-
Smile!
Chciałam powiedzieć, że te grono jest .. wspaniałym udogodnieniem. Myślę, że wszyscy doceniają wielką pomoc, jaką oferują tutejsi gronowicze.
Dlatego chciałabym podziękować wszystkim za nuty i adresy do nich. Bez nich byłoby o wiele ciężej :)
Dziękuję. -
αsiα
to ja chciałabym się dołączyć do podziękowań :)
Grono naprawdę przydatne. -
Striga
A ja ogroooomnie sie cieszę, że pomysł wypalił, a grono tak sie rozwinęło. Zapraszajcie swoich znajomych i trzymać tak dalej:)
Dbajmy o naszą cenną skrzyneczkę.
p.s
Pytanie do osób bardziej zoreintowanych niż ja w kwestii zarządzania plikami, czy jest możliwość skopiowania tego co już tam jest na jakiś serwer albo rezerwową skrzynkę... aby nie powtórzyła sie sytuacja z kiedyś, gdy ktoś pomysłowo zmienił sobie haslo ? -
Anonim
i ja się dołączę.
Dziękuję.
Chyba na żadnym gronie ludzie nie są tak życzliwi.
-
-
Anonim
I ja dziękuję.
Wczoraj poprosiłam, dziś dostałam :)
Biedni ci moi sąsiedzi... -
Popey
Myślę, że spokojnie można utworzyć alternatywną skrzynkę i przerzucić wszystkie pliki, pozostawiając ich kopię na obecnej skrzynce. Trzeba by tylko aktualizować tą alternatywną co jakiś czas. A jeśli chodzi o serwer, to chyba są niektóre non profit, ale mają bardzo ograniczoną powierzchnię, więc musiałoby to być przerzucone pewnie na prywatny serwer -
lalalala
Dołączam się:).To naprawdę baardzo miło z waszej strony, podziwiam:). -
Anonim
I ja bardzo dziękuję. Przydatne grono. Super nuty. Wzorowa szybkość wysyłania ich na skrzynke. Dzięki serdeczne i pozdrawiam. Nie wiem co bym bez tego grona zrobiła.; ) :* -
Anonim
-
marda
-
Fufi.ADT
to ja tak w ramach podziękowań chciałbym zaznaczyć że od stycznia nie pojawily sie żadne nowe nutki -
Grono tworzą wszyscy. Nie dodajemy nut, które się powtarzają. Jeżeli nikt nie wysyła - nie ma nowych pozycji na naszej liście. Nie sztuką jest tylko brać, trzeba też dawać, ale o tym pisałyśmy już z Kredką nie raz.
-
Fufi.ADT