- 1
- 2
-
GrzegorzOsuch.com
Przedwczoraj były urodziny Anastazji. Dzięki pomocy Samolota dostała rowerek i chce pojeździć. Zima jej nie straszna, już sprawdziliśmy :P Będzie jej bardzo miło jak się zbierzemy i zaśpiewamy "stolat"; p Ona oczywiście nie wie, że takie coś Wam pisze - myśli, że tak jedziemy pojeździć. Aaa... nie chodzi o prezenty, bo i tak bagażników nie mamy :P
Proponuję nocną wycieczkę na Pragę. Objechać stadion narodowy, pokręcić się w okolicach Ząbkowskiej, Stalowej, zrobić parę zdjęć w nocy nad Wisłą :P
Ktoś chętny? -
-
яazo я
-
GrzegorzOsuch.com
-
-
GrzegorzOsuch.com
>яazo я napisał
>nie za późno?? 22 ??
Masz nieświeży avatar. Teraz Pudzian jest pogromcą grubasów :D -
aniadb;)
-
GrzegorzOsuch.com
W tygodniu też możemy, ale w niedzielę rano Anastazja spada na jakiś czas z Polski :P I muszę podtrzymać termin z tytułu :P -
aniadb;)
-
Tomasz "Johnny" Mielcarz
-
ORIENTMANIA
Umówcie się na wcześniej może? To da się zaliczyć i to:
czyli 10-lecie Reggaefazy w Śnie Pszczoły.
G.
-
A właśnie, Suchy, powiedz wszystkim jaki jest powód tak późnej godziny startu?
-
pchełas
bym bardzo chętnie przyłączył się trochę urodzinowego objeżdżania nowego bicykla ale niestety nie mogę, innym razem -
GrzegorzOsuch.com
>Adrian S. napisał
>A właśnie, Suchy, powiedz wszystkim jaki jest powód tak
>późnej godziny startu?
Chciałem żeby był NOCNY Rower, z naciskiem na "Nocny" :) Możemy się przestawić na 20:00!! - moderator - zamień w temacie na 20:00 :P -
Fabryka Brzydkich Snów
Ciezko bedzie zebrac ludzi, gdyz sa urodziny Marty i spora ekipa na nie idzie. Ja odpadam, gdyz pracuje do 23 i od razu jade na urodziny. Poza tym, po tlustoczwartkowym NR, na ktorym byly 4 osoby, widac, ze ciezko jest kogokolwiek zagonic na rower:( -
GrzegorzOsuch.com
-
pchełas
-
Anonim
-
No, zmieniłem na 20. Organizatora prosi się o poinformowanie chętnych pozostałymi środkami medialnymi o zmianie godziny.
-
GrzegorzOsuch.com
Sam w końcu nie wiem, nie spodziewałem się deszczu. Jak wieczorem złapie mróz, to znowu sobie coś przestawię na twarzy :P -
GrzegorzOsuch.com
Za mokro jest - odwołuję akcję, bo to jednak dla Anastazji hardcore przy takiej temperaturze.
- 1
- 2