OLYMPIQUE de MARSEILLE [79]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Serafin

Nie pisz nic więcej.
  • mystique è

ale sie LFC przejechalo po nas ja p*..............
    sytuacji bylo tyl, ze to 0-4 to nawet nie tragedia :/
    zwykle posiadanie pilki to tylko staty pomocnicze, ale dzis zastanawiajace bylo, ze 2/3 spotkania roznica wynosila 60 (i +) do 30 (adekwatnie mniej).
    ale NIC NIC NIC i jeszcze raz NIC z tego nie wynikalo
    merde
  • Kuba

czy wygrywasz czy nie...

dobrze,że uratowaliśmy PU
  • mystique è

...ja i tak Kocham Cię!

dokladnie
  • ZoLtAn

ehhh:( szkoda ..:( teraz czas na BORDOEUX .. sorki za pisownie ale jestem letko nie dysponowany jak to zazwyczaj po meczu OM ^^.. AUX ARMES!!
  • Łela

Ja bym powiedział że przegraliśmy LM, a nie uratowaliśmy UEFA...

Przegrać z Liverpoolem to nie wstyd, ale w takim stylu...
  • BigMike

jak tylko zobaczyłem rozkład meczy to wiedziałem ze ostatni mecz z Liverpoolem bedzie o wszystko, nawet po dwóch pierwszych meczach:/ ehhh no cóż, lepszy puchar Uefa niz nic ale kiedy będzie kolejna szansa na wyjscie z grupy LM?????
  • Kuba

przy takiej grze może już w przyszłym sezonie.

jakoże nie bede zakładał kolejnego tematu nt europejskich pucharów. polsat idzie po rozum do głowy i zaczyna puszczac mecze OM, wczoraj na żywo był mecz ze Spartakiem,akurat na 15minut musiałem wyjść i nie widziałem goli Taiwo i Cheryou. Ale generalnie od 20minuty OM grała futbol totalny. oby do tak weekendu
  • Byczek Targówek

Nikt się tu nie wypowiada od pewnego czasu. Jedna muszę to napisać: Olypmpique de Marseille w Champions League:)
  • Ka7ik

HIP HIP HUURA
  • mystique è

no to mamy...

Grupa D:

Liverpool
    PSV Eindhoven
    OLYMPIQUE MARSEILLE
    Atlético

zwazywszy na to, ze lfc i psv od paru ladnych lat w LM graja konkret, a takze wzmocnienia Atlético latwo nie bedzie.
    patrzac na inne grupy, chyba mozna bylo trafic choc nieco lepiej.
    zobaczymy juz wkrotce
  • Miłosz

ciężko będzie wyjść marsylii z tej grupy, szanse to 40%
| |

ALLEZ l'OM !!!! :D kibice najlepszego we Francji klubu!!!! pokażcie, że na gronie nas nie brakuje...

Miejsca grona (0)