-
Czarek
Została zmieniona nazwa grona, ponieważ kilka osób stwierdziło, że źle rozumiem słowo "idealista". Czy teraz, w świetle tych zmian, jestem sam? -
Marta
Widzę, że nie tylko nazwa grona uległa zmianie ale również pewne jego komponenty (chyba, że mam coś z kompem)... :/
A miało być tak pięknie... -
Czarek
Owszem, "komponenty", jak je nazywasz, także uległy zmianie. Nikt nie broni Ci założyć grona dla "czystych" idealistów. -
Marta
-
-
Czarek
Założyłem to grono, ponieważ szukam ludzi podobnych do mnie i pomyślałem, że to dobry sposób na odnalezienie ich. Ci, którzy się przyłączyli, uświadomili mi, że powinienem wprowadzić pewne zmiany... I to właśnie zrobiłem. Nie wyganiam Cię, ale nie wiem, czy wpisałabyś się do tego grona, gdybyś na samym początku widziała to, co jest teraz. -
Adolfo
Ja! Ja, pasuje do tego grona! Trzymam się twardo swoich zasad, chce zmieniać świat i słucham ambitnej muzyki: Wagnera! -
Marta
Dobrze... Napisałam, że wiara w człowieka mimo wszystko i poznanie go... Uznajmy tamto za mały "falstart"... :) -
Czarek
Że też komuś chciało się zakładać konto "udające" Hitlera i wpisywać tutaj... Na szczęście ja nie dążę do eksterminacji ludzi, którzy nie spełniają moich oczekiwań. -
Adolfo
Ja też nie dąże do eksterminacji ludzi, którzy nie spełniają moich oczekiwań, tylko oczekuje od ludzi by eksterminowali tych którzy stają na drodze moich wielkich dążeń!
-
Czarek
Jako moderator tego grona ostrzegam, że przywoływanie historycznych postaci w ten sposób spotka się ze zbanowaniem. To pierwsze i ostatnie ostrzeżenie. -
Mahatma Ghandi