- 1
- 2
-
Anonim
czy istnieje cos takiego jak strona internetowa tn? i czy sobuś nadal uczy... -
-
Pan Rostek
qrcze, wpisz w google "technikum nukleoniczne" o cos tam zawsze wyskoczy. wiem ze jest jakas stronka juz niemlodych adeptoow tej "uczelni", ktorym sie podobala;)
chociaz jak sam teraz spojrze, to luzy byly.... -
Ja nie wiem jak nazywano nauczyciela od fizy,, no może ktoś mi powie ? :)
-
-
-
VT500C
kurcze coś ta strona nie che mi się odpalić (http://www.nukleon.w.pl) czy oby napewno ona istnieje???
pozdrawiam -
Anonim
NIECH KTOS MI NAPISZE NA GRONIE JAK NAZYWANO GOŚCIA OD FIZYKI, JA WIEM JAK SIĘ TERAZ NA NIEGO MÓWI {NA KRUCZAŁĘ} -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
No wanie tylko tak siena niego mówi, wiem przecie chodz do tej szkólki; ) -
-
-
* cycu *
Mnie też się tak wydaje. Żółw to zawsze był żółw i tyle. Nie było innego przezwiska. Swoją drogą nigdy się nie dowiedziałem dlaczego żółw :) -
VT500C
A czy to ważne - ważne że żółf... To się liczy i zawsze u niego jaja były na lekcjach.. to były piękne czasy... -
Jak to nie wiesz dlaczego... spojz na niego... nie wyglada jak zolw ???
-
Greg
Akurat tu chodzi o nauczyciela fizyki z zamieszlych czasow a jego qsywa to RAFAL czy RAVAL jakos tak to bylo, i to przezwisko bylo zwiazane za jakas anegdota nie pamietam juz jej dokladnie, kiedys opowiadala nam ja Pani Zofia Grzegrzolka hmmm...... ciekawe czy jescze uczy; ) -
Anonim
-
Anonim
Na tej stronie jest pare filmikow z zamierzchłych czasów.
Można by wrzucić pare filmików z nowszej historii Nukleonika.
Sam bym to zrobił, ale niestety nie mam żadnych.
Co wy na to? -
Greg
Dezerter -> sam jestes pi>>zda pomysl troche ???
przeciez jesli ktos to przeczytal tutaj to znaczy, ze jest zwiazany w jakis sposob z ta szkola i nie jest osoba przypadkowa...
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Otwock
- Załóż własne grono tematyczne