- 1
- 2
-
Maciek
tak chiałem tylko powiedczieć ze padam z zmęcznia i chyba najwyższa pora przestać czytać i przygotowywać sie do egzaminu. Będzie co niebędzie :) albo co nie ma być. Trzymajcie i puszczajcie te kciuki czy co tam kto woli. -
Maciek
-
Grono.Net
dla niektorych 7.27 to srodek nocy :) a mi sie dzis snilo ze wygralam jakis konkurs i w nagrode dostalam latarnie morska! zastanawialam sie czy postawic na podworku czy kupic kilka metrow kwadratowych plazy... -
Maciek
wpadam w nawyk chodzenia spać o dziwnej aczkolwiek pięknej porze
a jeśli chodzi o sny to są wspaniałe, najbardzij mi sie podobają te którymi mogę kierować i jestem w nich świadomy że śnię :) -
-
butterfly
ale to tak , bez niespodzianki ... chociaż wyklucza ewentualne koszmary ...
od kilku dni mam grypę ... jak mam w nocy gorączke to dopiero mi się pierdoły snią ... mam taki wielotematyczne slajdshowy bez ładu i składu ... -
Maciek
ha ha ha ha - nie to żebym się śmiał z twej grypy, bo ubolewam i współczuje a w humor wprowadził mnie wielo..... składu... :) -
Anonim
a ja lubie te sny, które udaje mi się zaindukować...jak np przed zaśnięciem myślami wracam do tego, co śniło mi się poprzedniej nocy...a potem mój mózg produkuje ciąg dalszy :) -
butterfly
-
Grono.Net
a ja kocham ten moment kiedy zasypiam ale jeszcze nie spie i wyswietlaja mi sie obrazy albo zdania - kompletnie rozne i nie zwiazane ze soba, nawet nie majace czesto sensu. lubie sie przylapywac na tym przeplywie mysli bo wiem ze zaraz sen mnie spotka. -
Anonim
a macie taki choc jeden sen z dziecinstwa, ktory czasami powraca?? bo ja tak! -
Maciek
z dzieciństwa ?? oj z dzieciństwa to ja pamiętam ale tylko koszmar i do tej pory stoi mi ten obraz przed oczyma a także słyszę w wyobraźni te dźwięki. BRRRRRR oby nigdy w życiu mi się już nie przyśnił. Wydawałoby się ze rzecz banalna (koła w kolorze tęczy na ciemnym tle i piskliwe głosy zmieniające się w potężnie niskie) jeszcze raz BRRRRRYYYYY -
Anonim
hee no ja tez mam taki jeden koszmarek z dziecinstwa jak zblizaja sie do mnie jakies kulki i coraz bardziej sie powiekszaja az mi duszno:) ale juz teraz nawet jak mi sie przysnia to sie ich nie boje i nei wolam "mamooo!!"
-
martina
kiedys regularnie co tydzien snil mi sie kolejny "odcinek" jednego snu ale teraz juz nie powraca
ale kiedys mialam proroczy sen
to bylo jak bylam w zerowce snila mi sie postac- chlopak ktorego nigdy w zyciu nie widzialam to byla jedyna rzecz w snie dokladnie sie mu przyjrzalam a pozniej w 1. klasie przyszedl do mojej klasy identyczny chlopiec -
nohut ile lahana
jak bylam malutka to mi sie przysnilo w nocy,ze gonia mnie klocki lego..
co ciekawsze to jest jedyny sen,ktory zawsze pameitam; ) -
Nie Wkurzać Rudej
A ja mam rozne...kiedys przez okres dwoch lat snil mi sie przynajmniej raz w tygodniu moj pogrzeb...troche to starszne bylo bo na maxa rzeczywiste...a z dziecinstwa pamietam taki jeden sen ktorego boje sie do tej pory...i ktorego nie potrafie opisac bo to jednoczesnie dzwiek obraz jakis niepokoj dziwny...aj wogole nawet jak sobie o tym wspominam to mi caiary po plecach przechodza..... -
Nie Wkurzać Rudej
-
Maciek
a mówią że dzieciństwo jest szczęśliwe i beztroskie. Tymczasem wydaje mi sie ze dla dziecka nie zawsze tak to wygląda w tym dużym świecie. -
Maciek
-
m w
Co do snuff proroczych to zdarzają mi się nadzwyczaj często i najgorsze jest, jak komuś o nich opowiem, a później się spełnią. Coś w tym jest, bo są sytuacje, które zapamiętałem ze snuff, a później kiedy się działy potrafiłem mówić zdanie wraz z osobą mówiącą, albo przewidywać co zaraz się stanie. Wiem, że to brzmi strasznie dziwnie i co najmniej głupio niedorzecznie, ale tak było i wierzę, że w snach coś jest... -
Agnieś
Jest w człowieku takie miejsce
Nieznane nikomu innemu
Nie ma w nim dźwięków ani obrazów
Żadnych myśli nie ma
ja ostatnio nie miewam snów,być może to wynik stresu.zazwyczaj jednak mam jakies chore,koszmarne sny , o których staram sie zapomnieć...
- 1
- 2