-
-
Kicek
Kupię N73 ale najchętniej wymieniłbym na moją motke V 6 maxx plus dopłata z mojej strony. Cały komplet z playa . Jezeli ktos ma pisac na priv. -
PaweŁ
-
Karol
-
-
Kicia
Kupię nokię 7373 kolor nie gra wszystkie propozycje prosze o wiadomosci na gronie no i oczywiscie mówie o telefonie działającym w 100% i w rozsądnej cenie -
Maciek, Mateo, Żółw
Sprzedam Nokie 6630 w sklad
ktorej wchodzi pudelko,ladowarka,slucha wki,kabelek,karta pamieci 64mb + 512 mb,papiery,karta gwarancyjna nie podsteplowana,nie wypisana.Stan telefonu w skali od 1 do 10 oceniam na 9,5 poniewaz ma lekkie otarcie w rogu.Wyswietlacz posiada jeszcze folie
Zadnych ukrytych wad.Telefon w sieci Orange.Fotki telefonu na
http://obelx1.fotosik.pl/albumy/262...
Kontakt: GG: 1730715 lub e-mail : zolw84@wp.pl lub 511322034
Jestem z Warszawy
cena to 300zl -
.
Sprzedam lub zamienie Nokie N73 w sieci ERA. Najchętniej zamieniłbym na n73 w sieci Orange lub n80 w sieci orange.
Warszawa. wiecej nfo prv -
Bartek
Prawie nową Nokię 6288 wszystko sprawne, simlock ERA! nie ma
jakichkolwiek wad, używam od nowości, zostały niecałe 2 lata gwarancji.
Widoczne ślady użytkowania,troszkę wytarta. Nie ma uszkodzeń ani wizualnych ani technicznych.
Pełny zestaw - karciocha pamięciochy 512, telefon, słuchafony, pudełko, papiery, gwarancja, kabelek PC, płytka. :)
Zainteresowani, piszcie, a się dogadamy; )
GG: 9552565
Lub PRIV :) -
Lufi
Sprzedam 6151, prawie nówka simlock na plus'a pudełko i papiery w zestawie Więcej na prywatnym Pozdro -
djJuki
-
Tede/ Misiek
sprzedam nokie 5300 stan techniczny b.dobry wizualny prawie dobry posiadam wszystko co było w pudełku gwarancja od początku lutego !!
cena 450 zł (do małej negocjacji ) -
Rafcio
Mam na sprzedaz Nokie N70 ( srebrną ) , 100% sprawna , Ma sim locka w Orange , ładowarka, kabel usb, pudełko, sluchawki ,karta 64mb. Cena 500 zl -
Piotr
Sprzedam nokię 6070. Uzywana, kupiona w MediaMarkt, jeszcze ponad rok gwarancji, bez simlocka. Działa bez zarzutu.
Zdjęcia i inne info na maila lub gg. -
...m...
-
Arturr
KUPIE 6300
najlepiej warszawa i najlepiej orange (bez sim locka)
grono odwiedzam codziennie, zapraszam na prywatna wiadomosc.
pozdrawiam
artur -
Diuk
zamienie Nokie 6280 na nokie N80, N90 lub N95 oczywiscie z dopłatą z mojej strony..... -
Anonim
-
Diuk
-
Amerykanin
Sprzedam nokię 6600 , w stanie bardzo dobrym , bez simlocka , karta 128 mb , pokrowiec + smycz , dowód zakupu. Info na amerykanin@op.pl -
Sprzedam Nówki bez simloka fabrycznie na polskiej gwarancji Nokie 6300
info na priv