NOCNY ROWER [2777]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • GrzegorzOsuch.com

Przedwczoraj były urodziny Anastazji. Dzięki pomocy Samolota dostała rowerek i chce pojeździć. Zima jej nie straszna, już sprawdziliśmy :P Będzie jej bardzo miło jak się zbierzemy i zaśpiewamy "stolat"; p Ona oczywiście nie wie, że takie coś Wam pisze - myśli, że tak jedziemy pojeździć. Aaa... nie chodzi o prezenty, bo i tak bagażników nie mamy :P

Proponuję nocną wycieczkę na Pragę. Objechać stadion narodowy, pokręcić się w okolicach Ząbkowskiej, Stalowej, zrobić parę zdjęć w nocy nad Wisłą :P

Ktoś chętny?
  • Adrian S.

Ja chętny:)
  • яazo я

nie za późno?? 22 ??
  • GrzegorzOsuch.com

>яazo я napisał
    >nie za późno?? 22 ??

:P
  • GrzegorzOsuch.com

>яazo я napisał
    >nie za późno?? 22 ??

Masz nieświeży avatar. Teraz Pudzian jest pogromcą grubasów :D
  • aniadb;)

..ten termin jest już zajęty.. ale może jakoś w tygodniu?
  • GrzegorzOsuch.com

W tygodniu też możemy, ale w niedzielę rano Anastazja spada na jakiś czas z Polski :P I muszę podtrzymać termin z tytułu :P
  • aniadb;)

ujj.. to będzie ciężko :(
  • Tomasz "Johnny" Mielcarz

mam zamiar być :)
  • ORIENTMANIA

Umówcie się na wcześniej może? To da się zaliczyć i to:
    czyli 10-lecie Reggaefazy w Śnie Pszczoły.

G.
  • Adrian S.

A właśnie, Suchy, powiedz wszystkim jaki jest powód tak późnej godziny startu?
  • pchełas

bym bardzo chętnie przyłączył się trochę urodzinowego objeżdżania nowego bicykla ale niestety nie mogę, innym razem
  • GrzegorzOsuch.com

>Adrian S. napisał
    >A właśnie, Suchy, powiedz wszystkim jaki jest powód tak
    >późnej godziny startu?

Chciałem żeby był NOCNY Rower, z naciskiem na "Nocny" :) Możemy się przestawić na 20:00!! - moderator - zamień w temacie na 20:00 :P
  • Fabryka Brzydkich Snów

Ciezko bedzie zebrac ludzi, gdyz sa urodziny Marty i spora ekipa na nie idzie. Ja odpadam, gdyz pracuje do 23 i od razu jade na urodziny. Poza tym, po tlustoczwartkowym NR, na ktorym byly 4 osoby, widac, ze ciezko jest kogokolwiek zagonic na rower:(
  • GrzegorzOsuch.com

Były kiedyś i dwuosobowe NR'y. Damy radę:)
  • pchełas

bywały i jednoosobowe
  • Anonim

to 20 czy 22?
  • Adrian S.

No, zmieniłem na 20. Organizatora prosi się o poinformowanie chętnych pozostałymi środkami medialnymi o zmianie godziny.
  • GrzegorzOsuch.com

Sam w końcu nie wiem, nie spodziewałem się deszczu. Jak wieczorem złapie mróz, to znowu sobie coś przestawię na twarzy :P
  • GrzegorzOsuch.com

Za mokro jest - odwołuję akcję, bo to jednak dla Anastazji hardcore przy takiej temperaturze.
  • 1
  • 2
| |

Zapraszam wszystkich, którzy lubią jeździć nocą na rowerze. Regularnie urządzam samotne i zbi...

Fotki

Miejsca grona (6)