-
qdlaty - maestro bezdomny
skoro apteki mają dyżury my tutaj też zrobimy, niech to będzie taka przystań dla ludzi gdzie między 23 a 5 zazwyczaj ktoś będzie ktoś gotowy do rozmowy; )
proszę rano podawać godziny swoich dyżurów; ) oczywiście niezapowiedziane dyżury też mogą mieć miejsce; )
Tylko wtedy trzeba zaznaczyć że jest się dyżurującym a nie czekającym na dyżurnego; )
Jak wiadomo ludzie w nocy często się dołują więc jak się zejdzie para zdolowanych to żeby bylo wiadomo kto kogo ma pocieszac; )
-
DoRoTeCzKaA
hehe
dobre
ja wlasnie dolaczylam do tego calego grona nocnych markow :)))
zawsze siedze na necie noca a wtedy juz kazdy spi...a widze ze tu nie..wiec bardzo sie ciesze....do zobaczenia po 22
-
PixXa/ mt
<lol>
no to ja sie pisze .. ale teraz musze do szkolki chodzic :(
w weekendy pixxa nocny marek :-> -
AGACIOR
ja też chodze do szkółki; -P ale co z tego....wcale mi to nie przeszkadza do siedzenia tak do ok.3 lub 5; ) -
-
PixXa/ mt
oszz ... tylko ja juz nie moge zawalac =/
i musze sie przestawic i nie chodzic o 6 nad ranem spac.
Teraz staram sie o nauczanie indywidualne, wiec moze sie uda i bede troszke dluzej siedziala; ) -
ja rzuciłem studia niedługo zaczynam pracę... do wakacji żeby nie umrzeć... z nudów...
a skoro na kacu można iść do pracy to 2 kawy i :D
tak więc będę tu chyba często; ) -
AGACIOR
a kto tu mówi o zawalaniu?! ja sie klade nad ranem, 2-3 godzinki snu i sru do szkolki; ] -
-
-
AGACIOR
-
-
AGACIOR
-
nie siedzę tu; )
tylko na "nie swoim temacie w pierdolnientych... ; )
a tutaj mam dyżur; ) to zaglądam czy ktoś nie potrzebuje pomocy; )
wiesz zrobię obchodzik; ) i wracam do swojego pokoiku; )
ale dziękuję,że sprawdziąłś jak się czuję pierwszy dyżurny; ) -
AGACIOR
achaa....wiec myśle ze mozesz zaprzestać obchodów;) wszyscy pacjenci poumierali; -P ja zaraz tez polegne, nie powiem zeby mi sie chcialo, ale troche mi dzis nudno :-P -
a czy idziesz spać sama :> :P
przepraszam że tak bespośrednio pytam...
aczkolwiek muszę to zanotować czy Pani z pracy wychodzi sama czy z kim ... -
AGACIOR
...z pracy powiadasz?; ) hehe
spać zależy w jakim tego słowa znaczeniu, jeżeli mówiać "spanie" mamy na myśli czynnośc związaną z regeneracją organizmu, to w tej czynności nie pozostaję osamotniona, Kokaina będzie mi wiernie towarzyszyć; ) -
-
-
AGACIOR
pozdrowie napewno, ale odstąpić? niee.... na przykład odstąpiłabym Ci jej nosek to co by bylo? nie mialabym w co jej buzi dawać :-P o nie, takie interesy to nie ze mną; ) -