XXIV LO im. C.K. Norwida w Wawie [2021]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • GeTTeR

witam,
    czy któryś z maturzystów wie jaka był średni wynik z matur z anglika (poziom podstawowy i rozszerzony). I czy dużo było wyników powyżej 90%?
  • Anonim

Norwid : 87,89 podstawowy/ 73,02 rozszerzony
    takwiec dobrze, ale z tego co widziałem w Mazowieckiem:

38,89/ 33,38 nie chce sie wierzyć, ale tak jest na OKE napisane.

------------------------------ ---------------------------
    Tokio (jap. 東京都 - Tōkyō-to) to stolica Japonii położona na największej z Wysp Japońskich Honsiu nad Oceanem Spokojnym (Zatoka Tokijska). Największe miasto świata, wraz z Jokohamą i innymi miastami nad zatoką tworzy wyjątkowy organizm przestrzenny - fragment japońskiego megalopolis skupiający około 33,75 mln mieszkańców.
  • PeBe

Nie wiem jaka jest dokladnie srednia norwida, w kazdym razie calkiem niezla (wiem ze moja klasa, 3A miala srednia 91% z podstawowego chyba ale rozszerzonego nie pamietam, w kazdym razie nie najgorzej :P. A wynikow powyzej 90% bylo bardzo duzo, ogolnie prawie wszyscy mieli wyniki powyzej 80%, a wyniki powyzej 90% rowniez byly bardzo czeste
  • Anonim

cholera, im wiecej wysokich srednich tym wieksza konkurencja na studia :/ ej zrobcie sobie wszyscy moze tear off i poodpoczywajcie?:>
  • Anonim

tzn. dane odnośnie Norwida, które podałem to %, a Mazowsza to punkty czyli tam wychodzi ok. 65% z podstawowego
  • Anonim

wlsnie, hdzie takie dane sa? ja musze wiedziec i wybijac konkurencje:D
  • Anonim

żurek to kiedy ustawka na mały pogrom?:>
| |

Grono uczniów i absolwentów placówki oświatowej przy ul. Obozowej 60 UWAGA! Wszelkie ogłoszeni...

XXIV LICEUM OGÓLNOKSZTAŁCĄCE IM. CYPRIANA NORWIDA

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (2)