Ochrona srodowiska UKSW [575]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • asia s.

pilnie poszukuję podręcznika do łaciny. jesli ktoś chciałby się pozbyć to ja chetnie odkupię :) proszę przesyłać propozycje na prv :)
  • Don Kamillo

ja mam ja ja ja JA! Mnie wybierz, wybierz mnie!!!
  • Emcia

chętnie sprzedam - czekam na potwierdzenie - dorzucę notatki:PPP
  • ....Ulcik....

ja tez mam :))) prosze mnie łap[ac na korytarzu :P heh :) i tez moge dorzucic notatki i zeszyt z potrzebnymi słowkami :)
  • Anonim

moze ustalimy jakas konkretna cene za ten podrecznik?; P
  • kejti

jestem za tez mam do sprzedania podręcznik do łaciny jakby ktoś chciał, jak znajde to zeszyt z notatkami gratis.......; D cena do uzgodnienia......kontakt gg 2580104
  • Anonim

to z którego roku macie? i za ile chcecie sprzedać?
  • adziek

Taki mały update, bo nie wiem w końcu kto z Was juz sprzedał tą książke. A jeśli ktoś jest jeszcze szczęśliwym posiadaczem i chce się pozbyć to ja z miłą chęcią odkupię. Notatki równiez mile widziane :P
  • Hrabianna

wlasnie notatki! najlepiej z wszystkich przedmiotow bo ostatnio jakos tak mi nie po drodze chadzanie na wyklady a jesli juz to z notowaniem trudno. wiec prosze o nie baaaardzo mocno, w zamian postawie duze piwo :)
  • Hrabianna

wlasnie notatki! najlepiej z wszystkich przedmiotow bo ostatnio jakos tak mi nie po drodze chadzanie na wyklady a jesli juz to z notowaniem trudno. wiec prosze o nie baaaardzo mocno, w zamian postawie duze piwo :)
  • Hrabianna

• Hrabianna

o fak. sory za to
  • Between Darkness and Wonder

ja chętnie sprzedam za 25zl+notatki Z CAłEGO ROKU ZE WSZYSTKICH PRZEDMIOTóW JAKIE TYLKO MIALAM I UDALO MI SIę DOTRZEć; )) jak ktoś chętny to proszę wysłać eska na 502-560-255
  • Anonim

http://www.smog.pl/wideo/4857/prawd...

A ja z innej beczki....genialne.
  • maja n.

yyy taa. taka minimalna zmiana..
  • łasuch

to ja tez. http://sprezyno.skoczek.patrz.pl/
  • Anonim

ja tez chetnie bym od kogos odkupila podercznik od laciny.jesli ktos jeszcze ja mam to moze do mnie napisac na gg 1038243
  • adziek

I znowu przez Aśke nie wiem kto jest chetny sprzedać mi podręcznik do łaciny! :P
  • Hrabianna

przepraszam, no to kto jest chetny sprzeda Adrianowi ksiażke? a moze dopiszesz sie do listy(jesli sa miejsca), ktora nasza grupa zrobila. jakas dziewczyna z II roku powiedziala ze zalatwi 10 ksiazek za 30 zl. i na pon kase juz. :)
    ps. hmm.. a tak wogole to co ty robisz o 14.44 na internecie skoro o 15.00 mielismy cudowny wyklad z chemii? :D
  • adziek

Oj Asia Asia już jak Ty zadasz pytanie to ja nie wiem gdzie sie podziać normalnie... :P
    Ale oczywiście odpowiadam: Z wieeeelkim ubolewaniem muszę stwierdzić, że dzisiaj dn. 19.10.2006r. NIESTETY być na chemii nie mogłem z ważnych powodów. Bedę przeklinał dzien dzisiejszy jako ten, w którym opuściłem wykład z chemii...
    Nie mogę się odnaleźć...
  • 1
  • 2
| |

dla tych co juz studiuja i co beda studiowac! przyszli "ochroniarze", "ochraniacze" naszego pieknego...

Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)