-
Ola
Hej hej.
co tam u was.?
U mnie tak sobie ogólnie... ale to przez to że szkoła i trochę ciężko. To znaczy nie chodzi o dużo nauki czy coś.tylko o to, przede wszystkim, że nauczyciele są nie bardzo.
No ale cóż nie pozostało nic więcej tylko zacząć odliczać dni do kolejnych wakacji i być dobrej myśli:)
Strasznie za wami tęsknię i pozdrawiam Ola :* -
u mnie to raczej sensacji nie ma właśnie jestem w szpitalu...
pewna miła pani udostępniła nam dostęp do internetu i do laptopa więc piszę...
pozdrawiam Was wszystkich i trzymajcie się ciepło -
^^
-
miałam operację kolana, mam takie dwie male dziurki i szwy które mi zdejmą 22 grudnia ale jakoś zyję
-
-
^^
-
-
Ola
Co prawda święta już się kończą ale życzę Wam dużo siły i radości na nastepny rok. by każdy dzień był leprzy od porzedniego.... abyście zawsze pamiętali o Bogu, w tych dobrych sytuacjach ale też kiedy wydaży się coś złego... żeby to on wam pomagał i rozpalał wasze serca.... I abyście radością z poznawania Nowonarodzonego Pana dzielili się też z innymi lidźmi :)
-
Ola
Nikt się nie odzywa... szkoda :( w ogóle co tam u Was... jak tam minęły ferie.??.. mi trochę nudno i w sumie nawet fajnie że już minęły.... bo jakoś nie lubię ostatnio czasu wolnego... <przyznaje że to trochę dziwne ale jakoś wszystko jest trochę skomplikowane...>
Pozdrawiam i strasznie tęsknię,
Ola -
Anonim
Ha, ja się odezwałam(ktoś mnie w ogóle jeszcze pamięta?)! Ferie... Minęły spokojnie, trochę nudnawo... Po dwóch latach już nikt nie pisze... Szkoda:\ Pozdrawiam wszystkich! :D -
Aneta
Hej :)
raczej większość już zapomniała o rekolekcjach które były aż 2 lata temu....
no w sumie nie tak dawno.
Chciałam Wam wszystkim złożyć spóźnione najserdeczniejsze życzenia Bożonarodzeniowe, by narodzony Chrystus wniósł w życie każdego z Was dużo radości, ciepła i miłości.
A także korzystając z tego, że dziś Sylwester życzę Wam, by ten rok był lepszy niż ten, który właśnie mija, oczywiście o ile to jest możliwe; D
Ściskam wszystkich gorąco :*
Aneta B. -
miło, że ktoś jeszcze pamięta o ludziach poznanych w Lubomierzu.. :)
Szkoda tylko, że zaniknął kontakt między nami, ale może Pan Bóg ma w planie też odnowienie starych relacji; ) napiszcie na co jedziecie w tym roku :)