OFF Festival [449]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • paula

Post do ludzi z Katowic, którzy podczas OFFa chcą zarobić trochę kasy i wynająć festiwalowiczom spoza Katowic pokój/mieszkanie na te kilka dni

- szukam noclegu na czas festiwalu, od 6 do 8 sierpnia, dla najlepiej 4 osób (jeśli macie pokój do wynajęcia dla mniejszej liczby osób też się odzywajcie)

Pozdrawiam
    Paula
  • Anonim

to ja się może podepnę pod powyższe ogłoszenie, jako że stwierdziłam właśnie, że chyba jednak mam w tym roku ochotę na OFFa;) brak jednak zarówno noclegu, jak i towarzystwa, więc jeśli ktoś ma do zaoferowania jakiś kąt w Katowicach, bardzo proszę o kontakt na priv. ci poszukujący i chcący połączyć siły także mogą dać znać:)
  • How To Disappear Completely

jw.
    szukam pokoju/mieszkania na czas festiwalu.
    mieszkanie dla 3/4 osób lub pokój dla 1.
  • Aneti

czworo miłych studentów ew. dwie miłe studentki szukają noclegu na czas offa. choćby jedna noc.
  • veronique

ja również z ok.4 osobami,

ewentualnie nawet miejsce na podwórku na rozstawienie namiotu, gdzieś blisko :)
  • Sylwia .

szukam dla 2 osob !!!
  • Anonim

ja teraz też dla 2, cokolwiek byle nie namiot :P
  • veronique

no dziewczyny w ogole niema gdzie nocować :D oni zorganizowali specjalne autobusy kursujące co 10 minut, to noclegi też powinni jakieś. Ale ludzie zaradni coś wymyślą, byleby nie padało, do zobaczenia na offie : )
  • Aneti

nikt na nasze posty nie odpisze. bleh. ja sobie załatwiłam pole na jedną noc, zobaczymy co dalej. heh.
    opcją są jeszcze akademiki, bo hostele drożyzna.
  • Anonim

w akademiku akademii ekonomicznej są jeszcze wolne miejsca.