Olsztyn [2177]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • EMCEDE

sieeaaaa, jak w temacie - sonda, na temat imprezki rapowej w olsztynie, co myslicie o zoorganizowaniu typowo podziemnej imprezy, np w andergrandzie, wyłącznie olsztyńskie składy, dj,e, wolne style, beatbox'y?? hmm?
    Mnóstwo znajomych, gorący klimat, dawajcie tu swoje sugestie olsztyniacy :D;))
    termin: np 2 tygle po rbk hh tour, końcówka czerwca...
    peace 4 real :)
  • Anonim

Jestem za, a nawet przeciw :] Bo mnie to rybka jednym slowem...
  • jaro

hmm ciekawe, ciekawe - chętnie się wybiore :PP
  • flox

Niestety, nie lubię hip-hopu. Czyli w sumie mi rybka, bo i tak bym na to nie poszła :)
  • Anonim

O... To tak jak mi :]
  • Set

Ja jestem za.. w hh namiocie na Kortowiadzie, przez te 5 min, ktore tam spedzilam, bylo naprawde spoko....;)
  • EMCEDE

Biała Siksunio - tym razem było by jeszcze lepiej :P nie wytykając palcami, fajnie by było gdyby wpisywały sie osobą zainteresowane na serio tym tematem, bo to tak samo jakbym wpisał sie na forum o metalu (którego nie słucham) i napisał: no fajnie ze bedzie impreza ale i tak na nią nie przyjde...
    no wiec OLN come on, tell me smth about your sugestion joooooooł:))
  • Set

A masz odpowiednie wniki, zeby cos takiego zorganizowac...? Sama dobra wola nie wystarczy.... ja z checia na bibe jakakolwiek wpadne... Jesli w Andergrandzie - dodatkowy plus... nie trzeba mnie bedzie daleko do domu odnosic...;)
  • EMCEDE

raczej.. gdybym nie miał, nie zakładałbym tematu od tak;) hehe a podobno liczą sie chęci :P jesli wpadniesz no to mysle, ze zabierzesz ze sobą grono znajomych (koleżanki mam na mysli:P)hmm?:P
    pozdro!
  • Set

Ba! Zabiore zabiore fredy moje;)

niestety checi same nie wystarcza, ale skoro masz mozliwosci to wszystko graaaaaaa...;]

No... to bedee spac spokojnie:)
  • Anonim

Nie piszesz na gronie o hh, tylko na Olsztynie stary; ) That's the differance, Man :D Joł :D
  • EMCEDE

eeee tam Bodziq co za róznica; )))) przeciez nie zabraniam nikomu wpisywac sie, ale niech to co ludzie piszą ma sens, pozdrawiam!

P.S biała - moze Ty siekniesz jakiegos freestyle? albo zakręcisz bary?:P

pozdro, pozdro!
  • Anonim

Pytacie się czy by chcieli wziąć udział, to odpowiadają na pytanie ^^' Nikt nie ma nic przeciwko imprezom hp-hopowy, tylko odpowiadają na wasze pytanie :D
    I ja też odpowiem- Nie bedzie mnie, bo to nie moje klimaty; ) Ale jak ktoś lubi, to może się dobrze bawić... Udanych łowów, stary ^_^
  • EMCEDE

oooo jak ładnie to napisałes :P no jasne masz racje o to mi chodziło :P kazdy lubi co innego i jest gites ziam:) pozdrooooooo;)
  • Anonim

Dzięki :D HAHAHAHA...
    Ave ]:-> i udanej imprezy; )
  • Mateos

Olsztynskie sklady? lol...to moze zarzuc jakimis nazwami :-) bo jakos nie bardzo kojarze olsztynski hh (oprocz niejakiego imperatywo long time ago... :-))
  • EMCEDE

oo chłopaku słabo sie interesujesz;)
    no wiec tak: zleff, ukf. eten, świder & emcede, wilku, seor, erce, rozkład jazdy, imperatyw, głowa, szpieg, stan, rapstrakcja, jarotrap, atissamir (...) i wielu wielu play'a, jesli o kimś zapomniałem to sooooorry;)
    peace!

http://swider.er.pl - stestuj produkcje chłopak:)))

http://dwc.erawu.net

http://hiphop.olnet.pl

mały laaaaaans, a co? :))
    pozdro, pozdro!
  • Set

Nie i nie... Kazdy moj fristajl przeradza sie w pseudo-poetyckie gowno;) A tanczyc nie umiem, o...
  • Majewski

joł playa playa...
    ej ale zajebiste nazwy maja te olsztynskie ekypy...
    heh
  • BLACHU UK :) TRIP

JESTEM CALKOWICIE ZA!!! BO NASZYCH BRACI JUSH DAWNO NIE BYLO SLYCHAC..... NA BIBCACH OCZYWISCIE, OSTATNI TO CHYBA GIZYCKO CO?? KOPE LAT KURWASH PRZYDAL BY SIE POZADNY KLIMATOWY MELANZYK WSROD SWOICH AAAAAJ POZDRO !! GITEZ POMYSL ...MOZE WRESZCIE BEDZIE MOZLIWOSC SIE SPOTKAC BO CO PO NIKTORYCH LACHOW TO JUSH WHUJ CZASU NIE WIDZIALEM..... :)
  • 1
  • 2
| |

Stolica Warmii i Mazur, Olsztyńskich nocy bluesowych oraz nocy teatralnych ... Olsztyn (dawniej his...

Fotki

Miejsca grona (1)