Olsztyn [2177]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • flox

Mam zamiar się pojawić. A Wy?
  • AeL

A ktoś przynosi wino?;D
  • flox

Ty możesz przynieść; P
  • Wiedziemka

Ja będę, ale bez wina :(
  • Anonim

ja też nie przynoszę; ]
    ..za to postaram się być mniej więcej całą sobą, bądź przynajmniej jedną z istotniejszych siebie części ; )
  • Anonim

A która to część jest najistotniejsza ]:->???
  • Anonim

...dlaczego miałam wrażenie, że to pytanie nieuchronnie padnie? XD

odpowiem więc w myśl relatywizmu - względne jest wszystko i postrzeganie moich... cżęści [XD] wyjątkiem prawdopodobnie od tej reguły nie jest; ]
  • Dead

jak pogoda bedzie jakotaka czyli malo plynna to rusze swoje zacne dupsko :P
  • flox

Dead! Rany kota! To Ty jeszcze żyjesz?; P

Jak ja Cię daaawnooo nie widziałąm! Musisz przyjść :)
  • Pozytywny bohater tego serialu

a ja nie wiem bo mam impreze rodzinna jakies imieniny; D takze jak sie uda mi wyrwac to bede :d
  • Anonim

Deadzik tak się konserwuje, że raczej uszkodzić go nic nie jest w stanie; ]
    ...ale zawsze można próbować; P

czy to oznacza, noone, że mamy zorganizować jakieś turbo-tajne uprowadzonko? :>
    yaaay...! :)
  • kto zna moje drugie imie?

nachwilę obecną to i ja się piszę i żadnych przeszkód stojących na drodze nie widzę

no arion wezcie mnei uprowadzcie z imienin dziadka _^_ ' bo ja tam nie wyrobie dluzej jak 2h :D
  • Anonim

to daj namiary XD

skołuję moją armię ślimaczych rebeilantów i powinno się udać :>
  • Dead

Oo zorganizuje sie wisniowa krucjate :]

Arion dworcowa 17 stancie z armia pod balkonem i zacznijcie krzyczec Maniek! to sie slituja i mnie puszcza :D no jak nie da rady to dojade pozniej jesli jeszcze bedziecie :P
  • Anonim

No cóż... Wujek ma imieniny... :/ Mój też... Bo to dzisiaj Józefa jest chyba, co nie? Mnóstwo ich... Darmowa wódka w rodzinnym towarzystwie... Jupi... :]
  • Dead

:P wodka smierdzi niema jak 14% wisienka :D najlepiej jak sie ja czym zapije np: 7% browarek :D i zycie jest w deche :D
  • kto zna moje drugie imie?

nie czekajcie na mnie --> tym razem to ja nawalę....
    wczorajsze urodziny koleżanki skutecznie wyciągnęły ze mnie wszystkie siły..
    tak więc dzisiejszy dzień ma na imię "REGENERACJA",

miłej zabawy
  • Anonim

heh :>
    wyobraźcie sobie...
    ...też miałam dziś imieniny dziadka XD

i w ogóle myślałam, że to na 17, ale i tak przyjść nie mogłam więc błąd pamięciowy nie miał dla mnie raczej bolesnych skutków; ]

co nie zmienia faktu, że liczę na szybkie nadrobienie strat przy kolejnej okazj; ]
    tylko lepiej byłoby, gdyby nieco później te zlociki organizować ^^

noone, z największą chęcią przeprowadziłabym szturm, gdyby było mi to dane; P niemniej moje oddziały również były zadziwione, eh... bezkręgowi awanturnicy; P
  • 1
  • 2
| |

Stolica Warmii i Mazur, Olsztyńskich nocy bluesowych oraz nocy teatralnych ... Olsztyn (dawniej his...

Fotki

Miejsca grona (1)