-
doro
Nigdy nie zapomne moi mili z rocznika 85, jak to imprezy klasowe w szkole żeśmy rozkręcali...; )
CD z centrum kultury i jazda; ))))
I Jagiełło, który wpadał na lekcję i tańczył z nami i nagle mu się przypomniało, że to już lekcja, a my wszyscy w szkole, on nauczyciel, a my uczniowie i było tak:
Kuba! Wyłącz to radio! -
Anonim
-
অপসারা
właśnie... tak właściwie to w tej szkole nie organizują żadnych jako-takich "imprez"... na klasowe też nam nie pozwalają... cóż... trzeba się jakoś zadowalać innymi drogami; ) -
...
hah i to jak kuba tanczyl przy tablicy..albo michal wszelaki. jak montowalysmy z kolezanka Anna film klasowy to ogladalysmy te momenty po kilkanascie razy pod rzad. -
-
...
i jeszcze: czy pamietacie jak omawialismy Uczte? to dopiero bylo melango,heh -
,,bo ja jestem czescia..."
najfajniejszy melanz coz musze pomyslec duzo ich bylo mysle ze sylwester 1997/1998 po pierwsze bo pierwszy po drugie ze u mnie po trzecie bylo duzo ludzi ze szkoly nie tylko z klasy -
pearla
yyy..to był ten raz kiedy z Janosikiem braliście udział w maratonie, czy mi się cosik pomyliło!? -
acinus
a wracajac do rocznika 85 to najlepsza impreza klasowa to byla U Basi w Gorach. Najpierw meczylismy sie, bo nikt nie wziol radia, a na miejscu radio nie mialo kablamwiec meczylismy sie z dscmenami, ale jakos wykombinowalismy kabele i bylo ok, ale nie bylo nic w radiu, a jako ze byl to kasetowiec to prawie nikt nie miao kast oprocz..."orient hits" i przeboju bhangra Knights, znanego z reklamy pegeuot 206. to byly czasy... -
...
a wlasnie michal ja gdzies mam ta kasete i oddam, no za ..jakis czas :) -
BLAZE
a propos rocznika 85,,, a jak ja proponowalem jakas zabawe to ,, nieeeee to niegrzeczne etc. Czemu ze mna nikt wódki nei chcial pic w ciopanie :P albo czemu nie trafialem na te razy :P -
acinus
basia spoko, sciagnalem sobie ta plytke, kasete zachowaj na pamiatke tamtej imprezy -
acinus
-
Anonim
Pogoria kurde :) Jedna wielka impreza. Dopiero minę miałem jak dołynęliśmy bodajże na Elbę i poszliśmy całą watachą na piwo & faje. Siedzimy sobie a tu po jakimś czasie wyłania się Sławek Jagiełło z kamerą; -) Ogólnie śmiechu była kupa gdy właśnie Sławek z Chlipalski wyłazili po 'zakupy' i wracali z brzęczącymi plecakami. No i jeszcze 'uderzanie' p. Sławka do Sylwi od angielskiego z młodszych klasy :P Wypas popas. -
pearla
młodzież w tamtych czasach, to nie była prawdziwa młodzież.. aż wstyd się przyznawać!? dzieciaki; ) -
Anonim
-
bro
sylwek 97/98..
niezle bylo.. w sumie rzeczywiscie jeden z nielicznych razy w prawie pelnym skladzie..
ale jak sobie przypomnie, ze mialem morde na bialo wymalowana.. eeh.. -
pearla
-
Anonim
dobrze wspomian pierwsza bibe u zazbesta, stan chyba wtedy zaliczyles jakies oczko wodne; ) no i i cuebie szklarzu byly przednie najebki :] tylko ze to byl kawal drogi :)) tam do tego brwinowa czy jak to sie tam nazywalo. -
Anonim
Ja pamietam 18stke Pau.
Wtedy dostalam takie ladnie zrobione OFICJALNE zaproszenie, ktorego nie przeczytalam do konca.
Efekt byl taki, ze troche dziwnie sie czulam wsrod gajerow, krawatow, wieczorowych kiecek i obcasikow.
Mialam na sobie stare dzinsy, jakies pumy... eh. -
bro