Ogródek gronowy [57]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Imć Boruta

oto odpowiedz na prośbe czarodzica...piszecie co by zmieniać aby było co zdemolować;-)
    Ja osobiście uważam takie ustawienie ogródka za o wiele lepsze od poprzedniego...i prośba..normalne papierosy też żeby były a nie te cholerne Kent`y po 7,20...
  • Anonim

hmm... no i ten pisaek w basenie... albo woda :P

a poważnie... to może frytki do jedzenia ewentualnie jakieś batoniki typu lajon or something :>
  • Imć Boruta

narcyz z ciebie wychodzi...abstynencja ci nie służy..ale fakt jakaś przegryzka by się przydała..
  • Shinju

zgadzam się... coś drobnego właśnie do zjedzenia, jakieś batoniki czy paluszki...
  • Anonim

....i jakis przystojny barman za barem tez nie był by od czapy (przystojny = krótkie czarne włosy+zero zarostu+wysoki+nie za chudy)

proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej propozycji :)))
  • ankap

taa dla ciebie to taki z pancerzykiem w paski i ze skrzydelkami :P (jak na avatarze)
  • Anonim

zostawić barmana!!!
  • ankap

Lou bredzi, trzeba jej wybaczyc
  • mieteck

To ja wkleje to, co napisałem w poprzednim wątku:
    ---
    czarodzic: parę uwag na przyszłość:

1. Karaoke nie powinno kończyc się o tak smiesznej porze - co najmniej do 2.00

2. Kiełbaski owszem, dobre (ja lubie taką spaleniznę o jaką wczoraj poprosiłem), ale następnym razem mogłoby byc jeszcze coś więcej - np ogóreczek itp. Albo inne dania - karkóweczka, albo jescze coś bezmięsnego.

3. Fajki za barem !!!!!!!!

Na razie tyle mi przyszło do głowy.
  • judith

bezmięsne bardzo tak; )
  • kizia

jakieś popielniczki by się przydały,chyba,że chcemy niedługo mieć dywan z petów
  • Anonim

co wy tam wiecie, przystojny barman jest w stanie zrekompensować wszystkie inne braki lokalowe - prawda, ze jestem mało wymagajaca?; )
  • ankap

loise zejdz z barmanow :P przyprowadz sobie jakiegos co ci bedzie piwo przynosil i juz :D
  • Anonim

no ale ja własnie wygodnia jestem i chciałabym żeby wszystko było na miejscu, gdzie mi się tam szukać chce??? :P
  • ankap

ty idz juz sie lepiej poucz.
  • Anonim

louise, może zamienisz się z barmanem miejscami.........
    będziesz nam nalewać piwo.......
  • S.

NIE !!!!!!
    więcej wychla niż naleje
  • Anonim

mi sie podobalo wczorajsze ustawienie. poprosze o piasek w basenie, bo wtedy bede sie mogla tam bawic z farstą stonką. :p
    poza tym chcialam dodac, ze od jakiegos czasu mam w samochodzie 4 lezaki w paski; p
  • Grajkoo

1. Wnioskuje o huśtawke ogrodową.. co by na niej można było się pohuśtac chillautowo. Na pprzykład ostatnio jednej parze by się mocno przydała...; ) Ew. jakies baldachimy do odgrodzenia prywatności hehe.. żeby wścipscy reporterży fotek niepstrytkali!
    3. jest troche za ciemno - mozna dac przy plocie jakies lamki.. albo rzucic swieczki na stoly..
    4. piwo butelkowe w sprzedazy..
    5. Tancerki przy rurze ..; )
    6. kompletnym marzeniem byloby gdyby na parkiecie byly lampki, lasery - mowiac w skrocie oswietlenie klubowe :)
    7. Kielbaski nad ognisko
    8. Żarło za barem.. od zagryzek po slodycze.
    9. Oprócz powyższych postulac najwazniejszy to stojaki na rowery!! Ohh ...Kto by pomyśłał, że mój rumak w krzakach stał.; P :)

Układ jest o wiele fajniejszy..
  • Grajkoo

PS. Co do postatniego zdania w punkcie 9 - prosze nie mieć skojarzeń!; P <rotfl>
| |

Ogrodek gronowy na Polach Mokotowskich - miejsce spotkan gronowiczow. Nic dodac, nic ujac ...

Miejsca grona (0)