Okopowa 50 LO [109]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • doro

Nigdy nie zapomne moi mili z rocznika 85, jak to imprezy klasowe w szkole żeśmy rozkręcali...; )

CD z centrum kultury i jazda; ))))
    I Jagiełło, który wpadał na lekcję i tańczył z nami i nagle mu się przypomniało, że to już lekcja, a my wszyscy w szkole, on nauczyciel, a my uczniowie i było tak:
    Kuba! Wyłącz to radio!
  • Anonim

ciopan, wodka, polana. to bylo cos.
  • অপসারা

właśnie... tak właściwie to w tej szkole nie organizują żadnych jako-takich "imprez"... na klasowe też nam nie pozwalają... cóż... trzeba się jakoś zadowalać innymi drogami; )
  • ...

hah i to jak kuba tanczyl przy tablicy..albo michal wszelaki. jak montowalysmy z kolezanka Anna film klasowy to ogladalysmy te momenty po kilkanascie razy pod rzad.
  • ...

i jeszcze: czy pamietacie jak omawialismy Uczte? to dopiero bylo melango,heh
  • ,,bo ja jestem czescia..."

najfajniejszy melanz coz musze pomyslec duzo ich bylo mysle ze sylwester 1997/1998 po pierwsze bo pierwszy po drugie ze u mnie po trzecie bylo duzo ludzi ze szkoly nie tylko z klasy
  • pearla

yyy..to był ten raz kiedy z Janosikiem braliście udział w maratonie, czy mi się cosik pomyliło!?
  • acinus

a wracajac do rocznika 85 to najlepsza impreza klasowa to byla U Basi w Gorach. Najpierw meczylismy sie, bo nikt nie wziol radia, a na miejscu radio nie mialo kablamwiec meczylismy sie z dscmenami, ale jakos wykombinowalismy kabele i bylo ok, ale nie bylo nic w radiu, a jako ze byl to kasetowiec to prawie nikt nie miao kast oprocz..."orient hits" i przeboju bhangra Knights, znanego z reklamy pegeuot 206. to byly czasy...
  • ...

a wlasnie michal ja gdzies mam ta kasete i oddam, no za ..jakis czas :)
  • BLAZE

a propos rocznika 85,,, a jak ja proponowalem jakas zabawe to ,, nieeeee to niegrzeczne etc. Czemu ze mna nikt wódki nei chcial pic w ciopanie :P albo czemu nie trafialem na te razy :P
  • acinus

basia spoko, sciagnalem sobie ta plytke, kasete zachowaj na pamiatke tamtej imprezy
  • acinus

Blaze, poprostu nie miales szczescia
  • Anonim

Pogoria kurde :) Jedna wielka impreza. Dopiero minę miałem jak dołynęliśmy bodajże na Elbę i poszliśmy całą watachą na piwo & faje. Siedzimy sobie a tu po jakimś czasie wyłania się Sławek Jagiełło z kamerą; -) Ogólnie śmiechu była kupa gdy właśnie Sławek z Chlipalski wyłazili po 'zakupy' i wracali z brzęczącymi plecakami. No i jeszcze 'uderzanie' p. Sławka do Sylwi od angielskiego z młodszych klasy :P Wypas popas.
  • pearla

młodzież w tamtych czasach, to nie była prawdziwa młodzież.. aż wstyd się przyznawać!? dzieciaki; )
  • Anonim

Pierniczejesz Gocha na stare lata; )
  • bro

sylwek 97/98..

niezle bylo.. w sumie rzeczywiscie jeden z nielicznych razy w prawie pelnym skladzie..

ale jak sobie przypomnie, ze mialem morde na bialo wymalowana.. eeh..
  • pearla

a tam na stare lata.. to jest zaleta wrodzona :D
  • Anonim

dobrze wspomian pierwsza bibe u zazbesta, stan chyba wtedy zaliczyles jakies oczko wodne; ) no i i cuebie szklarzu byly przednie najebki :] tylko ze to byl kawal drogi :)) tam do tego brwinowa czy jak to sie tam nazywalo.
  • Anonim

Ja pamietam 18stke Pau.
    Wtedy dostalam takie ladnie zrobione OFICJALNE zaproszenie, ktorego nie przeczytalam do konca.
    Efekt byl taki, ze troche dziwnie sie czulam wsrod gajerow, krawatow, wieczorowych kiecek i obcasikow.
    Mialam na sobie stare dzinsy, jakies pumy... eh.
  • bro

o ja pierdole!
| |

nasze Stowarzyszenie Kultury i Edukacji, czyli SKiE!

Liceum Ogólnokształcące nr 50 Stowarzyszenia Kultury i Edukacji

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)