Ogrodowa SQUAD!!! [336]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • SADI

Jak to mówiła Pani Fuchsel jak tylko zdacie egzaminy trzeba iść za ciosem... Pozdrawiam i powodzenia na nowej drodze życie, którą trzeba przejść w jak najlepszym stylu.
  • Grono.Net

ja chcę do pracy , kończę studia w pewnym sensie bo jeszcze mgr ale czy Ogrodową dziś skończe :`( się okarze grrrrrrrrr tak czy siak dziś czy w sierpniu:D do potem PRACA PRACA PRACA
  • Siaaa

jezus maria dziewczyno jak Ty sie stresujesz:)))))
    SPOKOJNIEEEEE!!!!!!! Nie stresuj sie tylko na egz, bo myslec przestaniesz:)
    Kurde z prawa napewno JAKOS TAM BEDZIE,a biurowosc? Zawsze mozesz COS mowic, eeee,
    POWODZENIA!:) Jak wrocisz to napisz jak bylo:D
  • Przeterminowany Jogurt Owocowy

Kawka wczoraj zmiazdzyl :D
    Wychodzac z sali egzaminacyjnej, cos tam do nas zagadal i w pewnym momencie mowi tak:
    - A u mnie tylko jedna ndst... myslalem, ze chociaz ze trzy postawie... a tylko jedna...

:D
  • Grono.Net

napiszę napiszę

kurcze wydaje mi się że to wszystko będzie zależało od farta pytania są na tak nierównym poziomie że hej...(hmmmm można użyć takiego stwierdzenia;)(???) no chyba że ktoś ma wszystko wykute na blachę hahahahaha

ja to mam jeszcze jeden problem<chlip> <chlip> :`( ANGIELSKI

dobra koniec trucia i użalania się biorę się w garść i idę przebojem

DO BOJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A Kawka to niech sobie da spokój hahaha
    z prawa się nie poddam:P
  • Margharitta

Łukaszku, wyprzedziłeś mnie z tym postem;)

Ja już jestem od niedzieli "po", wszystko jak najbardziej pozytywnie i do przodu:)
    Dzienni nie narzekajcie - my mieliśmy zamiast biurowości ekonomię z dwóch lat, więc nauki duuużo więcej;(

I choć tak chciałam uciec po roku, a wyniosłam się tylko na zaoczne, to teraz tak smutno troszkę że sie Ogródek kończy...

Teraz zostają jeszcze dalej studia, pracka i takie tam...
    ...no i szczęście, że zupełnym zrządzeniem losu znalazłam się dwa lata temu pewnego upalnego dnia na ogrodowej z podaniem o przyjęcie do studium i że zostałam... bo nie zamieniłabym tych 2 latek na nic innego :)
  • eM O Ka O Te Ó Wu

eee to był zaoczny Ogródek w ogóle?? :P
  • Sylw

oczywiscie ze jest zaoczny...

powodzenia wam wszystkim zycze.. w egzamach i znalezieniu pracy :)

nie ma sie czego bac :)
  • Kasia

Oczywiście, że jest zaoczny czego ja jestem przykładem.
  • SADI

ja także nie żyłuję, że wybrałem Ogrodową. Był to moment przełomowy. Myślałem sobie, że odwalę 2 lata i na studia a tu tak się wszystko rozkręciło. Egzaminy zdane?
  • Jot.Es. <*)))><

ja na studia będę zdawać (jutro pierwszy egzamin); jak się nie dostanę na dzienne, to będę szukać pracy

pozdrawiam
  • SADI

nie ma wybacz ruszajcie tylko na dzienne. Wtedy docenicie prawdziwe życie studenckie. Po dziennych łatwiej jest znaleźć pracę i pracodawcy bardziej cenią "dziennikarzy" można nawet dostać pracę w szkole.
  • Grono.Net

a ja słyszałam że bywa na odwrót:P coraz częściej ceni się ludzi pracujących i studiujących jednocześnie aaaaa i to jeszcze zależy jaka szkoła i dzienne studia .....jaka szkoła i zaoczne studia.....:)

co do życia studenckiego to jednak racja:D z tymi dziennymi

byłam na dziennych i się przeniosłam na zaoczne z własnej woli;)))

a potem w trakcie do Ogródka by zdobyć jakieś praktyczne i bardziej przydatne wiadomości niż studia hehe
  • Kasia

Łukasz dyskryminujesz wieczorowych. Ja jestem na wieczorowych na UW i bardzo mi tam dobrze. W weekendziki pędze na Ogrodową ... a jak pracodawca tego nie doceni... to jego strata;). A tak naprawdę wszystko zależy od czlowieka i ekstrapolacja jednego przypadku na całą społeczność nie ma racji bytu.
  • Margharitta

są osoby które cenią, że studiują zaocznie, bo w ciągu tygodnia praca itd, ale to jednak racja, że dzienne to zupełnie co innego, to prawdziwe studia!; )
    I choć dostałam juz kuszące propozycje pracy (=przeniesienie na zaoczne), to już wiem, że za nic się nie przeniosę, skończę studia dziennie i tyle;) A i tak można w tym samym czasie pracować, działać :)
  • Arcadyo

ja juz mam dosyc dziennych studiow... za rok robie licencjata i magisterke to juz bym zrobil zaocznie.
  • Kasia

E tam chodze na zajęcia z dziennymi i widzę różnicę w pojmowaniu pewnych rzeczy. Porównując z zaocznymi to może i macie rację, ale w porównaniu z wieczorowymi mała róznica.
  • eM O Ka O Te Ó Wu

to na dobrą sprawę nie ma różnicy czy jesteś na dziennych, wieczorowych czy zaocznych, albo się miało mniej albo więcej szczęścia na egzaminach. jakbym nie poszedł do Ogródka to też bym był w jakiejś takiej płatnej formie, a tak to skończyłem Ogródek i jestem sobie na dziennych i mi tu dobrze - przynajmniej bulić nie trzeba

co do tego kogo cenią pracodawcy - student zaoczny jest z jednej strony postrzegany jako ktoś gorszy, kto się nie dostał na dzienne, a z drugiej jako ktoś bardziej gospodarny, zaradny, nie wiem - pracowity, umiejący sobie poradzić, odpowiedzialny bo jakoś te pieniążki na szkołę trzeba było zarobić. więc w sumie ma to swoje plusy i minusy, a i tak najważniejsze jest jak się pokażesz na rozmowie, czy masz głowę na karku i jakieś umiejętności praktyczne wyniesione z tych studiów - a nie to co masz na papierku napisane. bo to akurat już przestaje wystarczeć, inne sprawy są bardziej istotne
  • Grono.Net

nie zawsze student zaoczny to ten który w ogóle startował na dzienne:]

a najważniejsze to są znajomości;) buhahahha
  • eM O Ka O Te Ó Wu

no ja wiem że na zaoczne to się idzie z różnych powodów, chodzi mi o to jakie jest pierwsze skojarzenie w oczach pracodawcy

btw - wszystkiego najlepszego :] tak w temacie to właśnie dobrej przyszłościowej roboty z szacunkiem, kasą, otwartą drogą do kariery i sporą emeryturką :]]