NOCNY ROWER [2777]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • banan

a moze by tak nocny rower szlakiem warszawskich krow??zaraz poszukam mapki z ich rozmieszczeniem i postaram sie ja wrzucic :)
  • banan

jest tu: http://bi.gazeta.pl/im/7/2783/m2783...
  • Anonim

ja palnuję zrobić zdjęcia wszystkim krowom, także jeśli taka będzie wola ludu to chętnie.
  • Anonim

Ja bardzo chetnie ale po 11 lipca prosze :DD plz
  • Anonim

a co jest 11-go lipca?; )

dla mnie spoko.
  • Anonim

Mam ostatni egzamin:D
  • Anonim

ja tez chetnie, ale przed 17 lipca:)[wyjezdzam]
  • Anonim

przed 15 bo ja tez wyjezdzam :D
  • banan

ja tam generalnie raczej mam czas, ale znajac zycie to jak sie juz jakas konkretna data urodzi to znow nie bede mogl :/ dlatego moja propozycja to najblizszy piatek tzn 8.07 bo wiem ze w ten piatek nic sie nie urodzi; )
  • Anonim

Niestety nie moge najwczesniej 11 lipca - poniedzialek :(
  • Anonim

oki
  • rozgwiazda

a ja nie moge bo jade na open'er :( buuu
  • banan

na razie to tylko propozycja wiec jak macie inne to tez rzucajcie i ew glosowanie zrobimy ; )
  • Anonim

no to moze 13 sroda?
    taki neutralny dzien:)
  • Anonim

tez mi pasi:D
  • Anonim

no ja etz prosze o termin po 11 lipca. szlakiem krow juz jechalem, ale bardzo chetnie pojade jeszcze raz, bo te krowy sa zajebiste :D
  • banan

ok-jak dla mnie na razie moze byc 13, zobaczymy czy tym razem sie uda; )
  • Anonim

13 może być. ale nocnie czy dziennie?
  • Anonim

no w sumie to tez sie zastanawialam.hę?jak myslicie?
    jezeli lulu ma robic zdjecia, to lepiej za dniasie beda prezentowaly.z 2 str duuzo zlych samochodow.z 3 str tow smoe nocny rower.hmm...ja i tak chetnie:D
  • Anonim

ja jestem za nocnym - jedna krowa wyje w nocy :D samochodow nie ma - ktos na palenie sie zrzuca na taka ciekawa ekpedycje?
| |

Zapraszam wszystkich, którzy lubią jeździć nocą na rowerze. Regularnie urządzam samotne i zbi...

Fotki

Miejsca grona (6)