-
Kac-Per
-
Magdusia
-
Grono.Net
-
Magdusia
-
-
Kac-Per
przyjemny - jak większość tego co zrobił quarantino :)
Nie mam niestety :/ chociaz moze... moze sie gdzies wala -
Magdalena Klich
-
Grono.Net
poszukam, jak nie znajde na plytach to sciagne i jakos przy okazji podrzuce Ci -
Magdusia
-
Kac-Per
-
Magdusia
-
redcoil
tak tak, przez ten film to Solak nie chciał przyjsc na moje urodziny, powiedizał ze mu tam wyssiemy cała krew......... pozniej jak zobaczył jakie wy wszystkie czarne jestescie to czuwał cała impreze zeby zadna mu sie w szyje nie wibła:)
ale wiedzmy chyba nie gryza? -
Magdusia
-
Kac-Per
to nie do mnie - ja nie mam writera dvd - to do czacho - a tylko pójdę do wypożyczalni; )
O - ja znam jędną wiedźmę... Taka swołocz - diabeł obleczony kobiecą skórą... Lubię ją - bo ja lubię dewiantów... Ale mam wrażenie, że to prawdziwa wiedźma - nie mówi tak o sobie nigdy co prawda - a tyle świństw i złego ile ona zrobiła innym starczyło by na 10 osób, takiego absolutnego braku moralności nigdzie nie spotkałem - i chyba za to ją lubię :) -
Grono.Net
-
Anonim
ja mam :) na divx :)
znaczy miałam, ale nie wiem, czy mój bałagan podstępnie nie zjadł....
ozdś najs najs :) kicz nad kicze ale najs hehe -
Anonim
p.s.
Magdusia, a soundtrack to nawet mogłaś słyszeć :> troszkę tego mam na playlistach podczas naszych sabatów; ) -
Magdusia
-
Kac-Per
czacho - o niejakiej Ani - ale to jeszcze z 11 LO koleżanka :) Dawno tych ludzi nie widziałem - a ciekaw jestem co się z tą bezwzględną pindą dzieje :)
triss - to by musiała być głucha co by części podkładu nie słyszeć - bo AC/DC na ten przykłąd to chyba każdy zna :) -
Magdalena Klich
-
Kac-Per
Nie będziesz chyba znała - ona byla rok ode mnie starsza, czyli kończyła jak Ty zaczynałaś :)
A jedenastka to szkoła z której udało mi się wylecieć...; P Oh jak ja ją lubiłem... Takiej żulerni to nigdzie już nie spotkałem :) Acz wychodzi na to, że jestem z nich najlepszy bo za zasługi tylko mnie wywalili :PP