Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Lukas

CZesc

Mam do was pytanie, jak przemycić aparat(zwykła cyfrówka) na Heinekena??
    Rok temu widziałem pełno osób z aparatami ,kamerami i innymi rtv bajermi!!Jak przechodziłem przez bramki z seciurity ,to sprawdzali mi dokładnie plecak, i mnie całego od stóp do głowy!!Więc jak to sie qrde robi??Jakie patenty??
    pozdr
  • Anonim

może niech dziewczyna ci jakaś przemyci; ] jej chyba nie będą sprawdzać od stóp do głów; ]
  • kropek

>Lukas napisał
    >CZesc
    >
    >Mam do was pytanie, jak przemycić aparat(zwykła
    >cyfrówka) na Heinekena??
    >Rok temu widziałem pełno osób z aparatami
    >,kamerami i innymi rtv bajermi!!Jak przechodziłem przez
    >bramki z seciurity ,to sprawdzali mi dokładnie plecak,
    >i mnie całego od stóp do głowy!!Więc
    >jak to sie qrde robi??Jakie patenty??
    >pozdr

PROWOKACJA Alter Art sie podszywa pod niczemu niewinnego fana i chce Was pozbawic odrobiny wspomnien; )
  • Lukas

He he he!!:)
    Rozszyfrowałes moj błyskotliwy plan:)
  • Anonim

e tam ja nie bioreu cyfrowki, nie dosc, ze boje sie z nia kitrac na polu to jeszcze przemycac w staniku czy co. kila i mogila.
    laski tez sprawdzaja, rok temu moja kumpela nie mogla wejsc ze zwyklym aparatem do malego namiotu kurde :P
  • Anonim

zalezy od sprawdzajacych. ze dwa razy mnie sprawidzili dokladnie, a czasem w ogole; P
  • dusia

a ja 2 lata temu schowalam do wewnetrznej, ukrytej kiesznki w torebce i nikt nie zauwazyl :) i tak samo mam zamiar zrobic w tym roku :)
  • Anonim

dlatego pozostaje tylko najnowocześniejszy mobile phone z matrycą koło 4 megapikseli :P
  • Anonim

nie znam telefonu z matryca 4 mega. jest SE z matryca 3,2 megapixeli, ale jeszcze niedostępny w Polsce
  • Bro

o tu: http://www.opener.pl/faq_pl.html; )

Czy mogę wnieść aparat fotograficzny i robić zdjęcia?

Na teren festiwalu można wnieść amatorskie aparaty cyfrowe o matrycy do 3.2 MPix oraz tradycyjne amatorskie aparaty kompaktowe. Niedozwolone jest wnoszenie sprzętu foto mogącego mieć profesjonalne zastosowanie, np. lustrzanek małoobrazkowych, lustrzanek cyfrowych, aparatów średnio- i wielkoformatowych itd.
  • Anonim

no to pieknie!

a czy 0,9 MPix robi jakas wielka roznice? przecie moje zdjecia beda jak najbardziej amatorskie. jakkolwiek sie staram to i tak zawsze takie wychodza; ]
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

Myślicie że te tłumoki z ochtrony będą lookać na Megapiksele ?

Porady od Amona :
    1) wydrukować ten regulamin (albo fragment) i z nim iść do bramki, bo mogą nie wiedzieć o tym zapisie.
    2) jeżeli ktoś ma dużą ilość pikseli np 7 to niech zaklei jakąś naklejką napis ilość mpx.
    3) Jeżeli macie tulejki to zdejmijcie je...i tak filtrów nie ma potrzeby używać.
  • Marcin W.

w sam raz;] mój stary nikon na imprezy ma właśnie 3,2 Mpix; ] miodzio;]
  • charles

a myślicie że z tym cackiem był by kłopot?; P

http://www.neckermann.de/shop/sony_...
  • Adam

mi się wydaję, że nie będa wpuszczać z aparatami, które wyglądają profeslonalnie czyli lustrzanki. nawet jak mały aparat ma 7mpx (jak mój) to nie będzie z tym problemu.
  • charles

a myślicie że z tym cackiem był by kłopot?; P

http://www.neckermann.de/shop/sony_...
  • kevin

taaak. tylko, że rok temu niby to można było wnieść aparat nieprofesjonalny. na stronie www jak i przed bramkami było napisane: "zabronione jest wnoszenie profesjonalnych aparatów", niestety po jakimś czasie wyraz "profesjonalnych" na tablicy zaklejono i tym sposobem nici z wcześniejszych obiecywań. nie zdziwił bym się gdyby w tym roku było tak samo, jakiego statystycznego ochroniarza obchodzi czy masz 3,2 mpix czy 3,3 mpix;]
  • Anonim

ups.. moj ma TYLKO 8.1 .. i to wyryte na aparacie wiec nie ma jak tego ukryc; /.. no ale nie jest profesiolany :) biore :)
  • Bro

zaklej kawalek tej osemki i bedzie wygladalo jak 3.1; ]
  • Beastie Flaj

kurcze z takimi "zwyklymi" formatami aparatow to jest problem

ja w tamtym roku pierwszego dnia wnioslam, ale przez zupelny przypadek... juz drugiego dnia sie balam, bo wiem ze tam ostro pilnuja:/

• 1
  • 2
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki