Ruch Światło - Życie - oficjalna grupa na Gronie [2890]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • KaroleK

Każdy chciałby aby jego sprzęt zakupiony był w dobrym stanie lecz w dzisiejszym świecie trudno o uczciwość ludzką ...
    Tak więc Proponuje Abyśmy Wymieniali się tym co chcemy:
    1:Umieszczanie konkretnych ofert sprzedaży (Opis krótko, cena, ew wady )Link do aukcji
    2:Kupujemy potrzebujemy czegoś napisz tutaj (Do jakiej kwoty ois produktu i ddo czego ma służyć
    3: Oddam w dobre ręce (Tak Harytatywnie niech będzie kruciutki opis tego co chcieli byśmy by znalazł Dobre miejsce :)

Bardzo proszę o rozwagę POzdrawiam
    Karol :)
  • KaroleK

Tak więc zacznę
    Mam Do Zaoferowania telefon polski MyPhone 7720 W doskonałym stanie 4 miesięczny
    Obsługuje 2 Karty Sim Jednocześnie Ekran Dotykowy I Wiele Innych Ciekawych Funkcji
    Zapraszam na Aukcje
    http://www.allegro.pl/item937120670...
    Telefon Można obejrzeć w Warszawie :)
    Gronowiczów Zainteresowanych Proszę o kontakt Prv pozdrawiam Karol
  • KaroleK

1.Mam 2 podwójne zaproszenia na film "opętani: są To zaproszenia przedpremierowe na WTOREK 02.03.2010 GODZINA 20 CINEMA CITY SADYBA c1ena do Uzgodnienia
    2.Odsprzedam kolacje dla dwojga w Restauracji FLIK na kwotę 350zł kolacja jest do 10.03 Cena Również do Uzgodnienia
    potrzebuje pieniążków nieprzewidziane wydatki :(
    Dziękuję za Wyrozumiałość
    mój nr 661 684 969, 510 594 708
    GG 7476775 Mail karol051091@gmail.com
  • KaroleK

ZMIERZCH DVD+PLAKAT NIEOTWIERANY CENA DO UZGODNIENIA
    DYSK 160GB SAMSUNG NIEBIESKI
    OBA PRODUKTY NIEOTWIERANE CZEKAM
  • KaroleK

Zaproszenia Podwójne na Film Rememember we Wtorek 19.15 Przedremierowe 25zł OKAZJA Film Twórców Zmierzchu
  • Tobiasz

Co prawda nie oferuję zakupu(choć gdyby było większe zapotrzebowanie to może), ale mogę powiedzieć jak kupić film "MOST".
    Info na priv, żeby nie spamować...
    Albert
  • Milimetr

Sprzedam nowy śpiewnik liturgiczny "Niepojęta Trójco" tom II w nienaruszonym stanie.

Cena w oficjalnym sklepie dominikanów: 60 zł
    Moja cena: 54 zł

• Dobra muzyka

FORTEPIAN

Dla początkujących, dzieci i dorośli. Lekcje z elementami teorii muzyki w miłej atmosferze. W przystępnej cenie! Info na priv i mail dobra.muzyka@notowany.pl
  • Dobra muzyka

moja koleżanka prosiła mnie, żeby zamieścić również poniższe ogłoszenie (kontakt jak wyżej)

CHORAŁ GREGORIAŃSKI
    W tym nauka śpiewu, semiologia gregoriańska, elementy paleografii chorałowej, rozbudowany program, śpiew gregoriański, przygotowanie do wykonywania utworów sakralnych (w tym śpiewanie ordinarium missae po łacinie).
  • Tomek Br

Alleluja!

Tomku, mam nowego laptopa Toshiba do sprzedania.

Kupiłem za 2200zł m-c temu a sprzedam pewnie za 1600 bo potrzebuje gotówke na poniedziałek.

Teraz kosztuje 1900 w euro rtv agd.

Kupiłem go na promocji by na nim zarobić odsprzedając dalej ale nie wyszło....

Teraz kolejny m-c się z tym bujam a mam rachunki do płacenia...

poniżej link:

http://allegro.pl/o-k-a-z-j-a-toshi...

tak czy siak musze go do Niedzieli sprzedać i pewnie o wiele, wiele taniej.

Chciałem wziąć za niego 1700 ale jeśli ktoś ze wspólnoty się zgłosi to puszczę za 1600.

Jeśli masz taką możliwość to proszę puść to dalej w liste mailingową.

Może akurat ktoś potrzebuje kupić teraz kompa, może nawet na prezent komunijny...

mam gościa który daje 1500 ale każda setka się dla mnie liczy.

a poza tym lepiej by ktoś ze wspólnoty dostał taki rabat =)

Tomek <><...
  • Muireann

Sprzedam Encyklopedię Chrześcijaństwa, właściwie nieużywana (cena w księgarni 120 zł, u mnie 70 zł).

Mam też Kodeks Prawa Kanonicznego za 23 zł.

Zainteresowanych, proszę o kontakt.
  • ojciechumoru

A może ktoś mógłby odstąpić Brewiarz - wydanie skrócone? (koniecznie skrócone)