XXIV LO im. C.K. Norwida w Wawie [2021]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

może ktoś w naszej szkółce zajmuje sie skłądaniem rymów lub bitów ma już jakieś kawałki??? gra ktoś w tą rap grę??? a może ktoś ma mi do zaoferowania jakiś bicik (może być za wokal)???
  • Skalpel

Taaa ja sie zacząłem w to bawić. Nagrałem pare kawałków, ale uważam że są lipne wiec sie nimi nie pochwale.
    Jednoczesnie z tymi nagraniami zacząłem obracać sie troche w podziemiu warszawskim. Polecam kawałki Pierota, Nieuka, Nerona.
  • Mazi

ja miałem z grzaną, passlakiem i maćkiem ode mnie z klasy nagrywać, ale jakoś się do tego nie możemy zebrać. Mamy jakieś tam txty, ale ja osobiście wątpię w jakość tego, co wyjdzie :P
  • Schludny skurwiel!

nie no Łukasz z tego co mi wysyłałeś to wynika ze masz niezły flow :D
  • myrek

a ja chcialem nagrywac z mezo, liberem i norbim ale powiedzieli mi ze oni robia hh z przeslaniem i mnie odtracili :/
  • Skalpel

Maciek do chuja przestan komentowac kazda moja wypowiedz; ] pisz na gg jezeli masz cos do powiedzenia. To cos co Ci przeslalem to bylo na szybko nagrywane na mikrofonie domowym. Sam byś coś nagrał a nie tylko komentujesz, lepiej dokoncz wzór koszulek Bemowa a nie na gronie siedzisz

pozdro zioooom

• Schludny skurwiel!

ja mam teraz trase ze Skaldami więc sorry....
  • Grono.Net

Dzizas, jaka znowu rap gra? Nie mozna po zwyczajnie, po naszemu napisac?
    Ale fakt, u nas sa gracze, sa osiedla, w ogole wszyscy sa murzynami i zyjemy w gettach :-)
  • Anonim

no no dokladnie white niggas ^^
  • Anonim

BTS Norweed reprezent !! Old shool ziąą

http://www.bts.prv.pl
  • Anonim

A wy od razu nagrywać i nagrywać. Pisać i sprzedawać. Dlatego hh umiera.

Gdzie się podziały
    Tamte zajawki :P
    Gdzie te wspomnienia
    gdzie tamten blant :)

BitzR43 Reprezent
  • GeTTeR

w mojej klasie (IV f), było pare osób, które zajmowały się składaniem bitów. Chodzi mi głównie o Romana a.k.a Robson..

pamiętam, że nawet na polskim z jastrzębska prezentował swoje dokonania
  • Maciek

panie Lukaszu, 4 lata z nimi w klasie a tak kardynalny blad, zlac w jedna osobe dwie postacie:) Romek aka Roleks i Robert(?nie jestem pewien:p) Kożuchowski aka Robson
    pozatym i Sopel cos skrecal no i oczywiscie nasz ulubieniec 3ASK aka Wieprz :) buahahaa
  • Mazi

mi siostra kiedyś puszczała jakiś teledysk ludzi z naszej szkoły :D
    ale miałem polewę...
    ten refren... :):)
  • GeTTeR

a rzeczywiscie...zapomniałem :D

ale zwalam to na fakt, iż nie widzialem ich juz od roku prawie. a i wczesniej zwracałem sie do nich po imieniu :P
  • Anonim

łoo kurwa, z tego co ja tu czytam w do mojej byłej szkoły uczęszczają/ali same rappery, dj'e i inni. Jednak jest w tym dużo prawdy,że do Norwida chodzi wiele poZERÓW! raaaa
  • Grono.Net

Blogoslawie starego hawaja i grono te
  • Grono.Net

A lubicie Tarkana ?
  • passlack

http://rapidshare.de/files/6843700/...
    to jest link do freestyli ktore nagralem razem z Mazim na odtwarzacz mp3 dzis na wycieczce w autokarze.Jakosc lipna ale da sie posluchac.Komu bedzie sie chcialo sciaganc(szczerze:miejscami warto posluchac)mala wskazowka: ustawcie preset w winampie na ska i glosnosc w winampie jak najmniej a glosniki jak najglosniej. Sciągnijcie i posmiejcie sie chociaz. Jest sporo panczy wartych uwagi.
  • Mazi

ej a nie spytałeś o moją zgodę :D
    a tak stricte do tematu...to z nagrywania gówno wyszło i został mi freestyle i beatbox...:) i tak jest dobra zabawa :D:D
| |

Grono uczniów i absolwentów placówki oświatowej przy ul. Obozowej 60 UWAGA! Wszelkie ogłoszeni...

XXIV LICEUM OGÓLNOKSZTAŁCĄCE IM. CYPRIANA NORWIDA

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (2)