- 1
- 2
-
Lukas
CZesc
Mam do was pytanie, jak przemycić aparat(zwykła cyfrówka) na Heinekena??
Rok temu widziałem pełno osób z aparatami ,kamerami i innymi rtv bajermi!!Jak przechodziłem przez bramki z seciurity ,to sprawdzali mi dokładnie plecak, i mnie całego od stóp do głowy!!Więc jak to sie qrde robi??Jakie patenty??
pozdr -
Anonim
może niech dziewczyna ci jakaś przemyci; ] jej chyba nie będą sprawdzać od stóp do głów; ] -
kropek
>Lukas napisał
>CZesc
>
>Mam do was pytanie, jak przemycić aparat(zwykła
>cyfrówka) na Heinekena??
>Rok temu widziałem pełno osób z aparatami
>,kamerami i innymi rtv bajermi!!Jak przechodziłem przez
>bramki z seciurity ,to sprawdzali mi dokładnie plecak,
>i mnie całego od stóp do głowy!!Więc
>jak to sie qrde robi??Jakie patenty??
>pozdr
PROWOKACJA Alter Art sie podszywa pod niczemu niewinnego fana i chce Was pozbawic odrobiny wspomnien; ) -
Lukas
-
-
Anonim
e tam ja nie bioreu cyfrowki, nie dosc, ze boje sie z nia kitrac na polu to jeszcze przemycac w staniku czy co. kila i mogila.
laski tez sprawdzaja, rok temu moja kumpela nie mogla wejsc ze zwyklym aparatem do malego namiotu kurde :P -
Anonim
zalezy od sprawdzajacych. ze dwa razy mnie sprawidzili dokladnie, a czasem w ogole; P -
dusia
a ja 2 lata temu schowalam do wewnetrznej, ukrytej kiesznki w torebce i nikt nie zauwazyl :) i tak samo mam zamiar zrobic w tym roku :) -
Anonim
dlatego pozostaje tylko najnowocześniejszy mobile phone z matrycą koło 4 megapikseli :P -
Anonim
nie znam telefonu z matryca 4 mega. jest SE z matryca 3,2 megapixeli, ale jeszcze niedostępny w Polsce -
Bro
o tu: http://www.opener.pl/faq_pl.html; )
Czy mogę wnieść aparat fotograficzny i robić zdjęcia?
Na teren festiwalu można wnieść amatorskie aparaty cyfrowe o matrycy do 3.2 MPix oraz tradycyjne amatorskie aparaty kompaktowe. Niedozwolone jest wnoszenie sprzętu foto mogącego mieć profesjonalne zastosowanie, np. lustrzanek małoobrazkowych, lustrzanek cyfrowych, aparatów średnio- i wielkoformatowych itd. -
Anonim
no to pieknie!
a czy 0,9 MPix robi jakas wielka roznice? przecie moje zdjecia beda jak najbardziej amatorskie. jakkolwiek sie staram to i tak zawsze takie wychodza; ] -
˙·٠•● Marcin ●•·
Myślicie że te tłumoki z ochtrony będą lookać na Megapiksele ?
Porady od Amona :
1) wydrukować ten regulamin (albo fragment) i z nim iść do bramki, bo mogą nie wiedzieć o tym zapisie.
2) jeżeli ktoś ma dużą ilość pikseli np 7 to niech zaklei jakąś naklejką napis ilość mpx.
3) Jeżeli macie tulejki to zdejmijcie je...i tak filtrów nie ma potrzeby używać. -
Marcin W.
w sam raz;] mój stary nikon na imprezy ma właśnie 3,2 Mpix; ] miodzio;] -
charles
-
Adam
mi się wydaję, że nie będa wpuszczać z aparatami, które wyglądają profeslonalnie czyli lustrzanki. nawet jak mały aparat ma 7mpx (jak mój) to nie będzie z tym problemu. -
charles
-
kevin
taaak. tylko, że rok temu niby to można było wnieść aparat nieprofesjonalny. na stronie www jak i przed bramkami było napisane: "zabronione jest wnoszenie profesjonalnych aparatów", niestety po jakimś czasie wyraz "profesjonalnych" na tablicy zaklejono i tym sposobem nici z wcześniejszych obiecywań. nie zdziwił bym się gdyby w tym roku było tak samo, jakiego statystycznego ochroniarza obchodzi czy masz 3,2 mpix czy 3,3 mpix;] -
Anonim
ups.. moj ma TYLKO 8.1 .. i to wyryte na aparacie wiec nie ma jak tego ukryc; /.. no ale nie jest profesiolany :) biore :) -
Bro
-
Beastie Flaj
kurcze z takimi "zwyklymi" formatami aparatow to jest problem
ja w tamtym roku pierwszego dnia wnioslam, ale przez zupelny przypadek... juz drugiego dnia sie balam, bo wiem ze tam ostro pilnuja:/
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne