Nowy Dwór Maz. [1238]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

....suczkę ma dwa miesiace.Jest bardzo podobna do mojego psiaka bo to jego córeczka:))) Rasa :chin japoński, bardzo przyjazne, słodziutkie :))

Oddam tylko w dobre ręce :)))
  • Grono.Net

w jakiej cenie?
  • Demin

to może małe allegro zrobiłmy ? :-)
  • Ponczek

co tam allegro - zróbmy eGrono.pl; D konkurencję dla allegro; )
  • Anonim

Piesio znaczy suczka za 500 zł:))
  • Anonim

ja ja tez mam pieski do przedania tylko ze mam ich aż 6 szt. Rasa to sznaucer miniatura. Matka z rodowodem, ojciec bez(ale pochodzenie rodowodowe). Cena za szt 600zł.
    w linku gdzies na dole powinny byc fotki tych pieskow:
    http://www.flickr.com/photos/myappl...

info na gg: 3674230
    mail: myapple@idea.net.pl

• Zbycia

fajniejszy jest pies Karolci :)
  • Ponczek

Jakby ktoś miał labradora do sprzedania to może się zainteresuje, bo takie maleństwa szczekające to mi się nie podobają; ) mam chomiki, niewiele mniejsze; D
  • Anonim

Te malenstwa wcale nie sa takie szczekajace a w tej kwestii raczej przecietne wydaje mi sie ze pomyliles je z pekinczykami...a co do chomikow to nie ma nawet porownania :))) Taki mały psiaczek w domciu jest kochaniutki i nie boisz sie ze go zdepczesz a i jeszcze jedno czasami to jedyna zywa istotka ktora cieszy sie na Twoj widok:P Wiec jak widac same plusy!!!!!
  • Ponczek

tak do przytulania to fajne są na pewno, ale jeśli chodzi o funkcje obronne czy np aportowanie to raczej chyba nie ich przeznaczenie; ) chomik ma swoje zalety, ale ma i wady: pogłaskać się nie da, bo ucieka, nie słucha się, jedynie je i biega w kołowrotku; D A z tą radością na mój widok to racja... chomiki są niewdzięczne i raczej olewają wracającego do domu pana; D
  • Anabell

Hej Ponczek o ile dobrze pamietam to na oknie Lecznicy Mastif, w miejscu gdzie sa poprzyklejane ogloszenia, ktos chce sprzedac lub oddac labradorki. sliczne, jeszcze szczeniaczki, polecam!
  • Grono.Net

czy mi sie zdaje czy ktoc tu ma cos do mojego "niby" pekinczyka?
  • Ponczek

jakbym miał dom, ogród, to bym sobie takiego pieska sprawił, ale nie chcę go męczyć w dwupokojowym mieszkaniu... ale jak sobie zbuduję dom to sobie wezmę takiego labradora; )
  • Anabell

dobrze, ze mam kota... =)
  • Anonim

Wredny ja wcale nie mialam nic złego na mysli :P I Twoj "niby pekinczyk" jest fajny
  • Grono.Net

jest chory...
  • Anonim

Ooooo przykro :((( Uciałuj go ode mnie....
  • Grono.Net

przyjdziesz kiedys to ucalujesz..
  • Grono.Net

tylko musisz sie spieszyc
  • carla.w

bo jego koniec jest bliski; )
  • 1
  • 2
| |

wspaniale miasto na koncu swiata; ) pelno drechow i rozowych lalun; ) zapraszamy :) http://www.nowydworma...

Fotki

Miejsca grona (7)