-
paula
Post do ludzi z Katowic, którzy podczas OFFa chcą zarobić trochę kasy i wynająć festiwalowiczom spoza Katowic pokój/mieszkanie na te kilka dni
- szukam noclegu na czas festiwalu, od 6 do 8 sierpnia, dla najlepiej 4 osób (jeśli macie pokój do wynajęcia dla mniejszej liczby osób też się odzywajcie)
Pozdrawiam
Paula -
Anonim
to ja się może podepnę pod powyższe ogłoszenie, jako że stwierdziłam właśnie, że chyba jednak mam w tym roku ochotę na OFFa;) brak jednak zarówno noclegu, jak i towarzystwa, więc jeśli ktoś ma do zaoferowania jakiś kąt w Katowicach, bardzo proszę o kontakt na priv. ci poszukujący i chcący połączyć siły także mogą dać znać:) -
How To Disappear Completely
jw.
szukam pokoju/mieszkania na czas festiwalu.
mieszkanie dla 3/4 osób lub pokój dla 1.
-
Aneti
czworo miłych studentów ew. dwie miłe studentki szukają noclegu na czas offa. choćby jedna noc. -
-
veronique
ja również z ok.4 osobami,
ewentualnie nawet miejsce na podwórku na rozstawienie namiotu, gdzieś blisko :) -
Sylwia .
-
Anonim
-
veronique
no dziewczyny w ogole niema gdzie nocować :D oni zorganizowali specjalne autobusy kursujące co 10 minut, to noclegi też powinni jakieś. Ale ludzie zaradni coś wymyślą, byleby nie padało, do zobaczenia na offie : ) -
Aneti
nikt na nasze posty nie odpisze. bleh. ja sobie załatwiłam pole na jedną noc, zobaczymy co dalej. heh.
opcją są jeszcze akademiki, bo hostele drożyzna. -
Anonim