Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • $nake

Piszcie na ile wam starcza i starczala bateria po formatowaniu od razu i teraz
  • krystian

no właśnie ile bateria trzyma przy np 2 godz słuchaniu muzyki ? codziennie ?
  • Anonim

Mam fona chyba najdłużej z forum bo od 28 listopada. BaTTeria trzyma 3dni góra przy słuchaniu.
  • Anonim

mi trzyma dzien przy sluchaniu a ze 2 do 3 dni bez sluchania muzy. dla mnie bateria slaba :/
  • krystian

pewnie źle sformatowałeś baterie mi trzyma 2 dni :P albo więcej jak muzy nie słucham
  • Anonim

nowe baterię nie potrzebują już aż takiego formatowania.
  • Anonim

to znaczy co masz na mysli??
  • Anonim

po prostu z tego co mówili pewni mędrcy na gronie nokii te baterię nie mają pamięci i rozszerzeń czy coś takiego ale myślę że jak dobrze rozładuje i potem naładuje się to chodzi telefon o jakieś 2-3 dłużej niż zwykle ale to podkreślam czasami tak jest a czasami nie.
  • $nake

A ja nie patrze czy rozladowana czy nie i tak jak wracam do domu to podlaczam :) starcza na dzien ale wiem ze mi sie w razie czego nie rozladuje.. :) a w szk tak dziwnie ladowac :P
  • krystian

mi starcza na 2 dni
    4 godz słuchania muzy grania i różne :P
  • giba; ]

2 dni max 860 mAh to za malo dla mnie; >
    ale nie jest najgorzej
  • Asiocha

Dziwne bo u mnie wprawdzie bez słuchania muzyki ale ponad 7 dni potrafi trzymać jestem strasznie z niego zadowolona:)
  • Anonim

jak leży i się nie używa to działa 7 dni xD u mnie góra 4 dni chodzi ze słuchaniem muzy.
  • Asiocha

7 dni spokojnie trzyma i to przy częstym smsowaniu i dzwonieniu :)
| |

Grono dla miłośników tych prześlicznych telefoników:)

Fotki

Miejsca grona (0)