Ruch Światło - Życie - oficjalna grupa na Gronie [2890]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Stasia

ehh, kolega moderator przy okazji usuwania zbędnych tematów z grona Ruchu, wykasował, jak tłumaczy przez omyłkę, nasz cuudny temacik z ponad juz 700 wpisami, buuu. Więc co by nasze piękne dialogi się nie urwały, zakładam kontunuację tamtego tematu i obyśmy dociągnęli dalej, niz do 700 wpisów; )
  • e.

ech... nie ma to jak być ogarniętym człowiekiem... ale nic dobrniemy na pewnoe do 700-set wpisów, a nawet do większej ilości!! ale z resztą chyba nie o to chodzi:P
    tak czytałam te wasze posty o tym, że chorujecie... i ech mój organizm się do tego "pozytywnie" ustosunkował... no i ech też się z lekka podziębiłam, a jutro to wogóle w domku nawet zostaje i na krok nie wychodze z łóżeczka:) Mama karze się leczyć!
    Buziaki:*
  • bob

matko matko! niedobry moderator! ojeju no... a tam tyle fajniutkich rzeczy było no bu...
    jeśli chodzi o chorowanie to ja mam to chyba aktualnie, ale na głowę :P
    a swoją drogą, Dżony, jak tam Twoje zdróweczko, mam nadzieję, że lepiej już, co?
    a jeszcze napiszę, że jest wtorek. wtorki są z zasady niedobre, ale ten jest taki megaolewczy, w związku z czym może nie będzie taki najgorszy... mhm... no to ja sobie siadam do pisania czegoś konstruktywnego o "krakowiakach i góralach" :-)
  • e.

no ja też chyba będę musiała zrobić coś pożytecznego.... kolejna wyprawa z Napoleonem??... ech... Buziki:*
  • Dżonson&dżonson

a ja żyje i mam sie dobrze..w senie zdrowieje.za oknem pikne słońce, a ja nawet niemoge wyściubić nosa na dwór bo mnie znów złapie jakaś tam choroba..ale jeszcze tylko jutro i w czwartek już mnie z domu wyrzucają na zewnątrz.
    niech żyje WIOSNA..w przeciwieństwie do moderatora który skasował"przypadkiem" nasze forum...może my też go.."przypadkiem"?;)
  • Anonim

Prawie jak Admin..... Prawie robi wielka roznice........

pozdrawiam was:)
  • Anonim

oj to chyba wszystkich naokoło ogarnęła choraoba, bo ja wylądowałam na antybiotyku... :(
    pozdrawiam
  • Anonim

z racji tego ze, jak slysze, wszyscy chorzy - ja przesylam fluidy zdrowia :*:*:* bo ja zdrowa jestem tylko troche zmeczona bo nie moge spac po takim filmie strasznym, heh... <lozko w ciemnym pokoju i szeleszczace torebki nie sa fajne :( >
    no ale wiosna na nowo w serduchu i w powietrzu :)
    zdrowe caluski dla chorowitkow :*:*:*
    i calusne caluski dla reszty :*:*:*
  • bob

kochani... proszę Was o modlitwę za mojego kolegę... i o jego zdrowie... proszę serdecznie...
    ah, i życzę dobrej nocy
  • Anonim

a w lublinie padał dziś pierwszy wiosenny deszczyk...a raczej ulewa!!! :)
    olu na modlitwę możesz liczyć :)
    buziaki
  • Dżonson&dżonson

a w łodzi na moim podwórku wylądaowało UFO:)
  • Krzysztof Cłapiński

No a ja właśnie przywiozłem perkusje do domu i będę wybijał rytm bicia serca mojej sąsiadce i sąsiadowi; )A Dzony byłbym zapomniał: UFO zostawiło Ci qupke i zamiałczało ,żebys posprzątał po nim rano:)
  • Anonim

Kochani! Macio jest w szpitalu, ma nowotwor i jest z nim bardzo zle. Od piatku rozpoczyna chemioterapie, ale lekarze sa okrutni ze swym wyrokiem... W tej chwili (no i przez najblizsze 2 tyg) jest w szpitalu onkologicznym na warszawskim Natolinie
  • e.

po dzisiejszym dniu czuje się taka strasznie malutka i bezsilna... ech tyle, że ja z tamtąd wyszłam, a on tam został... módlcie się baaaardzo mocno:*
  • Stasia

tak... ja wyszłam, on został...
    ehh, módlmy się...
  • Anonim

ojej, ale jak to...?
    rany...
    chociaż znam Macia tylko z widzenia, jestem zszokowana...
    moja wspólnota na pewno się za niego będzie modlić...
  • paulinka

Warszawa się modli.
    A ja kolejny raz sie przekonuję, ze pewnych rzeczy zrozumiec nie jestem w stanie. Ale to jest teraz najmniej ważne. teraz sie modlic trzeba!!
  • Anonim

Kochani!!.....a ja wróciłam sobie do domku, a wiem od wczoraj, dowiedziałam się w autokarze,więc miałam dużo czasu na modlitwę...

buuuziaki

;-((
  • bob

Sondzia, dobrze, że już jesteś kochana...
    Kraków też się modli...
  • Anonim

a mi odjęło mowę :(
    więc tylko też się dołączam do modlitwy...