NOCNY ROWER [2777]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • GrzegorzOsuch.com

Chciałbym powrócić do piątkowych wieczorków, w które pędziliśmy za KTM'ką na Czosnów, Leszno i do Wawki... czy gdzieś tam :P

Jako że wielkanoc przed nami. Proponuję podzielić się jajeczkiem na pięknym nowym skrzyżowaniu, które mamy na tej trasie, a mianowicie nad łącznikiem z S8.

Dystans około 83km. Asfalt.
  • GrzegorzOsuch.com

ktoś chętny ? :p
  • Avalanche

Jeżeli to tej pory złożę rower to chętnie bym go na takiej trasie przetestował. Tylko mam problem ze szprychami.
  • Anonim

jutro oponki i bziuuum
  • Tomasz "Johnny" Mielcarz

Zapewne będę. :)))
  • RomeoAD

myślę, że odkurzę i naoliwię meridę i będę.
  • Anonim

można się w końcu ruszyć :)
  • GrzegorzOsuch.com

Fajnie :)
  • Anonim

ale dostosujesz prędkość do najwolniejszej? :D

czasami nóżka mi nieźle zapodaje, ale nie wiem jak będzie w pt :P
  • GrzegorzOsuch.com

Ale tak 30km/h dasz radę? :P

Samej w lesie Cię na pewno nie zostawimy. Jak coś to zapisz sobie mój telefon z profilu :P Czy tam z facebokka, czy z www :P
  • Anonim

no mam nadzieję, że nie zostawicie :P
  • Wojciech

Będę i ja <-- mój pierwszy raz na NR; )
  • KTMka

Hello, ja się tez stawię w takim razie, bo miałam chęci dziś i tak wyskoczyć na rowerek :), do zobaczyska :)
  • GrzegorzOsuch.com

super :)
  • Anonim

>komarr napisał
    >jutro oponki i bziuuum

ja jednak odpadam, oponki ok, ale dętek nie mogę upchać :/
  • Tanawis

>GrzegorzOsuch.com napisał
    >Chciałbym powrócić do piątkowych wieczorków, w które
    >pędziliśmy ( ... ) na Czosnów, Leszno i do Wawki...
    >czy gdzieś tam :P

A więc tradycji stało się zadość. I pętla Wielkanocna została domknięta przez dwie osoby ( z siedmiu ). Nie było, co prawda jajeczka, ale był za to królik wielkanocny. Dziękuję koledze, który na NR'ze był pierwszy raz, za miłe towarzystwo i wspólną jazdę. Niniejszym informuję organizatora, że dojechaliśmy szczęśliwie o 3. nad ranem.
  • Wojciech

Też się melduję, że dojechałem cało i zdrowo ! Trasa fajna i przyjemna, do następnego !; )
  • KTMka

Ogólnie, się jechalo miło, serdecznie dziekuje :D, to po masie w piątek, powtóreczka? :)
  • Anonim

nie głupi pomysł; ]
| |

Zapraszam wszystkich, którzy lubią jeździć nocą na rowerze. Regularnie urządzam samotne i zbi...

Fotki

Miejsca grona (6)