-
..
jay-z będzie dokładnie 9.09 w krakowie. oprócz tego chyba sugarbabes (sweet) i shaggy. -
cynamooon
>Likely Lad napisał
>ja slyszalem, ze ma byc 6 dni od ktoregos z ochroniarzy, ale
>to pewnie plota
oooooooooooo 6 dni to bajka :) -
anja
>Cynamonek napisała:
>>Likely Lad napisał
>>ja slyszalem, ze ma byc 6 dni od ktoregos z ochroniarzy,
>ale
>>to pewnie plota
>
>oooooooooooo 6 dni to bajka :)
a jaaaa... uwagauwaga... od pewnego Anglika słyszałam, że jest u nich w Anglii taki koleś od festiwali, który właśnie planuje przejmować różne takie imprezy na Węgrzech, w Polsce itd i podobno zainteresował się open'erem. i podobno gdyby on ten nasz open'er wykupił to byłoby co prawda drożej (bo on jest nastawiony na nazwijmy to 'europejską' publiczność) ale za to z 25 zagranicznych gwiazd by nas odwiedziło. :) ufff, koniec wypracowania. :) -
igor r.
dupa jasio pierdzi stasio.
lpr sie we mnie odezwal!
my tez potrafimy.
gwiazd bedzie 30, a cena biletu nie zdrozeje nawet o zlotowke. -
-
anja
aaa to też możliwe. :) patrz jaki postęp się dokonał od zeszłego roku :) -
gosiaczek.
nic nie dorówna klimatowi openera - wakacje, morze, heineken w powietrzu...; )
moje osobiste podsumowanie - 100 razy fajniej niz w zeszlym roku, rewelka, swietny klimat, ludzie, koncerty na najwyzszym poziomie, czyli to co uwielbiam najbardziej. ciekawe kto bedzie w pzyszlym roku.... obojenie kto, dla klimau jade a pewno; ) -
ORZECH
-
cynamooon
wiadomo :)
własnie nikt tego ma nie wykupować, sami zrobimy lepiej POLAK POTRAFI :P jak chce :) -
Olis
fantastycznie!;) lista artystów była rewelacyjna jak dla mnie i po heinekenie 06' byłam przekonana że pojade w 07' jednak nie pojechałam... bo w sumie nie było dla kogo. ale mam nadzieje ze w 08' będzie lepszy skład niż w tym
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne