- 1
- 2
-
SADI
siemak wszystkim:)
imprezkę zorganizuę dla Was ja wujek dobra rada. gry plan jest następujący. 28 kwietnia w czwarek w CLUBIE 70. start 20 - kuts tańca rock n roll and disco... Poruszamy bioderkiem w rytm starych dobrych kawałków. Sprawdzcie stronkę 70... http://www.club70.pl
W czwartek świętować będziemy także urodziny największego amanta WSHiP czyli Długiego. Jest to imprezka otwarta dla Łazaraka, Ogrodowej i nie tylko:) przygotowałem "kilka stolików" promocję Sobieskiego oraz Finlandi.... Tej nocy opanujemy ten clubik. A i jeszcze cena- otóż jej nie podam ponieważ jej nie ma (0PLN). Spodziewamy się dużej ilości imprezowiczów bo i okazja jest iście zacna. Będzie oporowo (znawcy tematu wiedzą o co chodzi) więc gorąco zapraszam - stoje w klimacie disco mile widziane. Więcej info - śmało piszcie. rozpatrzę tekże ewentualne sugesie. "Nic o Was bez Was" moje drogi Łazarkowiczki i Łazarkowicze. Mam nadzieję że pojawi się także cała 321-2004 -
Anonim
-
Spajki
-
Anonim
-
-
Spajki
-
SADI
Ogrodnicy studenci i absolweni liczę na Was. Nie róbie scen. Ogrodowa zobowiązuje:) -
eM O Ka O Te Ó Wu
-
Anonim
hmmm...brzmi baardzo interesujaco... gooreczku kochany, jak bedziesz juz jakos zorganizowany co do czwartku, do taj mi jakos znac. moze i sie z toba zawine :) -
_diana_
-
_diana_
ps2.goorek! no i gdzie Ty sie wczoraj podziewales i dlaczego nie w roxy??? -
eM O Ka O Te Ó Wu
hehe okiii dam znać :] ja pewnie z roboty będę prosto jechał więc my tam lekko koło 23 będziemy wchodzić. zresztą zobaczymy, jeszcze kawałek czasu do czwartku jest :P
Dianeczko moja droga - otóż, że się tak wyrażę, Roxy jest zajebiście daleko!!!!! a ja chciałem jeszcze choć parę godzin się zdrzemnąć bo rano do pracy wstawałem (w której nota bene właśnie sobie siedzę przytulony do dwulitrowej coca coli i łeb mi pęka a jeszcze mnie czeka pisanie pracy semestralnej z socjologii dziś i jutro). Chciałem jechać do Roxy ale niestety odległość nie ta, nie było jak wrócić. a do tego zbieraliśmy się tak długo że tam to pewnie przed 24 byśmy zawitali dopiero. więc standardowo w Parku wylądowaliśmy i też śmiesznie było :P usilnie się starałem wmówić szatniarzowi że wygląda jak Nawrot - ten z Ogródka. nie był szczęśliwy z tego powodu... :DD -
SADI
browarek 7 im więcej osób tym mamy większe opusty:) a... i wpadnijcie wcześniej bo spodziewam się większych kolejek. do miłgo. goorek zorganizuj całą 321 a wyślę jeszcze esy w miarę możliwości... kutaski i cipaski nie możecie zawieść.) -
Spajki
kutasku mnie raczej nie bedzie, ale sie okaze jeszcze eheheh :P pozdro Cwaniak :) -
_diana_
-
Spajki
-
eM O Ka O Te Ó Wu
co co? jak to nie bardzo gustujesz w kobietach? eeee pisać takie rzeczy w miejscu gdzie własna żona często zagląda jest chyba słabym pomysłem :P; )
Sadi - tak, przekażę. nie wiem za bardzo komu, ale przekażę :P
tyle wiem że Juluś się opiera bo jej w piątek nie pasuje mieć kaca, ale myślę że coś się wymyśli :] -
SADI
wiem że Juliette dopadła Angiana ale spokojnie się wykuruje do czwartku. -
Mo
-
eM O Ka O Te Ó Wu
hehe no taaa, dawno z Tobą na imprezce nie byłem :]]
od Rzymu właściwie :))
więc zapraszam Monia, wpadaj i weź tą swoją słynną Kasię to może ją poznam wreszcie:) ... czy już poznałem? :) -
Anonim
Jej, znowu pic?! Ja ledwo na oczka widzę! No nic, skoro Łukaszek zaprasza to Martusia się stawi na imprezkę. Buziak za organizację dla Tygryska:*
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne