-
Stasia
ehh, kolega moderator przy okazji usuwania zbędnych tematów z grona Ruchu, wykasował, jak tłumaczy przez omyłkę, nasz cuudny temacik z ponad juz 700 wpisami, buuu. Więc co by nasze piękne dialogi się nie urwały, zakładam kontunuację tamtego tematu i obyśmy dociągnęli dalej, niz do 700 wpisów; ) -
e.
ech... nie ma to jak być ogarniętym człowiekiem... ale nic dobrniemy na pewnoe do 700-set wpisów, a nawet do większej ilości!! ale z resztą chyba nie o to chodzi:P
tak czytałam te wasze posty o tym, że chorujecie... i ech mój organizm się do tego "pozytywnie" ustosunkował... no i ech też się z lekka podziębiłam, a jutro to wogóle w domku nawet zostaje i na krok nie wychodze z łóżeczka:) Mama karze się leczyć!
Buziaki:* -
bob
matko matko! niedobry moderator! ojeju no... a tam tyle fajniutkich rzeczy było no bu...
jeśli chodzi o chorowanie to ja mam to chyba aktualnie, ale na głowę :P
a swoją drogą, Dżony, jak tam Twoje zdróweczko, mam nadzieję, że lepiej już, co?
a jeszcze napiszę, że jest wtorek. wtorki są z zasady niedobre, ale ten jest taki megaolewczy, w związku z czym może nie będzie taki najgorszy... mhm... no to ja sobie siadam do pisania czegoś konstruktywnego o "krakowiakach i góralach" :-) -
e.
no ja też chyba będę musiała zrobić coś pożytecznego.... kolejna wyprawa z Napoleonem??... ech... Buziki:* -
-
Dżonson&dżonson
a ja żyje i mam sie dobrze..w senie zdrowieje.za oknem pikne słońce, a ja nawet niemoge wyściubić nosa na dwór bo mnie znów złapie jakaś tam choroba..ale jeszcze tylko jutro i w czwartek już mnie z domu wyrzucają na zewnątrz.
niech żyje WIOSNA..w przeciwieństwie do moderatora który skasował"przypadkiem" nasze forum...może my też go.."przypadkiem"?;) -
Anonim
Prawie jak Admin..... Prawie robi wielka roznice........
pozdrawiam was:) -
Anonim
oj to chyba wszystkich naokoło ogarnęła choraoba, bo ja wylądowałam na antybiotyku... :(
pozdrawiam -
Anonim
z racji tego ze, jak slysze, wszyscy chorzy - ja przesylam fluidy zdrowia :*:*:* bo ja zdrowa jestem tylko troche zmeczona bo nie moge spac po takim filmie strasznym, heh... <lozko w ciemnym pokoju i szeleszczace torebki nie sa fajne :( >
no ale wiosna na nowo w serduchu i w powietrzu :)
zdrowe caluski dla chorowitkow :*:*:*
i calusne caluski dla reszty :*:*:* -
bob
kochani... proszę Was o modlitwę za mojego kolegę... i o jego zdrowie... proszę serdecznie...
ah, i życzę dobrej nocy -
Anonim
a w lublinie padał dziś pierwszy wiosenny deszczyk...a raczej ulewa!!! :)
olu na modlitwę możesz liczyć :)
buziaki -
Dżonson&dżonson
-
Krzysztof Cłapiński
No a ja właśnie przywiozłem perkusje do domu i będę wybijał rytm bicia serca mojej sąsiadce i sąsiadowi; )A Dzony byłbym zapomniał: UFO zostawiło Ci qupke i zamiałczało ,żebys posprzątał po nim rano:) -
Anonim
Kochani! Macio jest w szpitalu, ma nowotwor i jest z nim bardzo zle. Od piatku rozpoczyna chemioterapie, ale lekarze sa okrutni ze swym wyrokiem... W tej chwili (no i przez najblizsze 2 tyg) jest w szpitalu onkologicznym na warszawskim Natolinie -
e.
po dzisiejszym dniu czuje się taka strasznie malutka i bezsilna... ech tyle, że ja z tamtąd wyszłam, a on tam został... módlcie się baaaardzo mocno:* -
Stasia
-
Anonim
ojej, ale jak to...?
rany...
chociaż znam Macia tylko z widzenia, jestem zszokowana...
moja wspólnota na pewno się za niego będzie modlić... -
paulinka
Warszawa się modli.
A ja kolejny raz sie przekonuję, ze pewnych rzeczy zrozumiec nie jestem w stanie. Ale to jest teraz najmniej ważne. teraz sie modlic trzeba!! -
Anonim
Kochani!!.....a ja wróciłam sobie do domku, a wiem od wczoraj, dowiedziałam się w autokarze,więc miałam dużo czasu na modlitwę...
buuuziaki
;-(( -
bob
-
Anonim