Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Samuiman

Wszystko fajnie..... zespoly, bajer, Chemicalsi i Massive totalny odpal.............. ale gdzie jest jakas gwiazda z tradycyjnie pojmowana jako rockowa?????????????

Radiohead, Foo Fighters, Smashing Pumpkins itd. itd. itd.................. zespoly te wlasnie koncertuja i promuja nowe plyty..... jak narazie omijają nasz kraj nad wisla..... moze by tak Alter art cos z tym zrobilo????????????????????
  • Anonim

dokladnie, kompletny kibel na razie procz Chem Bros i Massive. mam nadzieje, ze spadnie zaraz nam na glowe cos formatu White Stripes (moim zdaniem najlepszy koncert w historii festiwalu), bo inaczej 3 dniowy karnet uzyje jednorazowo..

czekamy
  • #

dołączam się do biadoleń!
    (nie pierwszy raz)

złorzeczmy, może nas Wszechmogący wysłucha...
    #
  • L'esprit électronique

Ale po co nowy temat, gdy sporo o tym rozmawiamy w ogólnym?
  • Samuiman

w ogolnym to sie o wszystkim rozmawia..... a my tu o jednym, to jak z proszkiem do prania i britney spears... jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego :P

no i moze w rzece postow na ogolnym ktos z organizatorow to zobaczy i pomysli o korzeniach festiwali, jakimi byla muzyka stricte Rockowa :)))
  • L'esprit électronique

Korzeniami festiwalu Heineken Open'er była muzyka elektroniczna. Potem doszła "czarna", a dopiero w czwartym jego roku rock.

Organizatorzy nie muszą już niczego tutaj widzieć, bo line-up jest już zapewne ustalony, tylko kwestia jego podania. Akurat teraz musieliby się już ostro starać, żeby nie podać kogoś z rocka.
  • xSick_boy

a ja tam ciagle wierze w RATM :)
  • Samuiman

piszac o korzeniach mialem na mysli idea korzenie nie openera :) i bardziej myslalem o woodstocku :)

patrzac na sklad ostatnich lat, mozna stwierdzic ze zasada jest muzyka klubowa, "czarna" jakkolwiek ja rozumiesz i muzyka z gatunku rock.....

jak narazie w tym skladzie brak powaznego akcentu rock jak i "balck" przynajmniej w skali snoop, pharell itp......
  • L'esprit électronique

>Samuiman napisał
    >piszac o korzeniach mialem na mysli idea korzenie nie
    >openera :) i bardziej myslalem o woodstocku :)

Ale jesteśmy na gronie Open'era, right? Zresztą:

>patrzac na sklad ostatnich lat, mozna stwierdzic ze zasada
    >jest muzyka klubowa, "czarna" jakkolwiek ja rozumiesz i
    >muzyka z gatunku rock.....
    >
    >jak narazie w tym skladzie brak powaznego akcentu rock jak i
    >"balck" przynajmniej w skali snoop, pharell itp......

Nie ma przedstwicieli tych dwu skrzydeł w line-upie OGŁOSZONYCH już wykonawców. Oba skrzydła BĘDĄ w nim i jest to już ustalone.
  • Samuiman

pożyjemy zobaczymy..... mamy dopiero Luty... ciekawe jak idzie sprzedaz biletow..... bo jakby oglosili ze taki Radiohead bedzie... oj skoczylo by :)
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

Ludzie:
    Interpol i Rage Against The Machine
    będą jak w banku!

Uspokójcie się :) Jest do biadolenia temat. Proponuje ten usunąć bo znowu śmietnik
  • xSick_boy

perkusista radiohead w wywiadzie powiedzial ze nie maja polski w planach koncertowych na ten rok.
  • bb

> perkusista radiohead w wywiadzie powiedzial ze nie maja polski w planach koncertowych na ten rok.

no... rownie dobrze moznaby sie spodziewac przyjazdu Led Zeppelin...
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

10x juz o tym bylo pisane w glownym temacie
  • Anonim

i milion innych pierdol, ktore malo kto masz czas czytac.

watek jest konkretny i sluszny!
  • Dżizes, JESZCZE OGŁOSZĄ.
    Przeliteruję : J-E-S-Z-C-Z-E O-G-Ł-O-S-Z-Ą.
    Do Heńka masa czasu, zluzujcie szelki.
  • Kasia :)

dla wszystkich niecierpliwych!
    dzis gdy sluchalam 3, obilo mi sie o uszy, ze w tym tyg oglosza gwiazde rockowa :)
  • maja

a ja chce jakiegos nyggasa! tyle wam powiem, ot co!
  • Performance od rana

Oba wasze rockowe pewniaki są z ameryki. W poprzednich dwóch edycjach (bo do tych porównuję proporcję) były zwykle dwa angielskie zespoły rockowe. Czy znajdzie się miejsce dla jeszcze dwóch?
  • L'esprit électronique

Po prostu w tej prezentowanej przez nas opcji headliner nie będzie z UK, a z US.

A jak rzeczywiście będzie, to i tak jeno AA wie.
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki