-
krakus
dzieki wielkie Big Mike:)a jak sie dostales do Marsylii?Ja planuje autokarem jechac tak jakos na weekend jak bedzie jakis meczyk u siebie.Znasz moze jakies dobre polaczenia do Marsylii?Moze autkiem smigasz to moze bym sie jakos zabral z Toba:)Jestes fanem OM? -
to moze by kiedys wieksza ekipe zmontowac?
hehe mnie to zaraz przeprowadzka czeka - choc tym razem zostaje w polsce.
natomiast moznaby niesmialo i niezobowiazujaco zaplanowac na 2008 jakis sportowo-melanzowy wypadzique:) -
krakus
no smialo ja sie wybieram do Marsylii na meczyk ale nie w tym roku bo obecnie siedze sonie ew Norwegii wiec raczej nie dam rady ale na przyszly rok planuje jechac wiec moze cos by sie zmontowalo:) -
BigMike
Przez ostatni rok mieszkałem w Marsylii. A ostatnio bylem we wrzesniu. lecac Wizzair do Sztokholmu i Ryanair do Marsylii. Mozna sie zamknac w 100 euro w dwie strony. Samochodem tez jechałem ale to niezła przeprawa, dodatkowo same autostrady we Francji w dwie strony to ze 120 euro, a wacha dobrze ponad 400. Jakims wielkim kibicem nie jestem, ale mieszkalem niedaleko stadionu to czesto wpadałem:) -
-
krakus
a powiedz mi jeszcze byles w sklepiku klubowym?bo interesuja mnie koszulki ale z dlugim rekawem bo w Polsce nie moge nigdzie dostac.sa koszulki z dlugim rekawem?Czyli najlepiej samolotem leciec.Bo autobus kosztuje 800zl w obie strony z Lodzi bo ja z Lodzi startuje. -
BigMike
no najlepiej samolotem. Czy sa z dlugim to nie wiem, sklep mały nie jest wiec pewnie sa. Ale za 70 euro minimum. gdzies w necie na pewno znajdziesz cały asortyment. -
krakus
Dzieki wielkie Big Mike jeszcze raz.Bardzo mi pomogles.A jeszcze mi napisz dlugo sie czeka na samolot w Sztokholmie do Marsylii i wiesz moze gdzie ja tam znajde jakies tanie hotele niedaleko stadionu? -
Kuba
-
Kuba
w koncu można sobie było obejrzeć OM w polskiej telewizorni :)
momentami gra idealna. -
Kuba
do przerwy 2-1 dla OM. karny dla psg wyssany z palca, ale Taiwo i Niang szybko odpowiedzieli. kapitalna gra Cherouy. -
Anonim
naprawde dobry mecz był :) tylko szkoda tej sytuacji Cisse pod koniec meczu... ale respekt dla OM za kolejną wygraną!:) -
Kuba
au grand bonheur du Velodrome!!
gdyby nie Mandanda mogłobybyć niedobrze. Cisse to miał tak naprawde dwie setki w drugiej połowie, ale ta druga mimo wszystko była trudną piłką, bo Landrou dobrze wyszedł do piłki i Cisse musiał go mijać, a troche źle noge przyłożył. nie wiem czemu Pauleta nie grał od początku, ale to lepiej dla nas :)