OLYMPIQUE de MARSEILLE [79]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • mystique è

nooooooo i?
    merde, chyba najwazniejszy mecz sie zbliza, a gdzie My - 'Marsylczycy'?:p
    nie spimy:) troche moze dziwnie, bo liga dopiero co wystartowala, jeszcze wakacje.. ale troche porazajace jest milczenie na (i w...) naszym gronie.
    bruuuuuit !
  • mystique è

ogladam przez net. OM bardzo spokojnie, nawet przy szturmach PSG. mam nadzieje, ze z tego urodzi sie taki wynik jak rok temu (3-1 dla nas w paryzu). poki co 1-1..
  • Serafin

Możesz napisać coś więcej o grze OM bo ja niestety nie mogę oglądać meczu :\
  • mystique è

generalnie caly mecz OM dziwnie spokojnie.
    1 polowa raczej dla psg, chociaz my tez mielismy naprawde wysokiej jakosci akcje.
    2 polowa psg troche opadlo z sil (?) i wiary w zwyciestwo (dziwnie, bo klasyk ligi, a oni chyba tego nie czuli, z kolei calomeczowy 'spokoj' OM przeszedl w coraz konkretniejsze ataki. wydawalo sie, ze OM wykorzysta mizerię PSG...ale nie. my tez w pewnym momencie stanelismy przestalismy biegac i w sumie porywajacym widowiskiem to nie bylo. tak jakby obydwie ekipy nie chcialy sobie krzywdy zrobic. hmmm jak na eeeeeeeekstraklasyk ligue1 troche dziwny mecz:)
    obydwa gole 'nasze', no bo Luyindula -wiadomo..
  • mystique è

no to mamy święto:D
    moze po robocie pare zdan wydusze, bless! :)
  • Kuba

au grand bonheur du Velodrome!!

gdyby nie Mandanda mogłobybyć niedobrze.
    nie wiem czemu Pauleta nie grał od początku, ale to lepiej dla nas :)

generalnie mecz na plus, także ze strony kibicowskiej.
| |

ALLEZ l'OM !!!! :D kibice najlepszego we Francji klubu!!!! pokażcie, że na gronie nas nie brakuje...

Miejsca grona (0)