Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ..

jay-z będzie dokładnie 9.09 w krakowie. oprócz tego chyba sugarbabes (sweet) i shaggy.
  • cynamooon

>Likely Lad napisał
    >ja slyszalem, ze ma byc 6 dni od ktoregos z ochroniarzy, ale
    >to pewnie plota

oooooooooooo 6 dni to bajka :)
  • anja

>Cynamonek napisała:
    >>Likely Lad napisał
    >>ja slyszalem, ze ma byc 6 dni od ktoregos z ochroniarzy,
    >ale
    >>to pewnie plota
    >
    >oooooooooooo 6 dni to bajka :)

a jaaaa... uwagauwaga... od pewnego Anglika słyszałam, że jest u nich w Anglii taki koleś od festiwali, który właśnie planuje przejmować różne takie imprezy na Węgrzech, w Polsce itd i podobno zainteresował się open'erem. i podobno gdyby on ten nasz open'er wykupił to byłoby co prawda drożej (bo on jest nastawiony na nazwijmy to 'europejską' publiczność) ale za to z 25 zagranicznych gwiazd by nas odwiedziło. :) ufff, koniec wypracowania. :)
  • igor r.

dupa jasio pierdzi stasio.
    lpr sie we mnie odezwal!
    my tez potrafimy.
    gwiazd bedzie 30, a cena biletu nie zdrozeje nawet o zlotowke.
  • anja

aaa to też możliwe. :) patrz jaki postęp się dokonał od zeszłego roku :)
  • gosiaczek.

nic nie dorówna klimatowi openera - wakacje, morze, heineken w powietrzu...; )

moje osobiste podsumowanie - 100 razy fajniej niz w zeszlym roku, rewelka, swietny klimat, ludzie, koncerty na najwyzszym poziomie, czyli to co uwielbiam najbardziej. ciekawe kto bedzie w pzyszlym roku.... obojenie kto, dla klimau jade a pewno; )
  • ORZECH

ja bede:D
  • cynamooon

wiadomo :)

własnie nikt tego ma nie wykupować, sami zrobimy lepiej POLAK POTRAFI :P jak chce :)
  • Olis

fantastycznie!;) lista artystów była rewelacyjna jak dla mnie i po heinekenie 06' byłam przekonana że pojade w 07' jednak nie pojechałam... bo w sumie nie było dla kogo. ale mam nadzieje ze w 08' będzie lepszy skład niż w tym
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki