- 1
- 2
-
Anonim
....suczkę ma dwa miesiace.Jest bardzo podobna do mojego psiaka bo to jego córeczka:))) Rasa :chin japoński, bardzo przyjazne, słodziutkie :))
Oddam tylko w dobre ręce :))) -
Grono.Net
-
Demin
-
Ponczek
-
-
Anonim
-
Anonim
ja ja tez mam pieski do przedania tylko ze mam ich aż 6 szt. Rasa to sznaucer miniatura. Matka z rodowodem, ojciec bez(ale pochodzenie rodowodowe). Cena za szt 600zł.
w linku gdzies na dole powinny byc fotki tych pieskow:
http://www.flickr.com/photos/myappl...
info na gg: 3674230
mail: myapple@idea.net.pl
-
Zbycia
-
Ponczek
Jakby ktoś miał labradora do sprzedania to może się zainteresuje, bo takie maleństwa szczekające to mi się nie podobają; ) mam chomiki, niewiele mniejsze; D -
Anonim
Te malenstwa wcale nie sa takie szczekajace a w tej kwestii raczej przecietne wydaje mi sie ze pomyliles je z pekinczykami...a co do chomikow to nie ma nawet porownania :))) Taki mały psiaczek w domciu jest kochaniutki i nie boisz sie ze go zdepczesz a i jeszcze jedno czasami to jedyna zywa istotka ktora cieszy sie na Twoj widok:P Wiec jak widac same plusy!!!!! -
Ponczek
tak do przytulania to fajne są na pewno, ale jeśli chodzi o funkcje obronne czy np aportowanie to raczej chyba nie ich przeznaczenie; ) chomik ma swoje zalety, ale ma i wady: pogłaskać się nie da, bo ucieka, nie słucha się, jedynie je i biega w kołowrotku; D A z tą radością na mój widok to racja... chomiki są niewdzięczne i raczej olewają wracającego do domu pana; D -
Anabell
Hej Ponczek o ile dobrze pamietam to na oknie Lecznicy Mastif, w miejscu gdzie sa poprzyklejane ogloszenia, ktos chce sprzedac lub oddac labradorki. sliczne, jeszcze szczeniaczki, polecam! -
Grono.Net
-
Ponczek
jakbym miał dom, ogród, to bym sobie takiego pieska sprawił, ale nie chcę go męczyć w dwupokojowym mieszkaniu... ale jak sobie zbuduję dom to sobie wezmę takiego labradora; ) -
Anabell
-
Anonim
Wredny ja wcale nie mialam nic złego na mysli :P I Twoj "niby pekinczyk" jest fajny -
Grono.Net
-
Anonim
-
Grono.Net
-
Grono.Net
-
carla.w
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice