Oficer, Oficerowie [219]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • mar

co sządzicie ogólnie o Oficerze?Co wam się w nim podoba,a co nie?kto jest waszym ulubionym bohaterem,a kto najgorszym?itp.
  • NATT.

ogólnie Oficera bardzo lubię. Cała moja rodzinka śledziła losy policjantów od pierwszego odcinka. Polecam
  • BALET-MISTRZ

zdecydowanie najbardziej lubie kruszona, chociaz nie moge odzalowac ze siostra granda zginela, bo bardzo urozmaicala akcje, dzieki niej fabula byla jeszcze bardziej dramatyczna.
    GRand jest skurwielem z zasadami, aldona to rowna babka, a krzysztof rys jest zamkniety w sobie. ogolnie REWELACJA!
  • mar

dokładnie,REWELACJA.jedyny dobry serial polski.Malwina fajna była,to fakt,zdziwiłam się,że ją uśmiercili.ale głównie dlatego,że szkoda mi było Kruszona-on jest fajny i należy mu się szczęście w życiu.
  • Wojtino

Swietny serial, bardzo wciagający. Doskonale zagrany - Szyc, Chyra i Małaszyński !!! Oczywiscie jest troche wad, ale ktory serial ich nie ma.
  • BALET-MISTRZ

no i o gruszce (malwinie) zapominac nie mozna, bo jej watek byl jednym z lepszych... a ALdona to taka babka z jajami i wg mnie w ost odcinku wroci do kruszona... no chyba ze scenarzysta znowu mnie czyms zaskocza....
  • mar

jakbym była Kruszonem,to bym jej nie przyjęła spowrotem.ona tak go oszukała i zostawiła na lodzie.to było hamskie
  • BALET-MISTRZ

to tzreba przyanc ze ciekawe spojrzenie... jako kruszon zastanowie sie co z nia zrobic:)
  • mar

no i pewnie tak się zakończy,że Aldona będzie z Kruszonem,chyba,że i jemu się coś stanie....

no cóż,dowiemy się już w przyszły czwartek....
    swoją drogą,zastanawiam się,jak oni zmieszczą te rozwiązania wszystkich spraw w jednym odcinku?....

w ogóle czemu tych odcinków jest tak mało?!!!!
  • Wojtino

Uwazam, ze to dobry pomysl ze jest 13 odcinkow. Gdyby byloby ich wiecej serial by sie rozmyl jak wszystkie tasiemce w stylu Klanu czy Złotopolskich. A tak trzyma w napięciu.
  • mar

no,może masz i rację,ale choć do 16mogliby dociągnąć.....teraz znów nie będzie co oglądać,bo w telewizji same głupoty lecą....
  • inż. Joanna :))))))

generalnie oficer jest swietny, ale ostatnie odcinki sa naprawde zaskakujace..jeszcze w 13 odcinku kruszon zostanie oskarzony o morderstwo rysia i o ta cala akcje z napadem na bank..swoja droga to biedny ten tomus.. rodzice mu sie rozwiedli, jakies lajzy z legii cudzoziemskiej okaleczaja mu brata, panna zostawia go dla najblizszego przyjaciela, druga panna umiera, kumpel umiera, wywalaja go z policji..jak go jeszcze wsadza do wiezienia to juz bedzie znaczylo ze jest w 100% tragiczny..jakies fatum czy cos?
  • mar

no,dokładnie,biedny facet.taki fajny,a tak mu się w życiu nie ułożyło....ale na pewno los się odmieni,bo w życiu są i fajne chwile....więc do więzienia raczej go nie wsadzą:)hehe

oby tylko tym co to kręcili nie wymyśliło się,ze ma umrzeć....

a swoją drogą,widzieliście na stronie Oficera (http://www.oficer.tvp.pl)tę anketkę:"Kto umrze w ostatnim odcinku-Grand,Aldona,Kruszon"? Większość ludzi stawia na Granda....ja tam bym wolała jednak by nikt nie umierał:)
  • Wojtino

W ostatnim odcinku Kruszon ma trafic do tego samego wiezenia w ktory jest Grand. Bedzie ostro :)
  • mar

o maj gad.to chyba będzie głupi koniec,jak on skończy w więzieniu

ale i tak ten serial jest tak świetnie zrobiony,że jak zwykle z historii wyjdzie rewelka
  • Wojtino

Na http://www.filmweb.pl na forum "Oficera" ktos zamiescil streszczenie ostatniego odcinka. To dla tych ktorzy nie moga sie doczekac czwartku
  • mar

ja czytam zawsze streszczenia po tym,jak skończy się odcinek,ale na http://www.oficer.tvp.pl

na szczęście do czwartku zdążę zapomnieć i jestem zaskoczona,tak jakbym nie czytała:)
  • BALET-MISTRZ

link do streszczenia jest, ale nie skusze sie choc korci bardzo... po prostu wole poczekac do czwartku i byc calkowice zaskoczony. a propos trudnego zycia kruszona... co cie nie zabije to wzmocni...
  • Wojtino

ja przeczytalem tylko 2 pierwsze linijki :) W "Oficerze" najfajniejsze jest to ze caly cas zaskakuje.
  • mar

dokładnie,jak to głoszą"Prawda Cię zaskoczy"

na szczęście do czwartku już tylko.....4dni.Już nie mogę się doczekać:)
| |

Grono seriali: Oficer i Oficerowie Losy "Oficerów" możemy śledzić w każdą niedziele o godzin...

Miejsca grona (0)