Nuty [1189]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Smile!

Chciałam powiedzieć, że te grono jest .. wspaniałym udogodnieniem. Myślę, że wszyscy doceniają wielką pomoc, jaką oferują tutejsi gronowicze.

Dlatego chciałabym podziękować wszystkim za nuty i adresy do nich. Bez nich byłoby o wiele ciężej :)

Dziękuję.
  • αsiα

to ja chciałabym się dołączyć do podziękowań :)
    Grono naprawdę przydatne.
  • Striga

A ja ogroooomnie sie cieszę, że pomysł wypalił, a grono tak sie rozwinęło. Zapraszajcie swoich znajomych i trzymać tak dalej:)

Dbajmy o naszą cenną skrzyneczkę.

p.s
    Pytanie do osób bardziej zoreintowanych niż ja w kwestii zarządzania plikami, czy jest możliwość skopiowania tego co już tam jest na jakiś serwer albo rezerwową skrzynkę... aby nie powtórzyła sie sytuacja z kiedyś, gdy ktoś pomysłowo zmienił sobie haslo ?
  • Anonim

i ja się dołączę.

Dziękuję.
    Chyba na żadnym gronie ludzie nie są tak życzliwi.
  • Anonim

I ja dziękuję.
    Wczoraj poprosiłam, dziś dostałam :)
    Biedni ci moi sąsiedzi...
  • Popey

Myślę, że spokojnie można utworzyć alternatywną skrzynkę i przerzucić wszystkie pliki, pozostawiając ich kopię na obecnej skrzynce. Trzeba by tylko aktualizować tą alternatywną co jakiś czas. A jeśli chodzi o serwer, to chyba są niektóre non profit, ale mają bardzo ograniczoną powierzchnię, więc musiałoby to być przerzucone pewnie na prywatny serwer
  • lalalala

Dołączam się:).To naprawdę baardzo miło z waszej strony, podziwiam:).
  • Anonim

I ja bardzo dziękuję. Przydatne grono. Super nuty. Wzorowa szybkość wysyłania ich na skrzynke. Dzięki serdeczne i pozdrawiam. Nie wiem co bym bez tego grona zrobiła.; ) :*
  • Anonim

SUPER!!!
  • marda

Dzięki!!!
  • Fufi.ADT

to ja tak w ramach podziękowań chciałbym zaznaczyć że od stycznia nie pojawily sie żadne nowe nutki
  • ღ E. ღ

Grono tworzą wszyscy. Nie dodajemy nut, które się powtarzają. Jeżeli nikt nie wysyła - nie ma nowych pozycji na naszej liście. Nie sztuką jest tylko brać, trzeba też dawać, ale o tym pisałyśmy już z Kredką nie raz.
  • Fufi.ADT

spoczko
    nie będę się kłócił bo masz racje : )
| |

PRZECZYTAJ REGULAMIN! 1. Jeśli należysz do tego Grona lub zostawiasz post/zakładasz temat, ozna...

Fotki

Miejsca grona (0)