-
Pająk
ciauuuu! :) PS: dzis nawet w Carfourze przypadkowo podsluchalem rozmowe telefoniczna jakiegos goscia ktory sie umawial z ziomami na wyjazd na Heineken! :) hehehe cala polska jedzie na heineken! :D -
|HERMAN|
-
Anonim
-
Beastie Flaj
-
-
Pająk
>KizieK rozrabiaka:P napisał
>pajak to rozumiem ze juz robiles zapasy w carfourze ?:D
no jasne, trzeba sie zaopatrzyc stosownie do sytuacji :D; ) -
Pająk
>Maria z Nazaretu napisała:
>Gdzie w gdyni jest MacDo do ciężkiej cholery?
chyba w kinie SilverScreen (tzn. w centrum handlowym, bo tam oprocz kina jest taka galeria handlowa) w porcie na skwerze kosciuszki :) -
Beastie Flaj
-
Anonim
nieeestety ,centrum Gdyni nie ma maka :D tak to byśmy go wymienili na poczatku :D jeden jest w Gdyni Orłowie w C.H. Klif,a drugi w gdyni na ul. morskiej,na przeciwko szkoły morskiej,przystanek skm Gdynia stocznia:] -
Martin
-
Pająk
>Flajka_mini_ bikini- URLOPuję się napisała:
>pająk jak ty dobrze jestes zorganizowany... po co mi
>mapa :)))
no widzisz Flajka, ale jednak nie jestem aż tak dobrze poinformowany, bo piszą że w silver screenie jednak nie ma Maca :(; )
ale mapy nie kupuj - pożycze Ci swoją :D -
Mariolla walczy w kisielu
>Bob//smooth napisał
>nieeestety ,centrum Gdyni nie ma maka :D tak to byśmy
>go wymienili na poczatku :D jeden jest w Gdyni Orłowie
>w C.H. Klif,a drugi w gdyni na ul. morskiej,na przeciwko
>szkoły morskiej,przystanek skm Gdynia stocznia:]
ja tam patrzę,że to Orłowo to byl dobry pomysl na miejscówkę.:] -
Anonim
-
Martin
Orlowo jest ciekawym miejscem na ustawke, za Orlowem przemawia molo, klif i plaza; D -
Anonim
Orłowo poza Dąbrową; ) to najfajniejsza dzielnica gdyni...klif,morze,plaża,molo, teatr i ...szeregowce prokomu :D -
Anna
a tak jak już o gdyni to mógłby mi ktoś powiedzieć jak dotrzeć na aleje topolową?? nie mogę jej nas mapie znaleźć.. -
oliwka
-
Anonim
Nie wiem czy juz ktos polecal. Ja polecam bistro Anatol na Starowiejskiej :) -
Konrad Bond
Ja polecam zerknąć na http://www.yemmy.pl/ może sami coś napiszecie gdzie smacznie można zjeść? -
Konrad Bond
Ja polecam zerknąć wam na http://www.yemmy.pl/ może sami coś napiszecie i polecicie co i gdzie zjeść?
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne