Obgryzacze delicji! :D [346]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Gosław

oczywiście, ze galaretka na końcu! Cała istota obgryzania delicji polega, na obgryzieniu brzegów, potem czekolada, biszkopcik (mniam) a dopiero na końcu GALARETKA!

Galaretka na końcu, a reszta zabiegu nie ważne w jakiej kolejności...
  • Gosław

Galaretka: to przecież największy smakołyk w całe delicji! Niby czemu jest tak zabunkrowany między biszkoptem a czekoladą i jeszcze otoczony pierścieniem czeko-biszkoptowym??
  • FJP

powiem ze kiedys takze zostawialem galaretke na sam koniec. Jest bajerandzka, ale z czase doszedlem do wniosku, ze najlepsze delicje sa cale....bez obgryzania, bez odlupywania czekolady tak, zeby sie tylko galaretka nie zniszczyla....Barbarzynskie to, ale chyba zwiazane z tym, ze jak bylismy przy stole i wjezdzaly delicje, to nie tylko ja na nie czychalem. Musialem sie przystosowac, zeby nikt mi ich nie zgarnal....
  • .me

zgadzam sie z przedmowca.. nie ma nic przyjemniejszego niz calosciowe pochlanianie delicji... tylko, gdy mam duuuzoo wolnego czasu pozwalam sobie na fantazjownanie i po kawaleczku odrywam male kawalki czekolady, biszkoptu i na koncu galaretki! ahhh!
  • Gosław

masz rację-to jest barbarzyńskie.
    Ale przynajmniej nie zajmujesz się w życiu takimi pierdołami typu: jak zjeść delicję, żeby nie zniszczyć galaretki; ))
  • Gosław

ej, co co tak naprawde robicie na tym gronie tematycznym? heheh :)
  • .me

jak to co? :-) dyskutujemy; -P
  • ag.

wlasnie...dyskutujemy na bardzo powazny temat zwiazany z obgryzaniem naszych ulubionych delicji! :)
    ej wlasnie, jaki smak galaretki lubiecie najbardziej?bo mi nic nie wchodzi tak dobrze jak pomaranczowa:D
  • Anonim

hmmmmm nie wiedziałam,ze są ludzie,którzy tak jak ja obgryzają delicje zostawiając na koniec galaretke :P
    miło Was poznać :D
  • flo

No to teraz poznajesz jeszcze mnie! Kocham obgryzać delicje... a potem jeszcze ta galaretka.. Mmmmmmniammm. =P
  • ag.

wiesz...ja to sie nie spodziewalam ze istanieje takie grono...ale skoro jest o wszystkim to i o obgryzaniu delicji musi byc! hehe:) a galaretka na koncu to mistrzostwo! nie wiem ja Wy ale ja tok robie od dziecka:) kiedys nawet taka bylam fajna ze pozarlam taka podwojna paczke... samiusienka!:D
    dobra, pozdro delicjoobgryzacze:*
  • Anonim

Ja tez zawsze (odkąd pamiętam) jadłam galaretkę! A zresztą w tym cała przyjemność...
    Najpierw rozkoszujesz się pyszną czekoladką, potem biszkopcik... a na końcu długo wyczekiwana galaretka!! Pychota!! Na samą myśl cieknie mi ślinka...
  • Gosław

Pomarańczowa galaretka to klasyka.
    Ale malinowa galaretka jest najlepsza!!
  • Anonim

>Cała istota obgryzania
    >delicji polega, na obgryzieniu brzegów, potem czekolada,
    >biszkopcik (mniam) a dopiero na końcu GALARETKA!

a myślałam, ze jestem sama:D
  • Gosław

no właśnie!
    gratulacje!
  • Kasia ( Kosma)

nie jesteś sama, ja robię dokładnie tak samo. Zjedzenie delicji w całości to już nie to samo. Uwielbiam obgryzać delicje i ptasie mleczko. Pozdrawiam wszystkich
  • asia :)

ja też!!! delicje tak jak jest wyzej napisane, a ptasie mleczko najpierw mniejsze kwadraciki a potem prostokąty :)
  • Anonim

ja nie wiem jak mozna nie zostawiac galaretki na koniec....:)
  • Gosław

no właśnie, ale niektórzy po prostu są barbarzyńcami; )
  • Anonim

hehe, ja też zostawiam najpyszniejsze na koniec - galaretke:):):)
| |

Obgryzasz delicje dookoła? :> Czekolada, ciastko a na końcu zostaje sama galaretka? ... Tak? A mo...

Fotki

Miejsca grona (0)