-
$nake
Piszcie na ile wam starcza i starczala bateria po formatowaniu od razu i teraz -
krystian
no właśnie ile bateria trzyma przy np 2 godz słuchaniu muzyki ? codziennie ? -
Anonim
Mam fona chyba najdłużej z forum bo od 28 listopada. BaTTeria trzyma 3dni góra przy słuchaniu. -
Anonim
mi trzyma dzien przy sluchaniu a ze 2 do 3 dni bez sluchania muzy. dla mnie bateria slaba :/ -
-
krystian
pewnie źle sformatowałeś baterie mi trzyma 2 dni :P albo więcej jak muzy nie słucham -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
po prostu z tego co mówili pewni mędrcy na gronie nokii te baterię nie mają pamięci i rozszerzeń czy coś takiego ale myślę że jak dobrze rozładuje i potem naładuje się to chodzi telefon o jakieś 2-3 dłużej niż zwykle ale to podkreślam czasami tak jest a czasami nie. -
$nake
A ja nie patrze czy rozladowana czy nie i tak jak wracam do domu to podlaczam :) starcza na dzien ale wiem ze mi sie w razie czego nie rozladuje.. :) a w szk tak dziwnie ladowac :P -
krystian
-
giba; ]
-
Asiocha
Dziwne bo u mnie wprawdzie bez słuchania muzyki ale ponad 7 dni potrafi trzymać jestem strasznie z niego zadowolona:) -
Anonim
jak leży i się nie używa to działa 7 dni xD u mnie góra 4 dni chodzi ze słuchaniem muzy. -
Asiocha
- Przeglądaj grona w kategorii Technologie i Telekomunikacja
- Załóż własne grono tematyczne
- Zostań moderatorem