- 1
- 2
-
Anonim
kogo chcielibyscie zobaczyc z polskich???
a moze juz wiecie o tym kto ma byc? -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
-
Anonim
-
G
Siostry zajebisty miały koncert w zeszłym roku, ja bym je chętnie zobaczył jeszcze raz :)
ale już chyba wiadomo kto będzie i raczej nic się nie zmieni:
Komunikat z obrad jury konkursu "Ekspresowe Otwarcie"
Jury w składzie:
Paweł Kostrzewa - Trójka, przewodniczący
Grzegorz Lewandowski - Heineken Music
Mikołaj Ziółkowski - Alter Art
Jacek Żurawski - Radiowa Agencja Fonograficzna
Spośród nadesłanych piosenek
postanowiło wybrać czterech wykonawców:
1. Less Is More
2. Hariasen
3. Rotofobia
4. Lili Marlene
kojarzycie kogoś z nich?? -
Anonim
chyba chodzi o to, zebysmy raczej nie kojarzyli. promuja nieznanych :) -
G
no tak, ale teraz jest moda na słuchanie undergroundu, więc może ktoś ich słyszał; ) -
Anonim
-
ju.hu!
Rotofobia ostatnio dosyc czesto na Antenie Trojki (chyba w czasie Ekspresu). Lili Marlene cos tam slyszalam,ale w ogole nie kojarze. reszty tez nie. -
Anonim
"moda na słuchanie undergroundu"
jak to dziwnie brzmi, ale masz racje :D -
Anonim
-
anjaaa
nie no,ten konkurs czy jak to nazwac to jedno,a "polskie gwiazdy" to drugie mi sie wydaje,ale komunikatow na ten temat na razie brak:) -
Dora
LM, Roto, Hariasen i LIM to laureaci konkursu "Ekspresowe Otwarcie" (w pewnych kregach dosyc znane zespoly - niezorientowanym radze zaczac sluchac Trojki po 20:00:>)
Ale oprocz nich chyba ma cos jeszcze byc... I hope:/ -
Anonim
tak się składa ze byłam na koncercie wszystkich tych zespołów oprócz hariasen i całkiem nieźle się ich słucha(może less is more najmniej wg mnie).no,ale gwiazdy to to nie są;)wiec powinno być coś jeszcze:) -
Anonim
z polskich wykonawców gorąco polecam dwa zajebiste zespoły SOFE i TWORZYWO SZTUCZNE. -
amadea
Lili są debest głosujcie na nich; )
a ze znanych to chciałabym Lachowicza, Myslo i.... może jeszcze coś mi się przypomni -
ju.hu!
wczoraj widzialam w wyborczej reklame Openera i bylo napisane, ze bedzie POGODNO!! i Tworzywo Sztuczne! plus OSTR i jeszcze ktos tam.. wowowow. nie moge uwierzyc, ze spotyka mnie takie szczescie; ) -
Anonim
-
ju.hu!
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne