-
GrzegorzOsuch.com
Chciałbym powrócić do piątkowych wieczorków, w które pędziliśmy za KTM'ką na Czosnów, Leszno i do Wawki... czy gdzieś tam :P
Jako że wielkanoc przed nami. Proponuję podzielić się jajeczkiem na pięknym nowym skrzyżowaniu, które mamy na tej trasie, a mianowicie nad łącznikiem z S8.
Dystans około 83km. Asfalt. -
GrzegorzOsuch.com
-
Avalanche
Jeżeli to tej pory złożę rower to chętnie bym go na takiej trasie przetestował. Tylko mam problem ze szprychami. -
Anonim
-
-
Tomasz "Johnny" Mielcarz
-
RomeoAD
-
Anonim
-
GrzegorzOsuch.com
-
Anonim
ale dostosujesz prędkość do najwolniejszej? :D
czasami nóżka mi nieźle zapodaje, ale nie wiem jak będzie w pt :P -
GrzegorzOsuch.com
Ale tak 30km/h dasz radę? :P
Samej w lesie Cię na pewno nie zostawimy. Jak coś to zapisz sobie mój telefon z profilu :P Czy tam z facebokka, czy z www :P
-
Anonim
-
Wojciech
-
Hello, ja się tez stawię w takim razie, bo miałam chęci dziś i tak wyskoczyć na rowerek :), do zobaczyska :)
-
GrzegorzOsuch.com
-
Anonim
>komarr napisał
>jutro oponki i bziuuum
ja jednak odpadam, oponki ok, ale dętek nie mogę upchać :/ -
Tanawis
>GrzegorzOsuch.com napisał
>Chciałbym powrócić do piątkowych wieczorków, w które
>pędziliśmy ( ... ) na Czosnów, Leszno i do Wawki...
>czy gdzieś tam :P
A więc tradycji stało się zadość. I pętla Wielkanocna została domknięta przez dwie osoby ( z siedmiu ). Nie było, co prawda jajeczka, ale był za to królik wielkanocny. Dziękuję koledze, który na NR'ze był pierwszy raz, za miłe towarzystwo i wspólną jazdę. Niniejszym informuję organizatora, że dojechaliśmy szczęśliwie o 3. nad ranem. -
Wojciech
Też się melduję, że dojechałem cało i zdrowo ! Trasa fajna i przyjemna, do następnego !; ) -
Ogólnie, się jechalo miło, serdecznie dziekuje :D, to po masie w piątek, powtóreczka? :)
-
Anonim