-
banan
a moze by tak nocny rower szlakiem warszawskich krow??zaraz poszukam mapki z ich rozmieszczeniem i postaram sie ja wrzucic :) -
banan
-
Anonim
ja palnuję zrobić zdjęcia wszystkim krowom, także jeśli taka będzie wola ludu to chętnie. -
Anonim
-
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
banan
ja tam generalnie raczej mam czas, ale znajac zycie to jak sie juz jakas konkretna data urodzi to znow nie bede mogl :/ dlatego moja propozycja to najblizszy piatek tzn 8.07 bo wiem ze w ten piatek nic sie nie urodzi; ) -
Anonim
-
Anonim
-
rozgwiazda
-
banan
na razie to tylko propozycja wiec jak macie inne to tez rzucajcie i ew glosowanie zrobimy ; ) -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
no ja etz prosze o termin po 11 lipca. szlakiem krow juz jechalem, ale bardzo chetnie pojade jeszcze raz, bo te krowy sa zajebiste :D -
banan
ok-jak dla mnie na razie moze byc 13, zobaczymy czy tym razem sie uda; ) -
Anonim
-
Anonim
no w sumie to tez sie zastanawialam.hę?jak myslicie?
jezeli lulu ma robic zdjecia, to lepiej za dniasie beda prezentowaly.z 2 str duuzo zlych samochodow.z 3 str tow smoe nocny rower.hmm...ja i tak chetnie:D -
Anonim
ja jestem za nocnym - jedna krowa wyje w nocy :D samochodow nie ma - ktos na palenie sie zrzuca na taka ciekawa ekpedycje?