NOKIA [1721]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • [BARTEK]

SPRZEDAM/KUPIĘ
  • Kicek

Kupię N73 ale najchętniej wymieniłbym na moją motke V 6 maxx plus dopłata z mojej strony. Cały komplet z playa . Jezeli ktos ma pisac na priv.
  • PaweŁ

sprzedam nokie 3100 zainteresowanych zapraszam na priv
  • Karol

kupię N80 lub N93 kompletne dobry stan najlepiej z wawy
  • Kicia

Kupię nokię 7373 kolor nie gra wszystkie propozycje prosze o wiadomosci na gronie no i oczywiscie mówie o telefonie działającym w 100% i w rozsądnej cenie
  • Maciek, Mateo, Żółw

Sprzedam Nokie 6630 w sklad
    ktorej wchodzi pudelko,ladowarka,slucha wki,kabelek,karta pamieci 64mb + 512 mb,papiery,karta gwarancyjna nie podsteplowana,nie wypisana.Stan telefonu w skali od 1 do 10 oceniam na 9,5 poniewaz ma lekkie otarcie w rogu.Wyswietlacz posiada jeszcze folie
    Zadnych ukrytych wad.Telefon w sieci Orange.Fotki telefonu na
    http://obelx1.fotosik.pl/albumy/262...
    Kontakt: GG: 1730715 lub e-mail : zolw84@wp.pl lub 511322034

Jestem z Warszawy

cena to 300zl
  • .

Sprzedam lub zamienie Nokie N73 w sieci ERA. Najchętniej zamieniłbym na n73 w sieci Orange lub n80 w sieci orange.

Warszawa. wiecej nfo prv
  • Bartek

Prawie nową Nokię 6288 wszystko sprawne, simlock ERA! nie ma
    jakichkolwiek wad, używam od nowości, zostały niecałe 2 lata gwarancji.
    Widoczne ślady użytkowania,troszkę wytarta. Nie ma uszkodzeń ani wizualnych ani technicznych.

Pełny zestaw - karciocha pamięciochy 512, telefon, słuchafony, pudełko, papiery, gwarancja, kabelek PC, płytka. :)

Zainteresowani, piszcie, a się dogadamy; )

GG: 9552565
    Lub PRIV :)
  • Lufi

Sprzedam 6151, prawie nówka simlock na plus'a pudełko i papiery w zestawie Więcej na prywatnym Pozdro
  • djJuki

sprzedam 6300, stan b.dobry-550zł , więcej info pod 84-240-190
  • Tede/ Misiek

sprzedam nokie 5300 stan techniczny b.dobry wizualny prawie dobry posiadam wszystko co było w pudełku gwarancja od początku lutego !!

cena 450 zł (do małej negocjacji )
  • Rafcio

Mam na sprzedaz Nokie N70 ( srebrną ) , 100% sprawna , Ma sim locka w Orange , ładowarka, kabel usb, pudełko, sluchawki ,karta 64mb. Cena 500 zl
  • Piotr

Sprzedam nokię 6070. Uzywana, kupiona w MediaMarkt, jeszcze ponad rok gwarancji, bez simlocka. Działa bez zarzutu.
    Zdjęcia i inne info na maila lub gg.
  • ...m...

Interesuje cie wymiana na se W800i ??
    gg 4070899
  • Arturr

KUPIE 6300

najlepiej warszawa i najlepiej orange (bez sim locka)

grono odwiedzam codziennie, zapraszam na prywatna wiadomosc.
    pozdrawiam
    artur
  • Diuk

zamienie Nokie 6280 na nokie N80, N90 lub N95 oczywiscie z dopłatą z mojej strony.....
  • Anonim

Kupie N95 do 1000zł. Kontakt przez prywatna wiadomosc.
  • Diuk

hehe za 1000 zł to mozesz sobie sznurowadła kupic chyba....
  • Amerykanin

Sprzedam nokię 6600 , w stanie bardzo dobrym , bez simlocka , karta 128 mb , pokrowiec + smycz , dowód zakupu. Info na amerykanin@op.pl
  • KAH

Sprzedam Nówki bez simloka fabrycznie na polskiej gwarancji Nokie 6300

info na priv
| |

NOKIA-CONNECTING PEOPLE Oferty Sprzedam/Kupie tylko w wyznaczonym temacie Pomoc Techniczna przej...

Fotki

Miejsca grona (1)