Ruch Światło - Życie - oficjalna grupa na Gronie [2890]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ola

Hej hej.
    co tam u was.?
    U mnie tak sobie ogólnie... ale to przez to że szkoła i trochę ciężko. To znaczy nie chodzi o dużo nauki czy coś.tylko o to, przede wszystkim, że nauczyciele są nie bardzo.
    No ale cóż nie pozostało nic więcej tylko zacząć odliczać dni do kolejnych wakacji i być dobrej myśli:)
    Strasznie za wami tęsknię i pozdrawiam Ola :*
  • m.

u mnie to raczej sensacji nie ma właśnie jestem w szpitalu...
    pewna miła pani udostępniła nam dostęp do internetu i do laptopa więc piszę...
    pozdrawiam Was wszystkich i trzymajcie się ciepło
  • ^^

ojejciach.. coś sie stało?
  • m.

miałam operację kolana, mam takie dwie male dziurki i szwy które mi zdejmą 22 grudnia ale jakoś zyję
  • ^^

oł.. to współczuje.. i życze szybkiego powrotu do zdrowia:):)
  • m.

dziękuję :*
  • Ola

Co prawda święta już się kończą ale życzę Wam dużo siły i radości na nastepny rok. by każdy dzień był leprzy od porzedniego.... abyście zawsze pamiętali o Bogu, w tych dobrych sytuacjach ale też kiedy wydaży się coś złego... żeby to on wam pomagał i rozpalał wasze serca.... I abyście radością z poznawania Nowonarodzonego Pana dzielili się też z innymi lidźmi :)

• Ola

Nikt się nie odzywa... szkoda :( w ogóle co tam u Was... jak tam minęły ferie.??.. mi trochę nudno i w sumie nawet fajnie że już minęły.... bo jakoś nie lubię ostatnio czasu wolnego... <przyznaje że to trochę dziwne ale jakoś wszystko jest trochę skomplikowane...>
    Pozdrawiam i strasznie tęsknię,
    Ola
  • Anonim

Ha, ja się odezwałam(ktoś mnie w ogóle jeszcze pamięta?)! Ferie... Minęły spokojnie, trochę nudnawo... Po dwóch latach już nikt nie pisze... Szkoda:\ Pozdrawiam wszystkich! :D
  • Aneta

Hej :)
    raczej większość już zapomniała o rekolekcjach które były aż 2 lata temu....
    no w sumie nie tak dawno.
    Chciałam Wam wszystkim złożyć spóźnione najserdeczniejsze życzenia Bożonarodzeniowe, by narodzony Chrystus wniósł w życie każdego z Was dużo radości, ciepła i miłości.
    A także korzystając z tego, że dziś Sylwester życzę Wam, by ten rok był lepszy niż ten, który właśnie mija, oczywiście o ile to jest możliwe; D

Ściskam wszystkich gorąco :*
    Aneta B.
  • m.

miło, że ktoś jeszcze pamięta o ludziach poznanych w Lubomierzu.. :)
    Szkoda tylko, że zaniknął kontakt między nami, ale może Pan Bóg ma w planie też odnowienie starych relacji; ) napiszcie na co jedziecie w tym roku :)