Ogrodowa SQUAD - najlepsze grono Ogrodowej :) [268]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • _diana_

czy ktoś wie jak nasz cudowny ogródek nazywa sie po angielsku?
    a góry thx :)
  • Siaaa

The State School of Shorthand and Languages

chyba tak
  • eM O Ka O Te Ó Wu

A Tobie to po co - będziesz gdzieś na wyspach ściemniała że jest to najlepsza uczelnia w Polsce? :-))
  • Jot.Es. <*)))><

The State School of Shorthand and Foreign Languages
  • Siaaa

aha - zjadłam "foreign"
    he
  • Anonim

My Mareczku nie będziemy na wyspach ściemniały, tylko podrywały młodych, jurnych Anglosasów na naszą przezajebistą szkołę :P chcesz się dołączyć???; )
  • eM O Ka O Te Ó Wu

dziękuję, ja sobie Mielczanki powyrywam i wszystko co się tam importuje z całej Polski :]] a potem Bułgarki jakieś fikuśne - czyli że w zamiarze plan taki jak rok temu, dla kompletu miejscowość w Bułgarii nawet ta sama :]] tak czy siak zabawowo, nadal hołduję harowaniu za marne grosze w ciągu roku by potem to przewalić wszystko w wakacje, do roboty za granicę się na pewno nie wybieram - szkoda mi życia na to :-)))
    a i w ogóle - za 4 dni mam wakacje (tfu tfu:]) więc Martusiu droga lecimy w weekend jakoś przyzwoicie już :> do czwartku mnie maraton kilku kobył czeka a potem już game over :>

... żeby nie zapeszyć ... :>
  • eM O Ka O Te Ó Wu

skądś to znam że wpisuję komentarz a on sie nie pojawia. ... ://
  • Anonim

Pojawił się Mareczku:))) W sumie
    Ci zazdroszczę, bo ja ostatni egzamin mam 17... a teraz zeróweczki. Ale na zabawę zawsze znajdę czas:P
  • eM O Ka O Te Ó Wu

haha no proste, krótko się nie znamy :>
  • Mili

A nam mówili że The State school of shorthand typing and foreign languages - aaah, jak to było dawno...
  • Kocia

THE STATE SCHOOL OF SHORTHAND AND FOREIGN LANGUAGES - to tak lecialo...
  • Anonim

nie zebym podwazala Twoje kompetencje kolezanko-szklanko;) ale czy to nie bylo THE STATE COLLEGE ...... ? hmmm musialabym poszukac zeszytu od angola, moze gdzies to zapisalam:):):):)
  • Kocia

lojoj no pewnie ze tak!!! THE STATE COLLEGE!!! swieta racja, dzieki droga kolezanko :)))
| |

To jest lepsze grono studiuM na Ogrodowej!!! Lepsze i najlepsze !!! PSSiJO SQUAD ...grono to skupia ...

Państwowe Studium Stenotypii i Języków Obcych - Zespół Szkół Policealnych

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Miejsca grona (0)