-
Karolina ♥
Piszcie co chcecie zmienic w tym gronie, co wam się nie podoba, a co podoba...Będę się starac zrobic coś z problemem jaki macie, jeśli je macie; ] -
Karmel.
-
Karolina ♥
-
Karmel.
-
-
Karolina ♥
-
Karmel.
dlaczego wiekszosc rzeczy zostala skasowana.?!
I czemu moje posty są non stop usuwane.?! -
Kℓ∂udi∂.
Zgadzam się.! Czym niby naruszyłam regulamin?? Heh. Dziwne... To może w ramach wyjaśnienia napisz regulamin i będziemy się do niego stosować, a nie dowiadujemy się po fakcie dokonanym, że to co piszemy nie jest zgodne z regulaminem. -
Karolina ♥
Ja żadnych postów nie kasuje...
Kroś mi sie włamał, a najgorsze jest to, ze nie pamiętam hasła..
I jestem pozapisywana do jakis debilnych gron -
Kℓ∂udi∂.
-
Karolina ♥
-
Karmel.
Wypisuje się z tego grona. :/
Zmieniane nazwy kasowane posty.
To wszystko nie ma sensu.
Nawet się zastanawiam czy ten wpis nie zostanie skasowany <myśli>
No ale cóż. Jak chcecie to piszcie do mnie na grono a tymczasem ja stąd spadam. Narqa. -
Karolina ♥
-
♥Natalia♥
-
Karolina ♥
-
Karolinka; ]
hmm Na początku powiem tak:) Siemka xD
Jeśli masz problem z włamaniami i innymi tego typu rzeczami to daj moderatora drugiej osobie samam nie rezygnując z pełnienia tej funkcji. Gdy twój pomocnik nie sprawdzi sie zawsze mozesz mu tę funkcję zabrać :)
Dziękuje za uwagę Narka:) -
Karolinka; ]
Aha i jeszcze jedno forum pt. Zadaj pytanie osobie niżej " wcale nie zadaje się tam pytan tylko to jest tzw. x czy y . -
Karolina ♥
oky, ale niektórzy pisza tak a niektórzy inaczej, wiec pomyślałam że tak będzie lepiej...x] -
Ilona
Wtrące się:* masz racje myśle że tak zrobiłaś najlepiej a jak nie chcecie to nie piszcie wasz problem jej -
Karolina ♥
-
Karmel.