-
ola
Wszyscy nas tak chwalą... Czy tak jest co roku?? a poza tym, sekretarki z tej "najlepszej"; ) grupy w naszym kochanym Ogródku, łączmy się:)! -
Siaaa
Tez bylam w 111 na 1 roku. Tak jest co roku dlaczego? Bo...z tego co pamietam...sa tam laski z kierunku sekretarskiego, które najlepiej zdały egz wstepny, nie wiem tak mi sie wydaje ale moze glupoty pieprze. wie ktos cos na ten temat? Cos tam Fuschelowa tłumaczyła ale sie wylaczylam w pewnym momencie -
Anonim
-
Siaaa
-
-
Grono.Net
A może kryteria były inne :D np. po zdjęciu hihihihihihihihihihihihihihihi hihihihihihihi siedział ktoś i robił selekcję <hahaha> -
Siaaa
-
Grono.Net
a tak poważniej :p to tak jesteście najlepszą wyselekcjonowaną grupą:>[egzaminy]
główne kryterium=>j. angielski :]
jesteście the best:p -
ola
no, ok:) z tym sie klocic nie bede;) ale egzaminy egzaminami a pochwaly nadal plyna:P wlasciwie to sie o to nie obraze;) z tym ze z moja kochana 111stką jakos sie chyba nie przeuczamy... no ale ok:]
a poza tym, ja to bylam akurat ostatnia na liscie w mojej 111stce i sie troche zastanawialam, na poczatku, dlaczego, przeciez nazwisko na B, az w koncu spojrzalam na punkty<rotfl> farcik, piekny:) pozdr dla 111stki i was wszystkich:) -
Grono.Net
Ciekawa jestem kto konkretnie Was tak chwali :D
no to żeś się załapała do śmietanki <hahaha>
co do przeuczania się to może zdolne jesteście i nie musicie się uczyć hihih np. u mnie co poniektóre laski twierdzą że one tylko zajrzą do zeszytu czy gdzieś tam:p i już wszystko wiedzą na same 555555555 hahahahahahahah no cóżżżżżżżż byyyyyywa <hahaha> -
ola
nie, az takich geniuszy to u nas nie ma:) no ale chwali nas nonstop pani TAKCZYNIE, od prawa, nasz Pan Nauczyciel;) Przemek kochany, pani Kosinska jak byla to chwalila:P no i roznie sie zdarza, ale lubia nas:)
a poza tym, zebys wiedziala ze smietanka:P fajne dziewczynki mam, kochane bardzo:) tylko bez zadnego pana, a szkoda:/ -
Verta B.
"one tylko zajrzą do zeszytu czy gdzieś tam:p i już wszystko wiedzą na same 555555555 "
Ja wiem gdzie one "gdzies" zagladaja. Pod spodnice, na biurko, w rekawie...
Przynajmniej u nas tak jest.
No, ze smietana to sie zgodze :) Zastanawiam sie tylko czy kiedys nie zkwasnieje :P Bo u nas same indiwidualnosci. Moze dla tego kazda chce byc the besst. -
Verta B.
Ale ja tez uwazam, ze fajne dziewczynki jestescie.
Ja mysle, ze z czasem sie coraz lepiej poznajemy :))
(jezyk jak u Maslowskiej :D) -
Grono.Net
uuuuuuu to ciekawe z tą panią tak czy nie :) bo do tej pory to ta grrrrrrrrrrrr nie widziała niczego poza czubkiem własnego nosa:] i mówiła że najlepiej to się za granicę wynieść i tam się dorabiać a nie tu kończyć "10" fakuletów i klepać biedę:]]] ooooooo i jeszcze męczyć się w takim studium:)))) porażka hahahahah, miała odejść w tym roku bo jej ta praca nie odpowiadała a wciąż ją widzę .....
no ale ludzie się zmieniaja:)))kto wie heheh
co do zaglądania tu i ówdzie moich dziewczynek to hmmmm nie wiem :)))) one mówiły tylko o zeszyciku w autobusie:] i jego skuteczności :)555555
coraz lepiej się poznajecie:> hmmmm to super :) -
Verta B.
"to ciekawe z tą panią tak czy nie(...) "
O kim mowisz? o Maslowskiej?
ja nawiązywalam do jej (nie)stylu pisania.
Bo ona prowadzi totalna destrukcje zdaniowa. Podobna tak juz ma:D
A moze Jodkowska? Ja niestety tez wciąż widzę; P -
Anonim
-
Gosiak
Pani "tak czy nie" to oczywiście pani wiecznie niezadowolona Woldan; ) -
Grono.Net
no właśnie o tej pani Woldan mówiłam:] niespełniony prawnik hahahahahha -
Sylw
-
Anonim
-
Anonim
Cześć, master of flamaster przyszła:)
ale z tym kryterium z anglika to coś mi nie pasuje, ja to jakby tak tego....niezbyt
ale racja że nas chwalą
Woldan to się nawet posunęła do tego że takiej grupy to ona jeszcze nie miała,
w zasadzie to mi się wydaje że poza maszynami to nasza grupa nie ma zbytnich problemów...
no ja jeszcze steno ale...
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne