NOCNY ROWER [2777]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • GrzegorzOsuch.com

Hej,

pomysł którego nigdy nie zrealizowałem. Kółko Warszawskie :p

Tempo spokojne, bo chcę to zrobić bardziej na luzie z aparatem, poszukać ciekawych miejsc na plenery w okolicach Wawki. Powrót pewnie w nocy.

Trasa:
    http://mapy.google.pl/maps?f=d&...

Jeśli ktoś ma pomysł na inne poprowadzenie trasy, chętnie wysłucham. Ktoś chętny?
  • Anonim

260km :).

miałbym kilka ciekawych miejsc na plenerek, w okolicach Otwocka, głównie akweny wodne, ale tam raczej na górala trasa.
  • GrzegorzOsuch.com

Na góralu jedzie Anastazja, niektórym tu znana. Ja też mogę na góralu jechać, chociaż chętniej przyzwyczajałbym tyłek do szosy :) Plus tej trasy jest taki, że Warszawa jest zawsze blisko i można zrobić skróta; )
  • GrzegorzOsuch.com

Skróciłem trasę o 35km >> http://mapy.google.pl/maps?f=d&...

:)))
  • Adrian S.

Suchy, popraw tą mapę. Tam przed tymi 24 kilometrami jakaś dwójka się pojawiła:)
  • GrzegorzOsuch.com

:)))
  • KTMka

To naprawdę będzie cały dzień, ale mnie kusi, jak nie wiem co :), ale nie wiem czy się wyrobię na 11 bo na 8 mam mały zabieg na Woli :(. Ale zrobię wszystko aby się wyrobić jak tego nie odwołasz :)
  • GrzegorzOsuch.com

Jak coś to możesz dołączyć do nas. Będziemy na pewno blisko Warszawy; ) Mój telefon jest w moim profilu, czy na facebooku czy gdzieś tam na mojej www :P
  • Drzimi

może wyskoczę was przywitać na wysokości Błonia i do Podkowy leśnej was odprowadzę...
    Tylko na wysokości Leszna musiałbym się dowiedzieć, że właśnie tam jesteście!!!

Ewentualnie wydłużając trasę o 7 km, mogę was zaprosić na odpoczynek we włościach własnych... ale to zależy już od Was... decyzję możemy podjąć w Błoniu... bo tam trasa ulegałaby zmianie... :-)
    Bardzo dobrą milanowską wodę wam zapewnię... herbaty i kawy również nie poskąpię... jeśli będzie potrzeba jakieś inne usługi wykonać, to też nie widzę problemów...

Tak by to wyglądało...
    http://mapy.google.pl/maps?f=d&...
  • Drzimi

Czy wyprawa jutrzejsza Wasza jest dopieszczona organizacyjnie... bo jeśli mam was odwiedzić na trasie, to muszę od rana o tym wiedzieć, żeby dopiąć dzień :-)
  • GrzegorzOsuch.com

Anastazja lekko opadła z sił na dzisiejszej trasie i nie wiem jak to będzie wyglądało jutro :/ Cienko to widzę.
  • Drzimi

tak właśnie sobie leżę i myślę... że powinieneś pomyśleć nad rozłożeniem trasy na 2 raty...
    Ja jadąc cobie sam z Torunia do Milanówka (220km) zazwyczaj robiłem tą trasę w 8-9 h... ale to była jazda dla jazdy... czyli przerwy nie aż tak długie itp...
    Jeśli macie jechać rekreacyjno-fotograficznie, to chyba forma podzielona na 2 etapy byłaby bardziej realna...
    Trasa do okoła całej W-wy to chyba jest jednak wyprawa stricte kolarska...
    Ot takie poranne przemyślenia :-)
    Tak czy siak będę zaglądał na ten wątek... jeśli się zdecydujecie, to dobijam na jakieś 20 km między Błoniem, a Podkową... (ewentualnie przez Milanówek...)
  • GrzegorzOsuch.com

Daliśmy spokój na dziś. I masz rację, chyba rozbiję to na dwa dni.
  • Drzimi

Jechałem raz 220 km w aurze zimowej... zajęło mi to ostatecznie 16 h... więc raczej tego rzędu czas bym Wam wróżył :-)
  • Anonim

jak rozbijesz na 2 dni, to sie piszę :D
  • GrzegorzOsuch.com

ja chyba sam to śmignę, albo siakoś szosowo :P
| |

Zapraszam wszystkich, którzy lubią jeździć nocą na rowerze. Regularnie urządzam samotne i zbi...

Fotki

Miejsca grona (6)