-
-
Madej
No witam! widze ze spodobala sie dluga prosta na zakladach w URS? hehe... Spoko, wiecej takich spotkan... tylko zeby wiecej fur bylo! -
Anonim
no na mnie mozecie liczyc, a co dociebie madej to jak bozie kocham do pazdziernika tak dlubne autko ze dam ci rade :) -
-
-
Anonim
bierzesz primerke? ja moge wziac nexie tylko ze to juz nie taka zabawa jak nie swoim:/
ale emocje wieksze
-
-
Anonim
tylko cos mi sie zaczyna wydawac ze twoja primerka jest mocniejsza od nexi,madeja lanos tez ma wiecej kucy
to tak na oko ja bede najwolniejszy, to juz nie jest fajne:/ -
-
Madej
dlub dlub w corsie... zobaczymy hehe... jak bedzie wiecej fur bedzie wiecej zabawy... wiecej porzeciwnikow -
Madej
-
-
Madej
-
jasne !!!!!ale powiem ci ze moj stary to zadko ostanio jezdzil to teraz zaczol ostro zapierdzielac!!!! zatesknil za jazda heheh
-
Madej
To spytaj sie go czy nie ruszylby z nami na nocny rajd po WWA... Moze on tylko czeka az mu zaproponujesz hahaha -
Anonim
a ja wezme swojego beda dzikowie z nami szalec, zobacztmy tory lepszy -
-
*ZIMEK*
co to za dluga prosta w URSie? dluzsza niz np. Torunska? bo jesli nie dam rady do minimum 200 mojego dobic to kupa!!! to juz lepiej Gorczewska chociazby smigac...;) -
-
a co do spotkania to wszyscy maja nadzieje ze dojdzie i przyjedzie jak najwiecej furek!!!!
-
*ZIMEK*
kolega takim jak moj zamknal szafe; fakt ze mial wysrubowane przelozenia w skrzyni manualnej ale za to mial skatowany wozek wiec licze ze moze tez mi sie uda go bujnac do 200...chociaz szczerze w to watpie:(