nowe brzmienia [989]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Carhartt

jakiś czas temu założyłem grono tej kapelki i jak sie okazało nikt do niego nie dołączył więc wpadłem tutaj i otwieram temacić RED SNAPPER jako nowe brzmienie; )
  • nie robie muzyki

wstecz by mi sie chcialo cofnac do plyty prince.b. .. ach....nawet och bym dodal...
    making bones , to ostatnia ich rzecz jaka pamietam ..
    co dalej ?.. zyją ?; p .. czy zostali Analordami ?

• Anonim

nie slyszauem, co graja ?
    jak mieszaja ?
    wiecej cos?
  • nie robie muzyki

co graja ?
    typowa brytyjska akcja dla zbuntowanych alternatywą nastolatkow ...;)

bardzo ladnie , bardzo ... to jeszcze bylo jak WARP zyl .. eh.
  • Carhartt

Dzięki , że jest przynajmniej jedna osoba która słucha red snapper
    ale co do muzyki zbuntowanych nastolatków to jednak chyba sie nie zgodze
    weźmy chociaż płyte Reeled And Skinned
  • nie robie muzyki

niestety czas przeszly .. nic nowego do mnie nie trafilo, o niczym nie wiem .. ostatnia wiadomosc jaka mialem to , chyba to ze rozwiazali sie ... a szkoda ... jezeli tak.
    bo to taka kapelka byla co umiala i zagrac i nacisnac guziki w samplerze ...

co do zbuntowanych nastolatkow .. to moje prywatne tylko 'reakcje' ... okreslenie.
    chyba bardzo spontaniczne ... ale tak to widze. .. i nie mam namysli tu wykopu .. a w sumie pare kawalkow ..
    btw.
    te plyte ... o ktorej mowisz . .zdaje sie fragmentarycznie swego czasu slyszalem ...
    hmm... stara chyba jakas bardzo ?
  • zala

znam pare kawalkow red snapper i bardzo je lubie. niestey, ciezko jest znalezc wiecej niz te kilka kawalkow.
  • Carhartt

Ja ostatnio ściągnąłem sobie 2 płyty w ciągu kilku dni :)
    Faktem jest, że znalezienie ich graniczy z cudem,ale jest to możliwe i warte poświęcenia czasu.
    Jeśli używasz dc++ to chętnie dam namiary :)
  • Margo

dzięki za polecenie Red Snappera :)
    faktycznie niezłe....właśnie byłam w trakcie odświeżania ucha i szukałam czegoś nowego i to mi pasuje, wiec fenks :)
  • .

Making Bones - ostatnio dostałem ten album od znajomego z pracy, bardzo się zdziwiłem, bo wcześniej tego nie znałem, chociaż katalog WARP jako tako kojarze...
  • free love von flove

"the last one" ... cieplutko; )
  • qe

image of you...ahhh :)
  • nie robie muzyki

get some sleep tiger .. ohhh !
  • qe

widze,ze grupowy orgazm :D
  • Grono.Net

jesli dobrze pamietam, po 'making bones' byly jeszcze 'our aim is to satisfy', 'it's all good' oraz 'red snapper'.
  • petr korda

z calym szacunkiem dla rs, to nowe brzmienia to byly 10 lat temu. ani nie sa to nowosci wydawnicze, ani nie brzmi specjalnie swiezo na tle innych produkcji. nie zmienia to faktu ze dobrze sie tego slucha..
  • krUPnik

i to bardzo się dobrze tego słucha. Jedna z ciekawczych kapel ostatnich lat. haba haba
  • emoLOVERboy

eno eno "our aim is to..." dla mnie bomba w torcie...katowalem chya ze 2 miechy i dalej mam sentyment...superka gieska:)