-
_diana_
czy ktoś wie jak nasz cudowny ogródek nazywa sie po angielsku?
a góry thx :) -
Siaaa
-
eM O Ka O Te Ó Wu
A Tobie to po co - będziesz gdzieś na wyspach ściemniała że jest to najlepsza uczelnia w Polsce? :-)) -
Jot.Es. <*)))><
-
-
Siaaa
-
Anonim
My Mareczku nie będziemy na wyspach ściemniały, tylko podrywały młodych, jurnych Anglosasów na naszą przezajebistą szkołę :P chcesz się dołączyć???; ) -
eM O Ka O Te Ó Wu
dziękuję, ja sobie Mielczanki powyrywam i wszystko co się tam importuje z całej Polski :]] a potem Bułgarki jakieś fikuśne - czyli że w zamiarze plan taki jak rok temu, dla kompletu miejscowość w Bułgarii nawet ta sama :]] tak czy siak zabawowo, nadal hołduję harowaniu za marne grosze w ciągu roku by potem to przewalić wszystko w wakacje, do roboty za granicę się na pewno nie wybieram - szkoda mi życia na to :-)))
a i w ogóle - za 4 dni mam wakacje (tfu tfu:]) więc Martusiu droga lecimy w weekend jakoś przyzwoicie już :> do czwartku mnie maraton kilku kobył czeka a potem już game over :>
... żeby nie zapeszyć ... :> -
eM O Ka O Te Ó Wu
-
Anonim
Pojawił się Mareczku:))) W sumie
Ci zazdroszczę, bo ja ostatni egzamin mam 17... a teraz zeróweczki. Ale na zabawę zawsze znajdę czas:P -
eM O Ka O Te Ó Wu
-
Mili
A nam mówili że The State school of shorthand typing and foreign languages - aaah, jak to było dawno... -
Kocia
THE STATE SCHOOL OF SHORTHAND AND FOREIGN LANGUAGES - to tak lecialo... -
Anonim
nie zebym podwazala Twoje kompetencje kolezanko-szklanko;) ale czy to nie bylo THE STATE COLLEGE ...... ? hmmm musialabym poszukac zeszytu od angola, moze gdzies to zapisalam:):):):) -
Kocia
lojoj no pewnie ze tak!!! THE STATE COLLEGE!!! swieta racja, dzieki droga kolezanko :)))
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
To jest lepsze grono studiuM na Ogrodowej!!! Lepsze i najlepsze !!! PSSiJO SQUAD ...grono to skupia ...