-
Anonim
może ktoś w naszej szkółce zajmuje sie skłądaniem rymów lub bitów ma już jakieś kawałki??? gra ktoś w tą rap grę??? a może ktoś ma mi do zaoferowania jakiś bicik (może być za wokal)???
-
Skalpel
Taaa ja sie zacząłem w to bawić. Nagrałem pare kawałków, ale uważam że są lipne wiec sie nimi nie pochwale.
Jednoczesnie z tymi nagraniami zacząłem obracać sie troche w podziemiu warszawskim. Polecam kawałki Pierota, Nieuka, Nerona. -
Mazi
ja miałem z grzaną, passlakiem i maćkiem ode mnie z klasy nagrywać, ale jakoś się do tego nie możemy zebrać. Mamy jakieś tam txty, ale ja osobiście wątpię w jakość tego, co wyjdzie :P -
Schludny skurwiel!
nie no Łukasz z tego co mi wysyłałeś to wynika ze masz niezły flow :D -
-
myrek
a ja chcialem nagrywac z mezo, liberem i norbim ale powiedzieli mi ze oni robia hh z przeslaniem i mnie odtracili :/ -
Skalpel
Maciek do chuja przestan komentowac kazda moja wypowiedz; ] pisz na gg jezeli masz cos do powiedzenia. To cos co Ci przeslalem to bylo na szybko nagrywane na mikrofonie domowym. Sam byś coś nagrał a nie tylko komentujesz, lepiej dokoncz wzór koszulek Bemowa a nie na gronie siedzisz
pozdro zioooom
-
Schludny skurwiel!
-
Grono.Net
Dzizas, jaka znowu rap gra? Nie mozna po zwyczajnie, po naszemu napisac?
Ale fakt, u nas sa gracze, sa osiedla, w ogole wszyscy sa murzynami i zyjemy w gettach :-) -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
A wy od razu nagrywać i nagrywać. Pisać i sprzedawać. Dlatego hh umiera.
Gdzie się podziały
Tamte zajawki :P
Gdzie te wspomnienia
gdzie tamten blant :)
BitzR43 Reprezent -
GeTTeR
w mojej klasie (IV f), było pare osób, które zajmowały się składaniem bitów. Chodzi mi głównie o Romana a.k.a Robson..
pamiętam, że nawet na polskim z jastrzębska prezentował swoje dokonania -
Maciek
panie Lukaszu, 4 lata z nimi w klasie a tak kardynalny blad, zlac w jedna osobe dwie postacie:) Romek aka Roleks i Robert(?nie jestem pewien:p) Kożuchowski aka Robson
pozatym i Sopel cos skrecal no i oczywiscie nasz ulubieniec 3ASK aka Wieprz :) buahahaa -
Mazi
mi siostra kiedyś puszczała jakiś teledysk ludzi z naszej szkoły :D
ale miałem polewę...
ten refren... :):) -
GeTTeR
a rzeczywiscie...zapomniałem :D
ale zwalam to na fakt, iż nie widzialem ich juz od roku prawie. a i wczesniej zwracałem sie do nich po imieniu :P -
Anonim
łoo kurwa, z tego co ja tu czytam w do mojej byłej szkoły uczęszczają/ali same rappery, dj'e i inni. Jednak jest w tym dużo prawdy,że do Norwida chodzi wiele poZERÓW! raaaa -
Grono.Net
-
Grono.Net
-
passlack
http://rapidshare.de/files/6843700/...
to jest link do freestyli ktore nagralem razem z Mazim na odtwarzacz mp3 dzis na wycieczce w autokarze.Jakosc lipna ale da sie posluchac.Komu bedzie sie chcialo sciaganc(szczerze:miejscami warto posluchac)mala wskazowka: ustawcie preset w winampie na ska i glosnosc w winampie jak najmniej a glosniki jak najglosniej. Sciągnijcie i posmiejcie sie chociaz. Jest sporo panczy wartych uwagi. -
Mazi
ej a nie spytałeś o moją zgodę :D
a tak stricte do tematu...to z nagrywania gówno wyszło i został mi freestyle i beatbox...:) i tak jest dobra zabawa :D:D