-
GrzegorzOsuch.com
Hej,
pomysł którego nigdy nie zrealizowałem. Kółko Warszawskie :p
Tempo spokojne, bo chcę to zrobić bardziej na luzie z aparatem, poszukać ciekawych miejsc na plenery w okolicach Wawki. Powrót pewnie w nocy.
Trasa:
http://mapy.google.pl/maps?f=d&...
Jeśli ktoś ma pomysł na inne poprowadzenie trasy, chętnie wysłucham. Ktoś chętny? -
Anonim
260km :).
miałbym kilka ciekawych miejsc na plenerek, w okolicach Otwocka, głównie akweny wodne, ale tam raczej na górala trasa. -
GrzegorzOsuch.com
Na góralu jedzie Anastazja, niektórym tu znana. Ja też mogę na góralu jechać, chociaż chętniej przyzwyczajałbym tyłek do szosy :) Plus tej trasy jest taki, że Warszawa jest zawsze blisko i można zrobić skróta; ) -
GrzegorzOsuch.com
-
-
Suchy, popraw tą mapę. Tam przed tymi 24 kilometrami jakaś dwójka się pojawiła:)
-
GrzegorzOsuch.com
-
To naprawdę będzie cały dzień, ale mnie kusi, jak nie wiem co :), ale nie wiem czy się wyrobię na 11 bo na 8 mam mały zabieg na Woli :(. Ale zrobię wszystko aby się wyrobić jak tego nie odwołasz :)
-
GrzegorzOsuch.com
Jak coś to możesz dołączyć do nas. Będziemy na pewno blisko Warszawy; ) Mój telefon jest w moim profilu, czy na facebooku czy gdzieś tam na mojej www :P
-
Drzimi
może wyskoczę was przywitać na wysokości Błonia i do Podkowy leśnej was odprowadzę...
Tylko na wysokości Leszna musiałbym się dowiedzieć, że właśnie tam jesteście!!!
Ewentualnie wydłużając trasę o 7 km, mogę was zaprosić na odpoczynek we włościach własnych... ale to zależy już od Was... decyzję możemy podjąć w Błoniu... bo tam trasa ulegałaby zmianie... :-)
Bardzo dobrą milanowską wodę wam zapewnię... herbaty i kawy również nie poskąpię... jeśli będzie potrzeba jakieś inne usługi wykonać, to też nie widzę problemów...
Tak by to wyglądało...
http://mapy.google.pl/maps?f=d&...
-
Drzimi
Czy wyprawa jutrzejsza Wasza jest dopieszczona organizacyjnie... bo jeśli mam was odwiedzić na trasie, to muszę od rana o tym wiedzieć, żeby dopiąć dzień :-) -
GrzegorzOsuch.com
Anastazja lekko opadła z sił na dzisiejszej trasie i nie wiem jak to będzie wyglądało jutro :/ Cienko to widzę. -
Drzimi
tak właśnie sobie leżę i myślę... że powinieneś pomyśleć nad rozłożeniem trasy na 2 raty...
Ja jadąc cobie sam z Torunia do Milanówka (220km) zazwyczaj robiłem tą trasę w 8-9 h... ale to była jazda dla jazdy... czyli przerwy nie aż tak długie itp...
Jeśli macie jechać rekreacyjno-fotograficznie, to chyba forma podzielona na 2 etapy byłaby bardziej realna...
Trasa do okoła całej W-wy to chyba jest jednak wyprawa stricte kolarska...
Ot takie poranne przemyślenia :-)
Tak czy siak będę zaglądał na ten wątek... jeśli się zdecydujecie, to dobijam na jakieś 20 km między Błoniem, a Podkową... (ewentualnie przez Milanówek...) -
GrzegorzOsuch.com
-
Drzimi
Jechałem raz 220 km w aurze zimowej... zajęło mi to ostatecznie 16 h... więc raczej tego rzędu czas bym Wam wróżył :-) -
Anonim
-
GrzegorzOsuch.com