-
Anonim
Ktoś słucha Deftones?? ktoś zna jakieś ich fajne piosenki chętnie poznam. -
WojnaR
-
wogle nie wiem po co tu ten temat bo jest cale forum poswiecone deftones ale spox....tak wszystkie plytki defotnes sa zajebiste a wrecz powalaja wykonaniem a juz niedlugo nowa :D az mnie w portkach sciska :D ...beware the water...
-
Anonim
a ja polecam ich nowy singiel!!!!! rozpierdziucha
BEWARE THE WATER
AJJJJJJJJJJJ szalenstwo totalne
]tak dlugo czekalam -
-
Anonim
-
MaczO
-
Anonim
digital bath
duzo hehe numer Passanger razem z Maynardem z toola z pltyki White pony -
Third eye
hehe digital bath mi przypomina krzysztofa kilianskiego.. przynajmniej bez refrenu
(niezle wyjechalem z tekstem co?:D) -
Кaчы
Back to school, Change, Needles and pins.
Te kawałki lubie najbardziej. -
Pavlo
poprze co niektórych przedmówców... wszyskti piosenki/płyty Deftonsów sa dobre.. :)
mnie najlepiej zostawilo sład w uszach... Wax and Wane i My Own Summer -
maciek669
Nie da sie ukryc wszystkie sa super :) Osobiscie najbardziej lubie plytki "deftones" i "around the fur" .Zawsze byli i beda w czolowce zespolow nu metalowych -
849
deftones jest moim bogiem jesli chodzi o zespoły nu metalowe :))ciekawe pozycje to :feliticera (właściwie całe white pony tworzy ten niesamowity klimat),head up, my own summer, engine no.8.tak naprawde to wszystkie kawałki są dobre ,przecież deftones nie słynie z kawałków ale z całego swojego dorobku więc warto zapoznać sie z utworami z B-sides tam właśnie słychac to bardzo dobrze, covery w wykonaniu deftonsów mają swój niepowtarzalny styl -
natalia:))
powiem szczerze ze wszystkie plytki sa zaj.. ale najbardziej mi podchodzi white pony:) knife party, street carp, change i przede wszystkim passenger- to jest cos:P -
Anonim
Bardzo ciekawą piosenką jest U,U,D,D,L,R,L,R,A,B,Select,Sta rt... a poza nią to Change, Mein, Digital Bath i dużo innych. -
Darth Damien
DEFTONES to nie jest nu metal!!!!!!!!!!!!
Osobiście nie mam nic przeciwko nu metalowi. Każdy słucha co lubi. Ale stwierdzenie, że Deftones to nu metal jest ostro przesadzone. Nu metal to połączenie metalu i hip-hopu, a gdzie w twórczości Deftones słychac hip-hop? To prawda, że mnóstwo zespołów nu metalowych wzoruje się na Deftonsach, ale The Beatles też grali na gitarach i nikt nie mówi, że są prekursorami blackmetalu -
niestety cie zmartwie bo deftones to jest nu z reszta jeden z pierwszych zespolow...nie ma hip hopu a chociaz back to school ? nie mam ochoty wymieniac ale sie mylisz :)
-
849
> DEFTONES to nie jest nu metal!!!!!!!!!!!!
>
> Osobiście nie mam nic przeciwko nu metalowi. Każdy słucha co lubi. Ale stwierdzenie, że Deftones to nu metal jest ostro przesadzone. Nu metal to połączenie metalu i hip-hopu, a gdzie w twórczości Deftones słychac hip-hop? To prawda, że mnóstwo zespołów nu metalowych wzoruje się na Deftonsach, ale The Beatles też grali na gitarach i nikt nie mówi, że są prekursorami blackmetalu
przepraszam bardzo właśnie i tu się mylisz! chyba nie słyszałeś 1płyty, tam to dopiero słuchać hip-hop, wogóle w prawie wszystkich utworach Moreno rapuje, to jest właśnie znak rozpoznawczy Deftonsów połaczenie rapu z metalem, czasami to nie wiadomo czy jest to rap czy zwykłe gadanie, ale hip-hop obecny oczywiście!!! nie opieraj się na ostatnich płytach!!:) -
maciek669