-
-
Serafin
Ja nie mam nic przeciwko reklamowaniu grona o Marsylii :)
Super klub i mam nadzieję że w tym sezonie to udowodnią. -
Playmaker :-)
OM to klub ktory darze ogromny sentymentem i we Francji najbardziej im kibicuje. Odkąd pamiętam uwielbiałem JPP. Wtedy mieli świetny skład Papin, Waddle, Cantona, Boli i wielu innych. Po tamtej aferze kroupcyjnej i spadku do 2giej ligi jakoś nie mogą wygrać ligi, choć pare razy byli blisko, w tym sezonie poczynili kilka fajnych transferów, ale wydaje mi się że Lyon jest poza zasięgiem wszystkich, jedyna nadzieje w Houllier'ze, bo to marny trenerek. -
*tabacho*
a ja generalnie jestem mocno zwiazana z Marsylia jako miastem, z ludzmi ktorzy tu mieszkaja, klimatem, plazami... a jako ze l'OM jest wszechobecny na ulicach i nie tylko to z klubem chyba tez; ))).
to sie jeszcze tylko Wam pochwale, ze w srode ide zobaczyc mecz z Lazio na Velodrome :D:D:D -
-
to ja proszę o zdjęcia :p
a tak btw, bedziesz tam jeszcze trochę...?
może jakis fajny szal przywieziesz:>
pzdr :p :p -
*tabacho*
jeszcze 10 dni, ale wracam tu chetnie i czesto :). a z Wawy jestes? bo jak tak to Ci jakis gadzecik moge przywiezc :D -
spod wawy, ale w cntr jestem codziennie, wiec nie ma pbm'u; ))
jakby się jakis szalik z najprostyszym wzorem udało 'skręcic'; to bylbym niezmiernie wdzieczny; D
oczywiscie koszty zwroocę :)
-
*tabacho*
-
Tuni Tuniziano Tunis'son
Allez les marseillais !!!!!!!!! L'om to nie tylko Klub, to religia :) ....Les maghrebins nique la Halaaaaaaaa ..... -
~~~Jacobilly~~~
-
Anonim
-
plan ambitny, acz jak zobacze odpowiedz chociaz 3, 4 osob, to uwierze, ze znowuz warto poswiecic troche czasu na grono.
no nic, pozostaje mi zyczyc powodzenia!
a ja oczywiscie postaram sie rownie aktywnie podlaczyc:)
DROIT AU BUUUUT! :D -
Yanek F.
-
Dyzma
-
Anonim
-
K u l a
-
Gradoo
Wiem, ze obudzilem sie po kilku dnaich, ale nasz Olympique wygral z PSG na wyjezdzie :D 3:1!!! -
Tuni Tuniziano Tunis'son
-
Gradoo