zobaczymy jak to bedzie.

mnie denerwuje moj numer ewidencyjny. czuje sie z tym jak produkt z supermarketu. niech ktos mnie zwroci bo mam dosc.

fajne sa bilbordy "marka ma znaczenie".; d to chyba jakas prowokacja; d zreszta o tym, ze marka ma znaczenie przekonali sie wszyscy czytajacy gazete i ogladajacy uwage na tvnie (np constar. tak, marka ma znaczenie. nie ufaj anonimom)
  • pszczOleńka

http://www.ciezkiedni.blox.pl czyli mały r. w wielkiej korporacji
  • anime

pracuje w korpo juz sporo czasu i takze mam powoli dosyc.
    w sumie udaje mi sie jedynie nie chodzic na spotkania integracyje dzialowe i inne.
    nie wkreca mnie idea jednej wielkiej "paczki przyjaciol", "wielkiej rodziny"...
    aczkolwiek w pewnym stopniu mozna zachowac siebie, chociaz czasem jest to trudne..
| |

* Smucisz się, gdy billboard niszczy zielony krajobraz? * Uważasz, że otaczający świat powinie...

Miejsca grona (0)