-
Anonim
Tak sobie wrocilem wlasnie do domq i wpadlem na pomysl, zeby te osoby, ktore nie spia za bardzo albo nie maja nic innego do roboty, wpisywaly sie tutaj i opisywaly czynnosci wykonywane w nocy; ]
Teraz to ja spac ide, bo juz troche wymeczony jestem zabawami i zamulam troche, ale moze kiedy indziej conieco wiecej napisze :)
PZDR -
Anonim
-
Anonim
Hehe, w końcu dobry temat...
Dzisiejszej nocy nudno niesamowicie, jak co niedziela w tv nic ciekawego... Jedynie Lindsay Lohan na MTV Movie Awards 2005; P -
Anonim
niestety kazdy spi :P badz nie maja sily zeby cokolwiek tutaj napisac.... -
-
Anonim
Niedzielne wieczory są chyba najgorsze, nie ma nic ciekawego w telewizji,imprezek fajnych też raczej nie ma:( chyba poprostu trzeba iść spać, najlepiej w jakims miłym towarzystwie to juz może nie będzie tak nudno:P -
Anonim
jak tak dalej pojdzie to czuje ze dlugo nie pociagniemy z tym tematem --->wszyscy spia o_O :| :/hmm... -
Anonim
kto spi, ten spi :) zawsze pozostaje nastepna noc do pociagniecia konwersacji. A tak apropo, to temat stworzylem wczoraj o 3 nad ranem, nie dzisiaj :) DZIWNE :O -
Anonim
ja nie śpię... jak raczej zawsze o tej porze, a przynajmniej bardzo często. aktualnie sobie słucham pozytywnych dźwięków... a ogólnie jest źle. -
mc żona ona
-
Anonim
jakiś konkretny powód? jeśli mogę zapytać, czy też jest smutno, bo nie śpisz? -
•pierzasty •
Ja programuje ... ,tak, to idealny czas.Przy odpowiedniej dawce kawy jego upływ zatraca znaczenie. Irytujace jest jednak kiedy o pewnej porze błogą cisze nocy przerywa wsciekle ptakanie ćwirkow oznajmiajacych radoscie,ze oto nadchodzi Nowy Dzien... Dzieki nim dowiaduje sie ktora tak na prawde jest godzina... i w takiej chwili mam zazwyczaj ochote je wszystkie zatłuc!!! Chociaz..., czasami ma swoj urok...:)
ps.
Wlasnie sie zaczelo, wrrrrr!!!(.... 3:02) -
Anonim
dziwnym niee jest... ale czemu nie moge zasnac. Tak jakos codziennie moja dawna snu to 3-4 godziny :) i sie jakos wysypiam :P
Teraz czytam sobie R. Ludluma "Kod Altmana" dobra ksiazka; ] -
Kornik
Kuran Baby mu trza, czy co tam wolisz. Albo przestań ćpać i się wszystko unormuje, no kurwa ja pierdolę niektórzy to mają problemy. Żeby toczyć rozmowy z cyklu dlaczego nie spię- kurna konia walę? No naprawdę, z dupy te pogaduchy. ce -
JNS
Ja też mam ostatnio problemy ze snem, właśnie czytam "Hitler-studium tyranii" Bullocka ,zajebista książka. -
Anonim
ja piję właśnie waniliową herbatę i czytam "Pytania do życia o życie" - książka o życiu i walce z hiv, oparta na faktach. -
Anonim
Jedziemy, nie śpimy.; ]
Przed chwilą wróciłem z wieczornego biegania, opierdoliłem kilka kanapeczke i się nudze.
Niestety nei wyrobiłem się na Erotyczne Przygody Pieska Leszka.
To może zarzucę temat - kto oglądał dzisiaj Bundych? :D -
ania :D
-
Hercules
Pierzasty:
Notatka na temat ćwierkania ptaków mnie rozbawiła, bo też tego nie znoszę. Jak zaprogramowane włączają się wszystkie jednocześnie i to jest znak, że czas na pisanie programu się kończy :)
Właśnie... projekt piszę na zaliczenie, dlatego nie śpię. Na 8:00 musi być gotowy, bo inaczej ćwiczenia w plecy i egzamin we wrześniu :(
Ania:
Nocne wizyty kuchenne to podstawa. Co wcinasz najchętniej o tej porze? :) -
ania :D
-
aniela
jush Aniu nie ściemniaj że taki nocny marek jesteś; ) wiadomo ze teraz tam u Ciebie jest jakas normalna godzina :P